Galima, tereikia metamod’a turet, ir sv_lan 1 ar sv_lan 0 nepamenu
Kas tas metamodas?Kur ji gaut?
angryMan rašė:
Kas tas metamodas?Kur ji gaut?
Čia toks ***ukas, kuris leidžia visiem prie taves jungtis. www.google.lt <----- metamod download
ir nieko papildomai nereikia konfiguruoti?
Nereikia kur nors irasyt kad naudotu ta plugina?Parsisiunciau toki archyva,ten 1 failas - metamod.dll
tai kaip ta padaryti?kad draugas galetu tiesiai prie manes jungtis ir zaist?
Žinok, as laiko nelabai turiu aiškint. Parašysiu adresą kur visas tutorial’as bus
http://forum.tusas.lt <----- uzsiregistruoji <----- Windows serveris. Sėkmės
axn rašė:
Kaip patalpinti serveri i http://www.counter-strike.lt ???
parasyt administratoriui mirc: MaMa nikas
Gal kas zino kame beda kad pas mane tik 60fps max buna?
komandos suvestos fps_max 99, fps_modem 0
Kompas tikrai neprastas pagal mane turetu istraukt ir ne tiek 2cpu, 1 gig ramo, 256mb geforcas
(su timerefresh fps 850~ istraukia). Gal kokias varneles ar da ka pamirsau padaryt?
milijonierius rašė:
Gal kas zino kame beda kad pas mane tik 60fps max buna?komandos suvestos fps_max 99, fps_modem 0
Kompas tikrai neprastas pagal mane turetu istraukt ir ne tiek 2cpu, 1 gig ramo, 256mb geforcas
(su timerefresh fps 850~ istraukia). Gal kokias varneles ar da ka pamirsau padaryt?
Reikia vertical sync off padaryt, ji gali isjungt per vaizdo plokstes nustatymus arba su programele aTuner.
dekui
Gal kas galite padeti,susikuriau serveri,taciau niekas negali prisijungt,visada raso retrying connection to server…ir galu gale failed to contact to server…Siaip serveris uzsikrauna,viskas atrodo gerai,pats galiu prisijungt prie jo,zaist,bet niekas daugiau negali…
angryMan rašė:
Gal kas galite padeti,susikuriau serveri,taciau niekas negali prisijungt,visada raso retrying connection to server…ir galu gale failed to contact to server…Siaip serveris uzsikrauna,viskas atrodo gerai,pats galiu prisijungt prie jo,zaist,bet niekas daugiau negali…
Paziurek ar pas tave neuzdarytas 27015 portas ( jis yra standartisnis ), gali serva ir su kitais portais kurt, bet irgi ziurek ar jie atidaryti. Gali but kad delto kitiems neina prisijungt
angryMan rašė:
Neužkišk portų su firewallais
tai kad as firewall isvis isjungiau… o kaip pazet?as su 27016 kuriu,nes kazkur skaiciau kad tipo jei pats nori savo serve zaist,tada reik 27016
o kodel tada pats galiu prie savo servo prisijungt? o jam vis raso "retrying connection with server…" ir "failed to connect to sever"
angryMan rašė:
o kodel tada pats galiu prie savo servo prisijungt? o jam vis raso "retrying connection with server…" ir "failed to connect to sever"
DELETE Counter-strike, install counter-strike install patch v19 config/start server
i’ll try
angryMan rašė:
i’ll try
Lieki skoloje