Oficiali Counter Strike pagalba

Jau servuose sukasi v13 + cd 4.19.0
Šypsena
sekmes

cs.ginklai.net cs.fortakas.lt cs.fortakas.lt:27016

parsisiunciau filmuka kaip losia keli klanai ir negaliu paleistŽliumbia jie yra dem formato, per mediapleary nepaleidzia, o per pati cs nemoku ir nezinau ar taip iseina.Gal kas zinot kaip juos paleist?

Megink taip… Idek ta faila tipo Demo.dem i:
E:\Program Files\Counter-Strike\CSTRIKE (siuo atveju pas mane taip) ir iejas i meniu eik i console ir ten rasyk /play failo pavadinimas.dem ar play failo pavadinimas.dem ar kazkas tokio Šypsena

[dF]

aciu pameginsiuLaimingas

wistiek neina ismeta lentele su error o ten tikrai tiktai i pati cs foldery reik imest ar gal ten yra koks speceliai tiems filmukams?

kokia lenetele ismeta? ka ten raso? gal pas tave 1.6 cs o demo padaryta ant 1.5 arba atvirksciai
o seip tai consolej geriausia rasyt:
viewdemo pavadinimas.dem
Mirkt

pas mane cs1.6 o demo ir 1.6 o error:no eror Šypsena
poto dar kazkokia ismeta

Gal atsisiuntei sugadinta faila, arba nepilnai atsisiuntei Nekaltas Nes as ir siunciausi 1.5 ir 1.6 demo tai ir man nepasileido kai kurie… Mete error’us ir panasiai…

[dF]

gal kas zino kodel zaidziant cs1.6 nosteam v13(nors kiek atsimenu ir ant kitu v.* pasitaikydavo) man laikas nuo laiko hl.exe nuluzta (dazniausiai bandant paleisti, leidziant antra karta nebeluzta, arba laiaks nuo laiko zaidziant nuluzta)
errorlog:
"ErrorVeeeailed to load dialog file Resource/UI/ClassMenu.res

Function trace:
CGameUI:Kietastart
CGameUI::Initialize
CBaseUI:Kietastart
CBaseUI::

Initialize
Host_Init
CFileSystem_Stdio::Mount()"

cs perinstaliavimas nepadeda

Gal žinote iš kur atsisųsti patch’ą (ar ką kitą), kad tokiuose map’uose kaip iceworld, pool_day ir kt. būtų botai ???
Čia cs 1.5, jei žinote, būkit žmonės, parašykit tikslų link’ą, o tai aš to patch’o niekur nerandu. Nežinau

naujas c-d 4.20.0 http://www.unitedadmins.com , v13 pachas jai kam reikia tai cs.tusas.lt ten eikit i downloads

Ar yra botai cs 1.6?

yra botai

na va taip ir nujauciau, kai pamaciau nauja c-d. su v13 ir 4.20.0 pradejo metyti , please remove coloured models to play on this server" . bet pas mane niekas nekeista, net cs specialai i kita diska ikaliau, kad viskas butu nauja ir nekeista. nes anxsciau folderyje buvo cstrike 1.5, tai gal kas nors liko ir c-d skaito , kad pakeisti originalus models ir sprite. ant cs1.5 buvau pasikeites aug ir sig552 taikilius , nes anie maziukai labai buvo, bet dabar visai kitame diske cs 1.6 instalinta, bl… taip ir nujauciau . nieks nesusidure su tokia problema , kolegos ?
suknistu manualu rydinimas nepadeda Cha cha

Abejoju ar cia yra kaltes skinuose ar kitoje direktorijoje, pas mane irgi analogiskas atvejis, o kompas ka tik po foramto, ir viskas naujai svieziai instalinta, jokiu skinu nedejau o ismeta ta pati s…

vel kazka suvarte unitedai adminai , jomajo , lol Cha cha, gal cia xp beda - nesutinka su 4.20.0, nebezinau ka daryti . pageiminti negaliu Liūdnas o koks pas tave OS ?

vis tiek toliau nesigauna Liūdnas, ka bebandziau … Piktas

NOrint kad veiktu v13 ir cd 4.20 reikia ishtrinti
C:/Games/CS16/cstrike/models/player/trekker/trekker.mdl

aciu !!!

gal kas turi adonns’us sutvrkytus?