Oficiali Counter Strike pagalba

Nu juk rasai /kick <zaidejo nickas> ir enter spaudi nereik jokiu ID ar IP…Mirkt

Tai nejau nieks nezinot Half Life lt servu? Ar tikrai jau sis geimas toks nepopuliarus, kad niekas nelosiat jo?

Kas esat pasidare kad paspaudus viena knopke nuperka pvz deserta ar speca ar kalasa…Gal galit pasakyt kaip bindint tuos klavisus…Plz parasykit i privata jei galit!!!

gal kas galit pasakyti kaip reik susiwesti serwakus, kad jie ishliktu irashyti kada ishnaujo isijungi CS, nes dabar kiekvienu kart turiu ishnaujo iwedinet servakus, gal i Koki faila turiu surashyti ar kur tai? NEs dabar kad ir i Favorites isitraukes esu bet vistiek man jie dingsta wisada kai ishjungiu CS Liūdnas
DEkui

Spaudi &quot;add IP&quot; ivedi serva nuspaudi enter ir viskas ir tas servas liks tavo stulpiajije kol tu jo neistrinsi arba gali buti taip kad tu esi uzdejas koki nors &quot;filtra&quot; ir todel tau tie servai nelieka!

Wat tame bedos ir yra kad nelieka Nustebęs tad gal kas zinot kokiam faile ishsisaugo serweriai? Tuomet tiesiai i faila susirashychiau Šypsena
Dekui

CS + StatsME + PodBOT? kaip tai padaryt? ka reikia parasyt i &quot;run&quot; kad pasileistu statsme su botais? Žliumbia

Gal zhinot ar yra naujesne PodBot versija nei 2.5??? Ar gal kur waypointu galima gaut jam?

Ar yra uz 2.5 naujasniu tikrai nezinau Nekaltas O del waypointu tai nueik cia paziuret http://www.cscentral.com/ kazkada maciau, kad ten buvo Mirkt

[dF]

Naujesnes versijos uz 2.5 nera, o waypointus pats gali susikurti. as daugeliui mepu pas susikuriau!

O kaip susikurt paciam ???

[dF]

Waypointai- http://www.geocities.com/thesirclan/frames/pod.htm
Mirkt

Pas save kompe uzeik i cstrike\PODBot\Docs\waypointHowToDo ten pasiskaityk ir suzinosi!!! Kietas

gal kas zinot kokiam faile susirasho cs serveriai kuomet juos ivedi zaidimo met, nes man kazkodel jie niekada nelieka ir kiekvienu kartu turiu ivedinet ishnaujo. Aciu

Uzkniso mane. Padek. Is kur galima atsiusti botu???Piktas

Atsisiusk cs_monitor ir isivesi cs servus Šypsena Tada per ji galesi jungtis automatiskai Mirkt

[dF]

is kur gali ma gauti (jei galima)toki dalyka, kai buna serveriuose, kad kai padarai fraga tau paraso kur pataikei, kiek &quot;demage&quot; atemiai,koks procentas taiklumo,ir kai padarai headsoota tau pasako. ???

Visa sita sako man Mirkt As i kazkoki serva nuejau zaist ir man automatiskai downloadinosi Šypsena Ir dabar yra kol neperinstaliuosiu Cha cha

[dF]

gal jau servuose naujausas cs ydetas 1.7?

Tai man zaidziant su botais irgi sakytu?