Oficiali Counter Strike pagalba

dabar yra aimas kurio nepastebesi ir net sugebejo lane cheatint Šypsena

dabar yra aimas kurio nepastebesi ir net sugebejo lane cheatint Šypsena

[/quote]

Tai sakot nepastebėsi ir dar lane cytina. Tai manau cs is vis baigia isvisti kaip zaidimas. Laikas manau visus cyterius skelbti forume, kad bent kiti zinotu. Sakykit su kokia programa yra imanoma nustatyti cyterius ir jei yra, tai kaip su ja naudotis.

Jei apie ta kalbi tai ten netoks aimas su kuriuo pacukai masofkese laksto, ten buvo scriptas.

turiu css originalu, bet kai jungiuosi per steama i koki serveri tai nedasijungiu, bbz del ko, anksciau viskas okei buvo, ir dbr raso nesamone steame "activate a product on steam" is kur man nx gauti ta product code kai bliamba pirkau per ju ta puslapi ?

ir gal zinot kokiu reikia updeitu kad galeciau losti lietuviskuose servuose? Nekaltas

torrent.lt i paieska rasai counter strike ismeta ieskai,kad aprasyme butu patch ir siuntiesi,viska suinstalini ir vualia.

Sveiki. Gal kas patartumet, kaip isinstaliuot toki dalyka “XTCS Counter-Strike 1.6 Final Release”, jeigu nera zaidimo folderyje jokio “uninstaller”, Start Menu taip pat nera uninstall, o programos, pvz. Tune Up Utilities, irgi nemato sito zaidimo? Gal kas esat susidure? Negi paprastai uztenka istrint failus? Kietas

pas mane liktais statinis nes nesikeicia… man tik idomu ar galima servui nurodyt isorini pc ip?

Kartais taip buna, i ta puse kuria eini (tarkim i desine paspaudi kopke i desine ir viskas atistato), bent jau man tai padeda. Dabar sy=utrumpintai: i ta puse kuria pradedi eit, paspaudi tos puses knopke ir turetu atistatyt.

ka?! Apsvaigęs

Arba pvz normalus CS, o ne siūstas iš kokio torrent.lt leis žaisti visuose serveriuose, kusiuose no lagg ir daug kas dar, nes kitaip mėto Invalid CD key, o instaliuojant CD kėjaus vesti neleidžia…Užsispyręs

Steam yra programa per kuria gali internetu nusipirkt zaidimus, jie automatiskai updeitinsis, tu matysi kada tavo draugai prisijungia ir pradeda ka nors zaist, galesi jiem parasyt ir t.t.

Sweiki, (cyteriai gaidziai), nemanau kad reiketu teikt pagalba del cytu nes tikrai uzknisa jie, dbr dar kai jokiu apsaugu geru nera, (na, tik nuo vaiku - paspaudi end ismeta is game Ignoruoju) O jau kai jie csdm mode uzknisa pastovei buna nedaviseliu.

Sveiki,

Esme tokia, buvo sugedes kompo maitinimo blokas, ji pakeite. Tai sutapimas ar ne, nezinau, bet po 2 savaiciu ijungus kompa ir nuejus lost cs 1.6 versijos man neranda servu. Rodo, kad visi servai mire ir kad bet koki ivesciau per add server ar per console. Nuejus per hlsw ir ten rodo, kad servai mire ir tipo jau tiek ir tiek laiko jie nenaudojami ar kazkas tokio. Gal zinot kas cia gali buti, kad man nerodo ne vieno servo online ??? Cs 1.6 instalinta pries kokiu 4 metus, niekas nekeista ir t.t. Negali buti, kad cs’as mano paluzo, nes pries tai gerai veike viskas ir paciam s’e nieko nekeiciau Cha cha

http://img142.imageshack.us/img142/8623/41733585dt3.jpg

http://img120.imageshack.us/img120/7317/56905597vl6.jpg

[dF]

nueik i css.lt, ir susirask skull - jis adminas, ir administruoja visus tuos pluginus…
ten tau pades del quake garsu, cia pagalbos labai rimtos nesitikek.

na dekui, bet netekos perinstalint krc nezaidziau keleta dienu ir nieka nedariau ir vel pradejo veik normalei krc stebuklai daugiau nezinau ka sakyt Šypsena

As padareu lano serva bet as pats prie jo prisijungt negaliu nes nematau as jo!!!O kiti negali nes praso originalo cd key !!!Ka daryt gal kas zinot???

Padekite kodel as negaliu zaisti servu.Man ismeta tokia lentele:
You can not connect to a server which is operating under a different protocol version.LiūdnasŽliumbiaNe

Jei zinot padekit.Jei zinot kaip padeti tai pasakykit

nauja cs versija atsiusk ir viskas bus OKMirkt

Cia gal ir nelabai i tema, bet manau vistiek prie to pacio: ten pradzioje papostinti servai, beveik visi isskyrus 1 yra cs, o gal zinot Half Life lt servu? Ar jis toks nepopuliarus, kad niekas nelosia?

O kaip per Cs kickinti zaidejus, kai as serva pasidarau ka reikia rasyti konsolej, t.y. kaip gauti ta zaidejo numeri ar id nes ten reikia ji irashyti po "/kick…" Kietas