Oralinio sekso vaizdeliai \"Holivude\"

Oralinio sekso vaizdeliai "Holivude"

Kai Akvariume mylėjosi Raudona su Durnium tai net seimo nariai lankėsi tame stikliniame name padiskutuoti apie "nemoralų" jaunuolių elgesį. Akvariumas tada parodė po antklode kažką jundančius ir kyšančias kojas.

Prieš keletą minučių netyčiom įsijungiau mano susidomėjimo nekeliantį "Holivudą". Mano akį netikėtai patraukė šokančios merginos ir nusirenginėjančios… iki galo… Bešokdamos, švelniai tariant, jos save glostė… na, žodžiu… neypatingai inirtingai, bet…

Po keleto minučių jau rodo vaikiną, kadangi to šou nežiūriu - nežinau kas jis per vienas, tačiau viena iš "Holivudo" dalyvių pati nusirengusi visiškai nuogai klupėjo prie to baxūro kojų, ties kurių keliais matėsi numauti jo apatiniai, o ji rankomis ir burna darbavosi prie vyriško pasididžiavimo.
Aišku, čia nematau nieko gėdingo, negražaus ir blogo, tačiau tai parodė per TV, įdomu, kokia jūsų nuomonė apie tokius vaizdelius, kaip manote kokį atgarsį jie sukels visuomenėje? O gal praslinks nepastebėti???

Nors neabėjoju, kad daugiausia nuomonių bus "gaila, kad nemačiau" Laimingas

Blemba va va,gaila nemaciau… idomu butu pamatyt… kada kartojimas Cha cha

ApakęsApakęs

blt nemacew NekaltasNekaltasNekaltas

as irgi nemacew ble Piktas

Nu kas gi ten ypatingo pamatyti kaip pana oraliniu būdu tenkina bachūra?

Beje, negražu pasirodė tik tai, kad baxūras tai prieš savo ten draugelius (gal kitus "Holivudo" baxūrus, nžn), kaip supratau labai pasilėkęs buvo. Kažkas iš salės (negana to, kad per teliką viską rodė, tai dar ten už pusmetrio nuo tų dviejų nuogų veikėjų ir publika buvo; vienas toks bernas nuo kėdės net atsistojęs prie pat pasilenkęs žiūrėjo kaip ten ar giliai… burnoj…) tą mergą negražiai pavadino, tai ji vieno piršto kombinaciją atkišo… Tuo ir baigėsi. Veiksmą rodė apie pusę minutės…

nothing special,laikas jau priprast!

o shiaip pas mergas uzhpakaliai negrazus!feeeee…Ignoruoju

Tai aš irgi rašau, kad nieko ypatingo, bet sakau kaip visuomenė reguos į tai. Mano akimis tai normalus poelgis tarp dviejų žmonių.

Na, o jos užpakalis negražus, pritariu. Ir krūtinė… ne mano skonio… Ir tos kitos irgi… kur tik šoko Laimingas

shiaip striptizas yra tam tikra prasme menas,o ne shiaip… tai ka tos mergos padare ant scenos buvo siaubo filmas!

beje viena ish ju man pasirode nescia!!!Apakęs

xe o tu nepagalwoji kad papraschewsiai akwariume ten buwo papraschiausias muilo burbuolas kuriuo siekta padidinti akwariumo reitingus ar kazhkas pan. ?
NekaltasNekaltasNekaltas

Naudojant seimo narius, žiniasklaidą…??? Ne, manau, kad tas Durnius pats taip padarė be niekieno prašymo.

O jei ganėtinai populiareme arvariume "sex scenos" buvo dėl reklamos, tai tokiam "Holivudui" (atrodo) tuo labiau jos reikia.

