Oficiali Counter Strike pagalba

Visvien tas pats,neiseina prisijungt… Liūdnas

sv_lan 1 arba sv_lan 0 Mirkt dar daryk serva 27015 portu.

Sveiki, o JUs CM daznai losiat? Ar yra kas loses is Jusu su Lietuvoj stipriausia tituluojama komanda RESET?

Anksciau, kai losdavau rimtai CS tai teko neviena cm ir gth suzaist. Pora turnyru ir daug daug padarytu gather. Teko lost su vienu is RESET mixa, beto teko su Liutuke daug kartu lost, jei duomes cs tai zinosi kas ta Liutuke.

Losiu cm ir gan daznai, bet stipriausi pries ka esu loses tai Impulsed aka vaiks.

mane apskritai nedomina jokie autoritetai ir nesidomiu.

Geriau parasykite, kokiuose serveriuose zaidziate be Geras.

Masofkės vergas Cha cha

kol pripratau “masofkese” zaist, praejo gal menuoCha cha…nes taktika skiriasi nuo paprasto serverio 15X15 ar pans.Cha cha

ysirasiau … updetinau viskas atrodo gerai … .bet kai spaudziu kad paleist ismeta errora :::
kad HL2.exe is not a valid Win32.dll application …kaip istaisyt???

isigyt legalu Css Cha cha

vuot uzsimechiau ash ant savo cs fusion packa ir daba vietoij chato rasho kazkokia nesamone Šypsena

http://www.cha.lt/2007/01/11/sounds_of_cs.html
Cha chaCha chaCha cha

reikia pagalbos:
susintaliavau cs_16_full.exe, CD 4.33.4. versija, CS1.6_patch_v26_nosteam.rar

jungiusoi i serva, pajungia, taciau negaliu judeti ir paraso kad sistema modifikuota, ir praso isimti modifikacijas. klaidos kodas 127. po kiek laiko suprantama ismeta.
kokios cia modifikacijos gal koki ne ta patca naudoju ar pan? dekingas uz helpa

Cia ceatdeath su vaizdo plokstes driveriais pjaunasi… Man buwo tik be CD man pasileido…

pamirskit ta C-D… United Admins jo nebesuportina jau pora metai, ir si apsauga jau senai nulauzta.
jei C-D pjaunasi su vaizdo driveriais, tai 100 % galime teigti, kad bandai instaliuoti modifikuotus video draiverius, kitaip sakant wh… die chyter die…

CD aplamai niekas nenaudoja… Nebent pas jus atsilikusius…

gal galit paaiskint kaip apmysti zmogu per cs?nes maciau kiti meza Cha cha kaskas aiskino kad rasyti reikia /piss bet vistiek man nieko nesigauna,tad jaj nesunku paaiskinkit Mirkt

Konsolej(paspaudus ~), parasyk /bind p piss ir kai paspausi p mys, atrodo.

Cia nevisuose servuose gali, bet atidarai console rasai bind "w" "kill" turetu gerai but.

bl ar as kaska prastai darau arba tu prastai parasiai Nekaltas paspaudziau ~ po to suvedziau /bind p piss ir kai paspaudziu p raide nemeza…kame problema?