OT: dar vienas banas (arba teisybės paieškos)

ma rods, bus cia baudos da tau Cha cha, a katra cia ta nelaboji per kuria bauda buvaNekaltas?

Rytoj per pietus gal ka parasysMirkt

http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/592349.241-=(1994627063
post’as nr. 4 - jei jau “belekas” nusipelno moderatoriaus prakalbos, tai, manau, ir aš nusipelnau pasiaiškinimoNekaltas

Ne Tavo skonioNe beto dar ir jauna bliaVeee Cha cha

Tipo nekalbat plia. .nu gerai geraiPiktas

Nepuolu nieko kaltinti - tiesiog laukiu. Laukiu iki rytojaus 19:00

as jau zinau jaj sakysi nemana skonia tai bus mana skonia, bandaj cia paverzti visas i svao puseNekaltas

Yozai ko planuoji imtis? Turiu siokiu tokiu minciu, pvz.

Nu blia cia nera ko kaltintiNekaltas Nu nemazi vaikai esam.Porsas pasake,akd nebanino Taves reiskia nu nebanino.Dzo pasake,kad Esmis buvo online tuo metu.Nu jei buvo reiskia jo darbas.Ir manau nebutu cia kile jokiu nesusipratimu,jei butu Laiškas perspeja pries baninant arba bent jau po visko parase uz kaNekaltas Nu o jei zmogus nepadare nei to nei to tai pamastykim kokia jo atsakomybe ir poziuris i savo pareigas ir ar toks zmogus gali toliau jas eitiNekaltas

Bl,sunku ishtrint paklode,priesh replyinant?Kanda

Nzn as tai galwoju kokia tu moderu paskirtis. .puse ju iswis nesireiskia, jei esmis tweria tokias baikas, neturetu uz tai atsakyt? Nu apie porsa taip daug esu pasisakius, nesikartosiu

Nieko neplanuoju - tiesiog laukiu. Tikiu moderatoriais. Vis dar…

a tu simpatiskaKlastaCha cha?

Gramatnas jau kai gausi i galwa. . .tik pagalwosiu i kuria

Yozas manau netikek

ziuriu santykiai vel siulomi Cha cha

Gramatnui blia ziuriu su pisiuku vis ensisekaLiežuvisCha chaCha chaCha cha

Tigi neuzilgo in LT parsirasi,atsiimsi uz viska giCha cha ar nelaukia TeTa kokia Taves? Cha cha

Nu ka man pasakyt. .wisgi gramatnas rinksiuosi Deividuka, nes tu wisom cia siulaisi, o galwojau myli maneCha cha

nu jopsikmat, kas cia dedas. Ateinu po keliu dienu pertraukos i autobanginius o cia Marimar, I bagatyje tozhe placet, Santa barbara ir matrica viename. Kazkokie klonai, meiles, blowjobai pavydai… Seip per situos 5 metus bangoje susidariau bendra vaizda kad yozas ir juo labiau dzo su savo traskiu nera piktybiniai tipai. O ir net paraso kartais protingai! nu labai retai protingai, bet vistiek paraso… O cia banais pasimetem. Ir ramu.

P.S. Itariu tuoj bus uzrakinta sita tema, nes pastebejau tendencija kad porsas rakina temas kai nebegali issivartyt + dar mano zinute greiciausiai istrins Mirkt Sekmes ir saldziu sapnu Labas

ojjj blecxa muxa cia gi snaigiteCha cha, maniau ana mana drauge Nekaltas, as da bandau cia ginti nuo visokiu blowjobu o ji mat kokia…