Oreiro
grazi tik ant virselio man atrodo
nieko gero. rimto vaidmens turbut niekad ir negaus, o serialai geru skoniu neshviecia.
rimtus vaidmenis vaidina, bet deja, Lietuvoj nerodo
oi kokia
ak taip, rimtus vaidmenis… ir koks paskutinis jos /rimtas vaidmuo/? Laukinis angelas? kotais nei as, nei pats imdb nlb jos rimtu vaidmenu atsimena, aww, kaip ten yra vis delto?
na jei tie holivudiniai aktoriai skaitosi turintys lb jau rimtus vaidmenis,tai gal ji ir nera is tokiu bet manau,jog nusifilmuoti in tiek filmu,kiek ji, tai cia jau lbb didelis pasiekimas… be to,atsimenu kazkada rode rodos per LNK kazkoki jos filma(ne muila), wisai neblogas buwo…
nieko
**rezoliucija ?!
[QUOTE=“nerijus35”]
o tau atrodo kad ji mazhai pasieke…?nemanau kad tu sugebetum gaut shuns shemininko vaidmeny…
[/QUOTE]**
to rezoliucija >>>> o tu skaitei IMDB??? Vaidino serijale, kuris skirtas rodyti tik po 11 val vakaro; vaidino kino filmuose su oscarus laimejusiais aktoriais; ir net pats Tarantino norejo “Kill Bill” vietoj Umos Turman turet Natalia. Tai uzsiciaupk, jei nezinai visko arba nenori zinot!!!
as suprantu, kad kartais buna ivarios gyvenimo krizes, kai imi manyti, jog vaidinimas seriale yra karjeros zenitas, auksciausias vaidybos tashkas ir pan. bet as jos dar nepasiekiau, tad nesutinku. kazkas cia sake, jog ji vadina rimtus vaidmenis, bet konkreciu filmu ir jos indelio juose nepaminejo. liudna. as atsiverciu imdb.->Oreiro->actress pradedu nuo pradziu. 1.“Peli, la”(2007)whatever it means. Apie reitinga istorija nutyli, nes jis kolkas dar nesulaukes minimumo[5]balsu.Ko laukiat, Oreiro fanai??!anyway,zymioji Natalia cia uzima 11eili zurnalistes vaidmeni, tad netaip jau ir svarbu. Pagalvoju ir suprantu, kad “Peli ,la” turbut ne tas zymusis filmas, apie kuri as nezinojau. Kitas. Is cia as po truputi pradedu suprasti, kodel nekuriem atrodo, kad si garsioji aktore nuveike lb daug.2.“sos mi vida”(2006)garsusis serialas, kuri, rodos, rodo dar garsesne musu LNK tv, ir taip, ten monita uzima viena is pagrindiniu vaidmenu, taciau si argentinietiska komedija tp nesulaukia ivertinimo.velgi, kur jus?? 3. “V ritme tango” (2006) (mini) ir stai as pamanau, jog suklydau ir arshiosios Natalijos fanes ima virsu-imdb ji ivertina 8.3 balu! woah! tai bent pasisekimas! gaila tik, kad balsavusiuju skaicius lygus 7. truputi per mazai, kad butu pasiektos nors minimalios objektyvumo ribos, tad speju cia taipogi ne tas super filmas, apie kuri as nezinojau.dar idomus dalykas apie filmo laika:"Runtime: 60 min (including commercials) " 4. Vidas posibles, Las (2006) , same shit, different title. ner net 5 balsu, trumpas, Natalia ne pagrindine. 5. Guerra de los gimnasios, La (2005) reitingas:8.5 vertintoju sk. :6 ar tai JIS?? 6.“Botines” (2005) (mini). reitas:8.6, vertintoju sk.:26 manau, kad pagaliau pataikiau.Sakydamos, kad Natalija turejo ir rimtu vaidmenu, turbut kalbejot apie Botines,taip? Juk 26 zmones, ivertine filma 8 cia ne juokas.! 7.“Deseo, El” (2004) [TV-Series] reitas:6.5 vertintoju sk. 9. neeext. ir gal uzbaikim paskutiniuoju filmu,kuriuo jus mane tiesiog nuginklavot ir pakabinot ant serialu myletoju kartuviu.8. Cleopatra (2003/I) SHTAI JIS!, gerbiamieji. radau. kaip galejau nezinoti, kad NATALIA vaidino sitam filme. pats rimciausias filmas ever, pats rimciausias vaidmuo ever, viskas labai rimta, uzteks man cia juokauti. atsiprasau, o NATALIA, kad nepatikejau tavo aktores stulbinancia karjera! amen
rezoliucija = ignorant cow… ir neberekalo sakau, o todel, kad nematei savo akimis nei vieno jos vaidmens! Fanai i imdb??? Tu ka??? Sos Mi Vida tavo ziniai per visa Lotynu Amerikos istorija yra auksciausius reitingus islaikes visus metus tv kurinys. Aklai tiket imdb tavo reikalas, bet realybe akis bado… jei net ir zymiausiuose filmuose vertintoju yra po 7, tai suabejociau imdb objektyvumu. Matei eldeso? Matei cleopatra? Matei Botines? Nematei, tai nesmeizk savo neismanymu kitu… jau labai kvailai rasai…
gerai ,kad pas tave super daug objektyvumo. joah, imdb man daug ka pasako apie filmus, o visa shitty kuryba atsispindi serialuose. geras aktorius paprasciausiai neleistu sau vaidinti mexikanose… Jo, mano nuomone subjektyvi, kitokia ji ir negaletu buti. zodziu, beprasme diskusija. dievink tu ta Natalia, man vienodai.man tu neirodysi, kad ji super aktore, nes tokiu kaip ji yra tukstanciai.Lygiai taip kaip ir as tau nieko neirodziau. labanakt
zinoma, tukstanciai turi milijonus fanu… mano nuomone irgi subjektyvi ir kitokia zinoma nebus. del vieno esi teisi, beprasme ta diskusija… neismanymo tau ja neiskiepisiu.
oho kokios audros