Oficiali Counter Strike pagalba

ok bandysiu, aciu

Bajeris tame, kad fps nelabai ir padidinsi, jai tavo tokia leva vaizdo korta, nu nebent pasikeites parametrus gal ispesi koki 25 fps, bet siaip

Pas mane ne maziau kaip 60 fps laikosi, o korta nepergeriausia GeForce 3 Titanium 200 64 DDR Nekaltas

In nomine patrie, et fili. Et spiritu sancti.

Pas mane geforce2 64mgb, fps nedaugiau 60, mazdaug nuo 20-40 per neta

Sun pimp… chiaj Cha cha

atrodo , susitvarkiau pagaliau Gerai instalinau per nauja cs1.6, po to v11 ir c-d 4.18.1 , kol kas veikia. nedejau tarpiniu patchu v9 ir v10, gal del ju blogai kas budavo ar likdavo Nekaltas

Na nezinau net, bet as perinstaliavau ir dejau is eiles Šypsena v9, v10, kolkas nededu v11, nors kiti sako be jo servuose nepalosi Cha cha Iki siol losiu be v11 Cha cha

[dF]

kaip ant nicko passworda uzdeti?

o man kaip matai shitas variantas nesigavo, mda… man tik su v11. eina peklon tie patch’iai visi Cha cha bet c-d irgi nesamonbe - viena versija normaliai eina, su kita pis!!!esi kaip durnius su durelemis. kazkaip ten tie unitedai-adminai kartais y savo darba pro pirstus paziuri (o gal pro alaus bokalu dugnus Šypsena)

gal kas per s… isleido kad galetumem botus pasijunkti su v11?
nes kaip ineto nera (man nuo 18h tik inetas Cha cha ) tai labai nubodu…ir taip noriu pasitrainiti su botais o per tuos patchus *pimp…*atus neina dingo botai…kas ka pasiulys daryti?

Sako, kad isejus V10 updeitui, nepasileidzia cs1.6 ant win2000? ar tai tiesa ar cia paprasciausiai problema kaip ir visiems kitiems.
Man ant XP eina puikiai.

siaip as jau sita klausyma maciau, bet nepamenu, kuriam forume, gal ir sitam, o gal http://www.fan.lt , bet anyway, sprendimas yra toks reikia pasilikti liblist.gam(ar kaip ten jis) failiuka is tos versijos kur yra zbot’ai ir tada viskas puikiai eis.Va radau!!! cia tinka ir kitoms versijoms netik v9.
jei norit kad botai veiktu ant v9 versijos tai palaikit sena liblist.gam (ne overwrite’nkite) faila cstirke direktorijoje. servuose vistiek eis kaip v9 versija.

Nu ka, jau pamazu i servus diegiamas v12 patchas ir cd 4.18.2 Šypsena
Patcha v12 parsisiusti galite cia:
http://cs.ginklai.net/files/patch_v12.zip

Jame tikrai daug naujoviu Šypsena
ypac jis turetu nepatik awp’istas Cha cha
placiau apie si patcha skaitykit(RUS): http://www.disconet.lv/?x=anews&id=687&PHPSESSID=72f0510c0b809
869a8bf8214ca24ecf6

kaip pajungt botus jei pas mane ijungtas statsme?

Kur reikia extraktinti v11 patcha?

Analogiskai pas save:
E: Program FilesCounter-StrikeCSTRIKE

Papildyta - ar dar ne visi servai perejo ant v12 ir C-D v4.18.2 ??? Nes ant 1.6 versijos is servu meta Liūdnas

[dF]

Papildyta - ar dar ne visi servai perejo ant v12 ir C-D v4.18.2 ??? Nes ant 1.6 versijos is servu meta Liūdnas

[dF]

[/quote]

cia aktualus klausims. keista, kad nieks neatrasho Nekaltas neaisku , statyti ar ne ta v12 ir 4.18.2 … mda…
oi, jaucia mano sirdele mazyte, kad vel bus begalinis patch’u ir c-d statymas uninstalinimas ir t.t. jau kaip tie apdeitai knisa… kur tu dingai, senasis gerasis cstrike 1.5 Liūdnas (1 karta per metus update ir vsio Gerai) Cha chaŠypsenaLaimingas

Vo vo padariau update CD i 4.19 raso sistem modification kazka o su 4.18.2 kikina raso atnaujinti reikia dejau ant tu update Kanda

isejo v13 updeitas eina su c-d 4.19. Viskas eina chiki siuskites ir geiminkit gl & hf!!!

klausimas guris greiciausiai jau buvo,bet labai tingiu ieskotiŠypsena kai prisijungi prie servo mane ismeta, is daugumos bet ne is visu, ir consoleje paraso “this server is …”
cheating-death tipo reikia o pas mane jis instaliuota
s ir butent ta versija kurios reikia.servai nebuna pilni.kaip tai suprasti?

“this server is …” o toliau kaip ? Šypsena