Oktos Taure 2011

As tai ka, tik ant gynybos galiu, bet ziuriu to labiausiai ir reikia Vln tu ant puolimo, nu vienzo, galim pradet treniruotis sekanciam macui Kietas

Gerai Gerai Gerai

Dzux, anelka ruoškitės ruoškitės Cha cha

Jau pradejau ruostis, atsilenkimus daryt…1001…1002…1003 Juokiasi

K-Pax apgailetinas yra tavo komentaras Blogai

k-pax, gerai pastebeta. kai pats apie futbola nelabai, pereini i komanda, kurioj zaisti 0 motyvacijos, tai taip ir gaunasi… iskart sakiau, geriau nieko neduoti, zaisti 7x7 ir kaip bus taip… bet va atidave lyderius, tai nera ka daugiau kalbet… o siaip, tai man vapse px kox rezultatas. rezultatas desningas. niekada sitam turnyre nebuvo esme rezultatas. tik aisktej vyrauja sportinis pyktis. o kad po tokiu varzybu, nebutut noro eit alaus. tai asiku geriau namie masturbuotis Gerai

beje, kas zinot surasykit tiksliai, visu nick’us is eiles…

Radot vietą ir temą pyktis Blogai Svarbu dalyvavimas o ne rezultatas Nekaltas ar tau, K-Pax būtų buvę geriau kad tie kurie prasčiau žaidė būtų visai nevažiavę? tada galėtumėt sužaist Kaunas VS Kaunas, gal liktum patenkintas? Šypsena

as galiu parasyti tu ka zinau, ko nezinau mane papildykit stovinti eile is kaires Gorilazz, Mega protas, frantisekas, k-pax,gega5, echo, jamboree, swodisimus, gedis!, funky monk, tourni, , ezzy tupintis Deco2, shrnz, sportas, awdrelis, NB, junioraz, berg, gorkis

Supraskit ir k-paxa biski, pardevem ji kaip lele uz sriubos lekste i komanda, kuriai niekad dideles meiles nedeklarvo. Bet va alonzio ta reikejo uzsukt vienok, kazkaip negraziai gavosi.

Kairėj viršuj Gorilazz, antras nuo K-Pax Echo, jamboree, swodisimus,nežinau, aš, Tourni- atrodo tiek Nekaltas sorry jei ką supainiojau ar nicką neteisingai užrašiau Šypsena

k-pax as neisizeides. man pikta, kad kazkas ant kazko stumia. kaip kas zaide taip. cia ne kazkokia lyga, varzybos ar dar kazka. cia mirusio jauno zmogaus, kuris mylejo futbola, atminimo, grazus renginys. o cia apgailetini, blogiausi gyvenime, tai cia tokiu ieskok savu tarpe… cia tik pagarbos verti visi tie, kurie cia metai is metu renkasi! Gerai

tarp k-pax ir echo tai gega man atrodo…

K-pax, matai, kad ir taip metai is metu zaidejus skolinam, sunkiai renkasi Vilnius, jei butu 50 norinciu, galetu atranka daryt, o dabar zaidzia tie kas nori ir gali. Reikia dziaugtis kad is vis kazkas susirenka.

Yra dar paprastesne logika, jei nezinai kur ir del ko vaziuoji zaisti, o tau reik tik garbes, tai lik namie ir raketa slifuok Mirkt

bet tik bukit malonus nepradekit draskytis cia. Nepulkit vargso paxo, man irgi jo vietoj butu sunku taip pralaimet.

stovinti eile is kaires Gorilazz, Mega protas, frantisekas, k-pax, gega, echo, jamboree, swodisimus, gedis, funky monk, tourni, , ezzy tupintis deco2, shrnz, sportas, awdrelis, NB, junioraz, berg, gorkis atrodo viskas yra taip Šypsena

Apacioj, trecias is desines as. Sorry, kad neparsidaviau Vilniuj Cha cha Kita karta tikrai galesiu padeti jiems, tik pirma karta norejosi uz Kauna pastovet Šypsena Taika Angelas

k-[axai, o kas sake, kad sportnio pykcio nereikia? pykcio ir taip aikstelej nebuna, o laimet visi nori Siaip tai cia pirmas kartas, kai visiskai intrigos nebuvo.

stovinti eile is kaires Gorilazz, Mega protas, frantisekas, k-pax,gega5, echo, jamboree, swodisimus, gedis!, funky monk, tourni, , ezzy tupintis Deco2, shrnz, sportas, awdrelis, NB, junioraz, berg, gorkis