manau esmė, kaip kad sakai, būtent ir yra tame, kokius žaidimus norėsi žaisti. o jeigu žmogus nori šiaip gerai praleist laika, žaist bet ką tai xbox priimtinesnis variantas - daug pigiau ir žaidimai ir konsolė. o visiems kitiems tik skonio reikalas, aš pvž nemėgstu nei MGS, nei j-rpg (išskyrus kelis FF, kuriuos ant PSP ar PC pažaidžiau, o dabar jau FF XII ir ant xbox išeis), nei Gran Turismo. Tad man išvis nėra net ko žiurėt į PS3. (na gal God of War 3 norėčiau pažaist, bet pažaisiu pas brolį kai išeis ).
o Halo ir Gears of Wars yra tikrai LABAI geri žaidimai, aš nei vieno jų nežaidžiau online (dėl sušikto interneto), bet co-op Halo kelis kartus perėjau su draugais. o online išvis pasaka būtų bet vėl gi, čia tik tiems kas mėgsta FPS
griztant prie to ghostinimo pas mane… nu pakeiciau mode i dynamic ir dabar jau visai nieko pasidare gal jie dar su nustatymais pazaisciau visai nebeliktu
jei nori taikrai nenuobodziai praleisti laika su draugu tai patariu pazaisti gears of war abi dalis patikekite labai linksma
mes su draugu perejom abi dalis ant hardcore tai buvo ir juoko ir visokiu kitu nesamoniu dar army of 2 geras seip tikrai patariu isbandyti
Šiandien toki nebloga atradima atradau, iki šiol nežinojau.
Įikišau aš savo 4gb usb raktuka i xbox’ą, o ten visokiu filmu muzikos pilna.
Žodžiu kaip ir galvojau, kad filmu tikrai nerodis, nes jie xvid’u koduoti… Na bet ant prikolo pabandžiau paleisti… Man iš kart pasiūlė atsisiusti kodekus, atsisiunčiau ir vuolia rodo!!!
Tada dar muzika bandžiau paleisti irgi groja ir beto yra neblogu vizuolizacijų IR dar paleidus muzika, galima žaisti bet koki žaidima ir klausytis muzikos fone. GEEERAS