Nu va visi dalyviai aiškūs
Nu chekis ir pramazino, kad nesudalyvavo
Siaip pritariu K-Pax. Gal del to, kad teko ta pati dalia kaip ir jam - zaisti uz Vilniu. Cia kaip ir nematau nieko blogo, viska smagu butu buve jei Vilneiciai kaikurie butu zaide futbola, o ne spiriam per visa aikste, daba ginames, dabar apsigynem spiriam vel per visa aikste(arba imusa gola ir pradedam nuo vidurio). O nuleidimas ranku gale tai isvis absurdiskas. Nezinau zmoniu, negaliu konkreciai ivardint, o ivardinciau tikrai. Gal kita kart ateitu palost, nes vienam laukuose galima spirt kamuoli toli ir begt is paskos. Siaip gaila gynybos, bet ten viskas aisku, nelosia tie zmones futbolo, smarkiai pykt ir negalima. Ka is vilnieciu noreciau pagirt tai Gorilazz ir Awdreli(nesuprantu ka tu veikei vartuose pirma kelini kai taves reikejo puolime, matosi zmogus patirti turi ) O siaip buvo smagu. Dekui visiem ! p.s. atsiprasau ant kuriu rekiau, visada as taip bet cia ne is blogo Emocijos, supraskit p.s.s. Kazkas cia su K-pax gincijos, kad kam vaziuot zaist ir nervuotis. Tai as paklausciau kitaip. Kam vaziuot tada zaist jei nusiteikes pralaimet ir nesistengt ? Sportas ir yra tam, kad nugalet, stengtis, o ne pasidavinet Peace Uz Okta
Manau reikėjo jums po rungtynių apšnekėti viską, o ne čia per monitorių vėl pradėti skalbtis
nu aš tikrai nei žaist moku, nei ką… bet galėjot vilniečiai gale ir paduot kelis pasus
Reineki, bas bare daug ka aptariam, bet yra tokiu kurie u bara patingejo, tai reikia ir su jais papizdelint
Joo, pamaciau, kad pub`e sedit foto tai gaila pasidare, kad nevariau. Nors nieko as cia nepazystu(nesireiskiu labai jau sporto klube), bet matesi jus visi ten kaip seima Smagi atmosfera, ypac tarp kaunieciu. Sekanti, karta ir jau as savas gal busiu
Ej, as vienas nosi ir zandus idegiau?
sorry kas cia buvo nuokrauka idejes, bet siandien trinsiu viska. Aciu uz supratima.
Šaunuoliai, kad tęsiat gražią tradiciją pagarba visiems dalyvavusiems
dekui vyrai uz futbola,Kaunas tiesiog futbolo miestas,mes ta ir irodem…kaip sake sporto sunus laimejo Kaunas vs Lietuva
Pritariu sportui del trinimu, ir atsiprasau, jei pasikarsciavau, isties nieko pikto neturejau minty
berg, sporto sunus sake, kad laimejo lietuva, o kas buvo kiti, tai neminejo… echo nieks cia niekur nieko nepazysta, bet kai susedi prie alaus, tai visi draugai junioraz, ne tu vienas manau, manes jau irgi klausinejo, ko as toks israudonaves…
nychuja,sake viduryje varzybu reza,o kazkas uzklause kas laimi,jis atsake Kaunas,tada paklause pries ka laimi,tas reze-pries Lietuva,ta gerai pamenu p.s. antroj dalyje negalejau sudalyvaut del pateisinamos priezasties-snd uosvenes gimtadienis
Girai,kokiu nicku cia uzisvadines, ziuriu foto ogi pazystama matau
ne taip viskas yra. dabar klausiau pas sunu kas is tikruju laimejo, tai sake, kad Lietuva laimejo pries Vilniu
tai va va, jis visa laika sake, kad laimi lietuva…
awdrelis tai achujelines , mano zmona feisbuke draugait pakviete, o man
as toks retas svecias savo facebook’e… tai va nuotraukas radau kas sukele, tai pasiuliau… o taves ten reiktu ieskot ir panasiai…
suprantu kauniečius, kurie turėjo už Vilnių žaist, na nėra turbūt smagu. Pačioje pradžioje siūlėm žaist taip kaip yra 7x7 ir mažesniam plote. Dabar gi gavos graudžiai. Aš galiu tik pagirt Echo, kuris plėšės labiau negu kai kurie vilniečiai, aprėkė ir mane berods. Ačiū jam, toje situacijoje jis buvo teisus, nepamačiau aš laisvo žaidėjo. Su kai kuriais kitais jau esu žaidęs ir ± žinau ką kas ir kaip gali, tik vat komandiškai nesusiklijavo. Iš savo pusės žiurint, aš žaidžiau nuo pirmos iki paskutinės minutės, žaidžiu aš ne dėl rezultato, dėl gražaus perdavimo, apėjimo, kažkokios minties žaidime. Kartais gaunasi kartais ne, jeigu gautųsi visą laiką, tikriausiai bent kokiam SFL’e žaisčiau. Galėjom antram kėliny sukeist gynyba su puolimu ir kas būtų gavęsi… praleistume 3-4, bet toliau vidurio nenueitume… K-Pax, btw net nežinodamas kas tu, kol Sportas neįvardino visų žaidėjų, tavo žaidimą įvertinau mintyse kažkur prie 2/10, bet nei kažkam sakiau nei galvos sukau… Tai gal reikėtų kiekvienam nuo savęs pradėt. Ir aš nei pykstu nei ką, man buvo smagu, o kam kaip gavos tas taip žaidė.