orphaned
Labai daug graziu zodziu…
Bet jie nesijungia vienas su kitu…
Truksta konkretumo ar kazkas…
Bet vistiek
uz grazius zodzius…
Nzn, niwtemu wisiskai
Sulamita a nei bishki…
Aciu uz tai, kad neslepiat tiesos
Statau x n
As uz dauguma
Geriau papasakok, del ko tas spindulelis suduzo.
Grazu, bet painu, gal dar karta bandysiu paskaityti, kad suprasciau
nezinau kodel as cia taip is visu issiskyriau ir man liko viskas suprantama… ir tikrai gerai parasyta
klynas rašė:
nezinau kodel as cia taip is visu issiskyriau ir man liko viskas suprantama… ir tikrai gerai parasyta
As nesakau, kad man nesuprantama, tiesiog savo pasisakymu nenorejau gadinti tokiu graziu zodziu.
Manau si pasaka parasyta taip, kad kiekvienas galetu ja pritaikyti pagal save… Ir man tai puikiai pavyko…
na nezinau man tai nelabai!
Rist rašė:
na nezinau man tai nelabai!
O tu gerai pagalvok, pabandyk kazka pakeisti pagal save ir pamatysi, kaip is kazkokios makalynes iseis tavo istorija…
Saldu, grazu po kiekvieno sakinio palikta tau galimybe pamastyti ir pritaikyti, galbut, net sau Reziume: Prie gero greit priprantama…
HELEN rašė:
Manau si pasaka parasyta taip, kad kiekvienas galetu ja pritaikyti pagal save…Ir man tai puikiai pavyko…
Man irgi pavyko , bet iki spinduliuko duzimo pasigrozejau, o dabar reikia toliau paciai pasaka kurt, kuri tix tik man
Magii rašė:
Saldu, grazu po kiekvieno sakinio palikta tau galimybe pamastyti ir pritaikyti, galbut, net sauReziume: Prie gero greit priprantama…
![]()
(u)(u)(u)(u)(u)(u)(u)(u)(u)(u)(u)
as jau seniai isaugau is pasaku tingejau skaityt bet paziurjau pradzia nepatiko bet ko cia jaudintis gal kai eisiu miegot paskaitysiu
isimilejau toki bachuriuka jam 29 atrode viskas gerai ,bet as klydau jisai susitaike su savo ex as likau ant ledo.Nors to ir reikejo tiketis nes man tik 15.Dabar esu ziauriai iskaudinta ir netikiu meile
taj wat… dabar padariau ko niekuomet dar nebuwau darius bangoje… ogi atsiwechiau paskutiniji iki18 klubo temu puslapi ir nusprendzhiau kuria nors ish shiu temu ishtraukti i prieki… nzn kodel, bet pasirinkau shia
grazhus zhodzhiai…