Ką tuo nori pasakyti ?
Noriu pasakyti kad virsuj jau viskas pasakyta tad neieskok sliekų ten kur jų nėr.
Priekvaili, aš daug metų skaitau šitą forumą, esu sužinojęs apie gerus planus, kuriuos vėliau pavyko gauti. Gali nerašinėti savo debiliškų komentarų ? Ačiū.
Baiginėjasi mano gerulis planas 34 gb\8 €. Kam nors pavyko paskutiniu metu prasitęsti tokį planą ar gauti ką nors irgi gero ?
9€ - 40 GB
12€ - unlimited - viska gausi tik perkeldamas nr kitur.
Koks planas? nes dabar moku 18 ir tai sako kad cia best offer
Intersela imk 11eur telia geriau nera
Kipsai, kokio senumo tavo žinios apie 9€ \ 40 gb ?
Cia mob tinklui ar namu internetui? Toks negirdetas
Baiginėjasi TELE2 planas 4GB už 5,5€ (liko 4 dienos) ir visai neblogas pasiūlymas atsirado kažkada neseniai 40GB už 7,5€
TELE 2 tikrai turi 9.90€\ 25 GB. O dėl 7.5€\ 40gb tu tikras, kad jis yra ?
Na, tiek tikras, kiek prisijungus savitarnoje aš jį matau. Praitam įraše nuoroda į screenshotą iš savitarnos šiandien darytą.
Superinis planas, imčiau negalvodamas.
Mano irgi Telia turėta sutartis (32Gb / 8 eurai) baiginėjasi. Ar pavyko kam nors kažką gero iš Telia pastaruoju metu išsimušti? Pernai teko pratimą su numerio iškėlimu į Labas daryti, baisiai nesinorėtų to kartoti ir vėl
Beje, Ežio kortoje inicijavus numerio iškėlimą meta ir man tokį pasiūlymą:
Jei iškeldinėji nr., Telia duoda 9€/40gb 5G.
Kažkam už tą kainą davė 100 gb
Pas mane baigiasi 2020 gruodį padarytas abonentas berods min+sms neribotai+34 GB=8EUR/mėn.
Kaip ir praeitą kartą parašiau e-mail’u, kad nenorėčiau žaisti su numerio perkėlinėjimais ir paskui derėtis vėl grįžti, bet jei kitaip neišeina galime pažaisti, bet kam to reikia. Tai be “žaidimų” dabar siūlo: viskas neribota berdos 24 GB EU 16EUR/mėn, arba 40GB LT (neišnaudoti duomenys persikelia) 20 GB EU 9EUR/mėn. Ir dar, abiejuoe variantuose 5G. Pigesnis variantas turbūt kaip ir anksčiau - su keletu GB.
Nieko ypatingo, bet manau ir ne prasčiau nei buvo.
Taip, man su tokia pačia pozicija pasikreipus (dar pridėjus argumentą / Tele2 pasiūlymą) Telia pasiūlė lygiai tą patį
Ar yra kokių naujų pasiūlymų 2023?
Ar tiesiog atnaujinimai nukilino šitą grupę ir diskusiją?:(((
Teledema siulo konkurencinga plana (akcija GB) bet viskas priklauso nuo to ko reikia.
Ar kaina aktualiausia minimali ir naudojimas nėra didelis, ar maksimali nauda.
Bet Ežio pasiulymai kaip ir geriausi lieka (jei tenkina ribojimai kurie būna, pvz. peradresavimo galimybes, skambuciu registras, e-parašas ir t.t.)