Orlaide


Orlaide

langas išmuštas Apakęs Apakęs

durni zmones !!! ir tipo pades kazkuom kad akmenis tuos pametys ??? ar tipo latviai cia pavare tai jau mes negalim atsilikt ???

patys tuos langus ir sudesim juk Cha cha

jo, asilu banda, visi riausininkai kacepai, slektos ir malaletku burys, eitu dirbt geriau neniokoje turto Piktas

oj kaip baisu du langus seimo ispyle Cha cha

ne du… Cha cha o siaip as pats tikrai nesu pries… Tik uz. Nes kalbos jau nieko nepadaro, o zmones ten ateje buvo taikiai, prase, kad ateitu kas is valdzios ir pasisneketu… bet deja nieks nesuinteresuotas. Valinskas stikliuose pietavo tuo metu. Tai kaip zmonem belieka issiliet.

dar langai seimo kažkokie šustresni, chameleoniniai Cha cha

beveik viskas lietuvoje supuve ir niekam nerupi, sitas mitingas/riauses - paskutinis budas kaip atkreipti demesi valdziai DEK DEK PARLAMENTE DEK Cha cha

Krize Lietuvoj ne tiek ekonomine kiek socialine. O 90% riausininku net zalio supratimo neturi nei kas tas seimas ir ka jis veikia nei kas yra ekonomika ir pan. O kalciausi yra zurnalistai kurie kiekviena diena kala i visiem KRIZE KRIZE. Kvailas bukaprotis zmogus negali atsirinkti kas ir kaip paziuri spauda “KRIZE KRIZE”, rusija dujas uzsuko; paziuri telika - protestai latvijoj, karas Izraelyje… iseitis viena - mest viska ir eit dauzyt viska is eiles.

BURN MTHFKA BURN !!! Cha cha

bizz, - zmones ne durni, o pavarge nuo pastoviu patyciu. demesys atkreiptas, belieka suvokti imbicilams, kad brangiausias valstybes turtas (jei taip galima pavadinti) yra zmones.

woba ir lietuva turi tvarkdarius su spec riaušine įranga Cha cha santana tai stiklą senukuose galės užsakyti Juokiasi

svaistomi milijonu milijonai valdziai. palaikau ne vien protestuotojus bet ir riausininkus, gaila kad pats nenuvaziavau, uzteks sikt ant galvu mum

girdejau per radija,kad nuostolio jau kazkur uz 2milijonus litu padare

kuo tie seimo langai geresni, kad milijonus kainuoja? ;Dd nuostoliai penkiolika tukstanciu kartu padidinti ;DD

kurwa asilai nx. issaudyt visus nx. burys idiotu ir burys kacapu. isdauze viska ir padare valstybej 2mln nuostoliu

Nuostolių padarė bent 10kartų mažiau, bet užtai valdžios vyrams navaro į kišenę padarė Gerai