optimaliausi kompiuterio duomenys

optimaliausi kompiuterio duomenys

Nu bet jau nervuoja. Nekiškit jūs tų konsolių. Kur tik pamatai temą "kokį PC pirkt?" iš kart pradeda kišt savo konsoles.

kurie gerai nusimanot,rasykit kokiu duomenu kompiuterio reikia,kad jo pakaktu bent 1-2 metams ir kad galima butu paleist visus zaidimus gera grafika bei nesukeliant problemu naudoti interneta…
gal zinot kokie kompiuteriai stovi internetinese kavinese(svetainese)???

1-2m labai daug nori.Bet imanoma.
Beje kokia kompiuterio kaina turetu buti?

nu pvz pas mane p4 1.7,gf3 ti200,256 ram,tai as dar dabar zaidziu visus zaidimus beveik didziausia grafika ir efektus didziausius pasidarau,o pirkau praeita rugpjuti,taip kad imanoma…
temoj parasiau optimaliausia,vadinasi toki,kad duomenys nebutu nei per dideli nei per mazi,i kaina neziurint…

AMD Athlon 2.6+
512mb DDR ram
Gigabyte 7VT600-L
100GB Hardas 7200
GeForce4Ti 4600 128mb

Manau turetu uztekti porai meteliu Mirkt

Jega butu toki tureti
Nekaltas

Video tikrai neuzteksNe. Baikit jus juokus. Pora metu norit ne 1 lt. neikise zaist naujausius grajus??? OptimistaiCha cha. Net neaisku koks hardware iseis po metu, o jus apie 2 metus kalbatBaisu

jus norit pasakyt,kad tokie kompai internetinese kavinese(svetainese) stovi?nu nesinori man tiket…
cia duomenys kompo labai jau rimto mano supratimu…
gal geriau imti prastesni ir kas kiek laiko atnaujint??
gi mano manymu svarbiausia yra vaizdo plokste ir ram???

Ir as panasu pirkau praeitu metu rugpjucio 29 Cha cha O siaip kompiuterinese kiek esu loses jose ir ziurejas duomenis tai visur ~ Athlon 2000+, 80 GB, 256 DDR, gf2mx400 (atrodo) ir cd-rom 42X. Atrodo nieko nepamirsau paminet Nekaltas Aij del motininiu nesarinu Cha cha

[dF]

Jei noresi normaliai Doom’a ar Half Life palost su norm. grafika, tai vaizdo plokste pirk GeForce FX 5900(ultra)Gerai arba Radeon 9700PRO… Bet ju kainos tikrai nemazos…Ne

Nieko cia nepakeisiNe. Nori turet PC, teks susitaikyt su tuo, kad reiks kas metai daryt apgreidaNekaltas

Ka jus cia nesamones kalbat, gf4Ti serijos ypas 4600 tikrai dar 2 metam uztek, juk nebutina zaisti ant didziausiios grafikos visalaika. Ka galvojat po 2 metu kompo reikalavimai bus labai dideli, na nemanau zadimams max 2 procas Gf3ti 512ram. Cia aisku recomended.

Neužteks, tai patiuninguos ir užteksGerai

bent jeu pnvz interneto kavinej ‘‘Bangoj’’ stovy pac galingeusias 256RAM, 1500GHrz, 60GB HDD, GeForce 4 64mb. o sejp dawguma 128Ram 900GHrz, 20GB HDD Geforce 2 32MB
Labas

Neee, nusisneki tu. Tau gal ir uzteks GF4 dviems metams, bet yra zmoniu kurie nori ne tik slideshow paziuret bet ir zaidziant pajust malonuma.ŠypsenaMane pvz. nervuoja, kad su GF4 negaliu uzsideti AA ir AF max siuolaikiniuose geimuose, nes nuo fps trukumo man pradeda varveti akys. Jau noriu pirkti GF5900 arba R9800 ne delto kad pinigu neturiu kur det, bet todel kad reikia.Šypsena

Kvailoka tema, bet…
Athlon 2500+
Abit NF7-S
2x Mushkin Green DDR PC3200 256mb
Sapphire Radeon 9700

Kompo su mazhdaug tokiom specifikacijoms turetu pakakt, nebent rinka greit i 64bitus pereis Nekaltas

Kvailoka tai kvailoka bet kokia diskusija uzvire Laimingas

kam kvailoka,tai nerasykit,nieks nepraso dalyvaut…
bet turiu ideju atidaryti tokia internetine kavine,todel ir idomu ka zmones mano apie optimalu kompiuteri,bet visi turbut suprato,kad as cia sau pirktis noriu…kai ketini pirkti 10 kompu,darosi svarbu optimalumas…kuo daugiau nuomoniu,tuo lengviau prieiti reikiama sprendima…

Tai tu cia kavinei ruosiesi pirkt?! Tada taip ir reikejo sakyt is pradziu…Šypsena
Jei kavinei, tai uztektu kokio Athlon XP 2000+, 256 DDR RAM, o vaizdo plokstes, net nezinau, kokio GeForce FX 5200…Nekaltas