O pats "striptizas" tai tikrai juokingas buvo Laimingas Nieko keisto, kad reikia rasti būtų toms dalyvėms, kad jas kitaip įsximintų Laimingas

kai kazkas kazkuo uzsiima ir nemato tai nera ko ir kaltint del amoralumo

KietasIdomiai kalbat, gaila, kad nemaciau, nors nei karto dar jo normaliai neziurejau…Man tokie sou Baisu nepatinka…Visu pirma ten nebuna normaliu mergu kurios butu nors patrauklios, o kazkokios tai baidykles blin.
As vakar maciau ju klipaka…neticia junginejau kanalus…tai is vis be zodziu. O del oralinio sekso tai jau gerai pavare (gedos nors turetu), nors nematau cia nieko blogo Kietas

su.das tas akvariumasVeee

gaila laiko tokiom nesamonemIgnoruoju

o labiausiai pyktis ima (o gal ir juokas) is tu kvaiseliu kurie ten siuncia sms ir skambinaJuokiasiPiktasJuokiasi glusai nerealus.

eina nx na ir sliundra ta sokeja Ignoruoju

:]]]Cha chaCha chaCha cha
Taip

hm… na nezhioorejeu ir wisaj kazhkaip neidomu… nes jeu tos realybes shou wiena nuo kitos wiska kopina… tikraj jeu nebeidomu… galetu ka nors naujesnio ir naujo sugalwoti… o ne wien tik tai rodyti kaip kas nors mylis or smth Šypsena Blogai

e, tai kas ten tokie buvo?
ta prasme kas su kuom? Nekaltas

Antrą vakarą iš eilės "Bare Holivudas" siaučia dvi žavios nepažįstamosios, kurios ne tik nesibaimina baro klientų akivaizdoje sušokti striptizą, nuogos vaikščioti ir užsisakinėti gėrimus, bet ir vilioti vaikinus, siūlydamos kūniškus malonumus.
Merginos pirmą kartą "Bare Holivudas" pasirodė pirmadienio vakarą. Išgėrusios keletą butelių šampano gerokai po vidurnakčio viena po kitos lipo ant bare specialiai įrengtos scenos su strypu ir visiškai apsinuoginusios šoko striptizą. Baro klientai, pradžioje pamanę, kad tai yra realybės šou surengta pramoga, garsiai plojo ir švilpė. Vėliau, paaiškėjus, kad merginos pačios sumanė surengti šią sekso ir nuogumo fiestą, neteko žado ir jau tik stebėjo jas, siūlėsi šokti kartu, plojo ir šaldėsi ledukais.
"Bare Holivudas" sėdėjusios klientės merginos kuo greičiau pasišalino iš baro, o vaikinai laukė daugiau staigmenų. Ir… sulaukė. Nuogos merginos pasičiupo vieną iš bare sėdėjusių vaikinų, atvedė jį ant scenos ir ėmė nurenginėti. Pradžioje krito jo marškinėliai, vėliau kelnių diržas, kelnės ir galiausiai vaikino kelnaitės…
Visas šis šou buvo tuojau pat nutrauktas "Baro Holivudas" apsaugos darbuotojų. Po sudraudimo merginos nenurimo ir garsiai ėmė rėkauti vaikinams "kas turi prezervatyvų?". Neatsiradus nė vienam drąsuoliui, merginos apsirengė ir išvyko. Prieš tai jos norėjo įsitikinti ar visas jų surengtas šou buvo nufilmuotas. Gavusios teigiamą patvirtinimą, abi šyptelėjo ir ištarė "gerai!".
Vakar vakare merginos vėl pasirodė "Bare Holivudas". Šį kartą jos atėjo su tikslu - pritraukti "Holivudo" dalyvių vaikinų dėmesį. Tai jos darė vėl šokdamos striptizą ir kalbindamos dalyvius.

Krc bbs gaunasi…

seip kai ziurejau ta debiliska vaizdeli vos nesusivemiau
viena is slikstyniu kai mansonas atrodo kita vapsce isejus is saves
kokios ten merginos stoties kur…s.o bachuras piemuo kaimietis kazkoks
slykstu ziuret buvo buciau buves tam holivude nup.i.s.c.i.a.u nu vaizdo tokias durnes
o visi svilpia rekia oi kaip susizavejo
durnizmas visiskas