Kas esat pasidare kad paspaudus viena knopke nuperka pvz deserta ar speca ar kalasa…Gal galit pasakyt kaip bindint tuos klavisus…Plz parasykit i privata jei galit!!!
gal kas galit pasakyti kaip reik susiwesti serwakus, kad jie ishliktu irashyti kada ishnaujo isijungi CS, nes dabar kiekvienu kart turiu ishnaujo iwedinet servakus, gal i Koki faila turiu surashyti ar kur tai? NEs dabar kad ir i Favorites isitraukes esu bet vistiek man jie dingsta wisada kai ishjungiu CS
DEkui
Spaudi "add IP" ivedi serva nuspaudi enter ir viskas ir tas servas liks tavo stulpiajije kol tu jo neistrinsi arba gali buti taip kad tu esi uzdejas koki nors "filtra" ir todel tau tie servai nelieka!
gal kas zinot kokiam faile susirasho cs serveriai kuomet juos ivedi zaidimo met, nes man kazkodel jie niekada nelieka ir kiekvienu kartu turiu ivedinet ishnaujo. Aciu
is kur gali ma gauti (jei galima)toki dalyka, kai buna serveriuose, kad kai padarai fraga tau paraso kur pataikei, kiek "demage" atemiai,koks procentas taiklumo,ir kai padarai headsoota tau pasako.