OT: Laikrodukas
Žodžiu, turiu laikroduką, Tag Heuer wd1211-k-20. Toks kaip šituose linkuose [tagexchange.co.uk/Sold-Mens/TAG-HEUER-1500-SERIES-MENS-WATC H-GRANITE-MODEL-WD1211__K__20.html](http://www.tagexchange.co.uk/Sold-Mens/TAG-HEUER-1500-SERIES-MENS-WATCH-GRANITE-MODEL-WD1211 K 20.html) , forums.watchuseek.com/f29/fs-tag-heuer-professional-wd1211-k-20 -a-559440.html čia kiek suprantu gana vertingas jis yra Turiu tik laikrodį, jokios dėžutės ar dokų. Pats laikrodis sustojęs, bet tikiuosi, kad užtektų pakeist elementą. Klausimas būtų, kiek galima būtų realiai už jį gaut? Gal kas nusimanot? Ir aišku kad prašyt normalią sumą, turbūt reiktų kažkur nešt kad patikrintų ir išrašytų sertifikatą kad originalus? Kur geriausia būtų, ką kainuotų? O gal neverta tokiam to daryt, vis tik nekainuoja čia tūkstančiais jis ? Patarkit kaip čia geriau realizuot jį P.s. Auto kampe
Nuo kada 300 karalienių skaitosi vertingas. Rafinuotui šita pabaisa gal iškiši už 100 lt
Triukst, na kaip kam. Man vertinga visai, nors tiek ir nesitikiu net gaut už jį. O kad negražus tai man irgi Kitaip svarstyčiau sau pasilikt, na bet skonio reikalas
20Lt duodu
piktas_kebabas, jei dar česnakinį kebabą pridedi prie dvacoko O rimtesnių minčių gal irgi bus?
na, pora simtu lietuvisku (60e) jis dabar vertas kitas klausimas ar jo kazkam prireiks uz mano pamineta suma…
nu ****u, cesnakas + dvacokas lietuviskuju = 10EUR
NemuskitPetro, aš svarsčiau gal eitų 100e gaut kokį bent Bet keista kad užsienio forumuose ten tokias sumas rašo, bet ten senoki postai berods. Bet kažin jei pabandžius per kokį ebay pakabint
qrva vagei nagli nx… dar mane cE ritukas isvadino piratu bl…
tu pirmiau išsiaiškink ar jis tikrai originalus. Padielka gal geros kokybės čia, tai nei 100lt negausi
kas kur ką vogė?
vabalaz, esu 99% tikras kad originalus, o išsiaiškint tai galima, bet kitas klausimas ar verta tą daryt jei sako 60eur tevertas jis Nors manau turėtų eit gaut daugiau
kaledu senis naudota atnese?
piktas_kebabas, panašiai.
99 tai ne 100 aš pirmiau išsiaiškinčiau, o paskui jau galvočiau ką su juo toliau daryt
NeatiduOk pigiai, gausi drasiai 700lt. Butent tokio ieskojau, mokejau 900lt. Tau buc daves ir 800 bet jau nusipirkau
ukinykas>> shE tau su naujais kad dirvonai nebederetu
Tau linkiu to paties Eik zero II pavepsok oer btv ir azteks
^ tipo neturi redirektet parsisiuntes?