Jau servuose sukasi v13 + cd 4.19.0
sekmes
cs.ginklai.net cs.fortakas.lt cs.fortakas.lt:27016
Jau servuose sukasi v13 + cd 4.19.0
sekmes
parsisiunciau filmuka kaip losia keli klanai ir negaliu paleist jie yra dem formato, per mediapleary nepaleidzia, o per pati cs nemoku ir nezinau ar taip iseina.Gal kas zinot kaip juos paleist?
Megink taip… Idek ta faila tipo “Demo.dem” i:
E:\Program Files\Counter-Strike\CSTRIKE (siuo atveju pas mane taip) ir iejas i meniu eik i console ir ten rasyk “/play failo pavadinimas.dem” ar “play failo pavadinimas.dem” ar kazkas tokio
[dF]
aciu pameginsiu
wistiek neina ismeta lentele su error o ten tikrai tiktai i pati cs foldery reik imest ar gal ten yra koks speceliai tiems filmukams?
kokia lenetele ismeta? ka ten raso? gal pas tave 1.6 cs o demo padaryta ant 1.5 arba atvirksciai
o seip tai consolej geriausia rasyt:
viewdemo pavadinimas.dem
pas mane cs1.6 o demo ir 1.6 o error:no eror
poto dar kazkokia ismeta
Gal atsisiuntei sugadinta faila, arba nepilnai atsisiuntei Nes as ir siunciausi 1.5 ir 1.6 demo tai ir man nepasileido kai kurie… Mete error’us ir panasiai…
[dF]
gal kas zino kodel zaidziant cs1.6 nosteam v13(nors kiek atsimenu ir ant kitu v.* pasitaikydavo) man laikas nuo laiko hl.exe nuluzta (dazniausiai bandant paleisti, leidziant antra karta nebeluzta, arba laiaks nuo laiko zaidziant nuluzta)
errorlog:
"Errorailed to load dialog file Resource/UI/ClassMenu.res
Function trace:
CGameUI:tart
CGameUI::Initialize
CBaseUI:tart
CBaseUI::
Initialize
Host_Init
CFileSystem_Stdio::Mount()"
cs perinstaliavimas nepadeda
Gal žinote iš kur atsisųsti patch’ą (ar ką kitą), kad tokiuose map’uose kaip iceworld, pool_day ir kt. būtų botai
Čia cs 1.5, jei žinote, būkit žmonės, parašykit tikslų link’ą, o tai aš to patch’o niekur nerandu.
naujas c-d 4.20.0 http://www.unitedadmins.com , v13 pachas jai kam reikia tai cs.tusas.lt ten eikit i downloads
Ar yra botai cs 1.6?
yra botai
na va taip ir nujauciau, kai pamaciau nauja c-d. su v13 ir 4.20.0 pradejo metyti , please remove coloured models to play on this server" . bet pas mane niekas nekeista, net cs specialai i kita diska ikaliau, kad viskas butu nauja ir nekeista. nes anxsciau folderyje buvo cstrike 1.5, tai gal kas nors liko ir c-d skaito , kad pakeisti originalus models ir sprite. ant cs1.5 buvau pasikeites aug ir sig552 taikilius , nes anie maziukai labai buvo, bet dabar visai kitame diske cs 1.6 instalinta, bl… taip ir nujauciau . nieks nesusidure su tokia problema , kolegos ?
suknistu manualu rydinimas nepadeda
Abejoju ar cia yra kaltes skinuose ar kitoje direktorijoje, pas mane irgi analogiskas atvejis, o kompas ka tik po foramto, ir viskas naujai svieziai instalinta, jokiu skinu nedejau o ismeta ta pati s…
vel kazka suvarte unitedai adminai , jomajo , lol , gal cia xp beda - nesutinka su 4.20.0, nebezinau ka daryti . pageiminti negaliu o koks pas tave OS ?
vis tiek toliau nesigauna , ka bebandziau …
NOrint kad veiktu v13 ir cd 4.20 reikia ishtrinti
C:/Games/CS16/cstrike/models/player/trekker/trekker.mdl
aciu !!!
gal kas turi adonns’us sutvrkytus?