paimtas htc touch diamond 2.
800LT su 2 metų garantija.
kolkas bandom, touch flow valdo ir wi-fi
šiais laikais, kai beveik kiekviena programa jungiasi internetan, geriau lygiagrečiai programų nepaleidinėti…
tokiam dalykui kaip skaipas reikėtų išjungti extras, taip pat naršyklėse galbūt skaipo pluginas nepradeda normaliai veikti kai loadinasi skaipas arba atvirkščiai… programos startuojant apdeitinasi ir galbūt naudoja tam ne savo, o naršyklės API ir t.t. nori normaliai dirbti - paleidinėk po vieną programą…
Joks procesas už tai neatsakingas, tik pati paleidžiamoji programa. Nepatinka, kad iššoka prieš akis - shortcut’o properties pasirenki taip, kad startuotų sumažintai.
Gal ir kvailokas klausimas, bet visgi.
Naršau internete. Sugalvoju dar Skype pasileist. Spaudžiu Start ir susiradęs ją tarp programų paleidžiu. Kol Skype krausis, vėl aktyvuoju naršyklę ir toliau naršau. Kai Skype užsikrauna, bats ant viršaus naršyklės ir kybo aktyvi. Arba kokią foto per Photoshop sugalvoju atsidaryt. Kol šopas kraunasi, naudoju naršyklę. Šopas užsikrauna ir bats ant viršaus.
Dažnai nervinai, kai renki tekstą naršyklėje, žiūrėdamas į klaviatūrą, pakeli akis ir matai, kad aktyvi ne naršyklė, o kita (kuri nors iš anksčiau minėtų) programa ir tavo rinktas tekstas niekur nesusirinko.
Klausimas: ar neina nukilint kokio proceso, kad neliptų ant viršaus suaktyvėjusios programos?
Namų ūkiai, turintys asmeninį kompiuterį, interneto prieigą (proc.)
_____________2004_2005_2006_2007_2008_2009
Kompiuteris____25___29__36,5__42___48__52,2
Internetas____10,6_14,4_31,7_40,3_47,1_54,7
2009-ieji perspektyvūs… internetą turinčių namų ūkių buvo daugiau negu kompiuterių… :}
turbūt plinta nauja mada, kad svarbu turėti internetą, o kompas palauks… :}
aišku, suprantu, kad dar yra iunternetu besinaudojančių telefonuose ir dar visokiuose priboruose, bet dažniausiai jie tokiais dalykais naudojasi papildomai, o ne vietoje kompiuterio ir kažkaip 2,5 nuošimčio skamba neįtikėtinai…
HP Compaq nc6320 . Nei genda, nei ką. Jungčių visokių daug, hdmi tik trūksta . Veikia stabiliai, plastmasės negirgžda, korpuiso surinkimo kokybė gera . Kitas kompas bus irgi HP
Aš irgi nenustatęs ir man taip geriau. Reikalas gali būti nebūtinai fontuose. Aš irgi kurį laiką negalėjau priprast prie LCD ir namuose ir darbe. Turbūt akys ilgai derinosi prie kitokio apšvietimo būdo. Irgi ilgai bandžiau nustatyt patogesnį kontrastą, ryškumą. Tiesiog jaučiau diskomfortą. Po to spjoviau ir po kelių savaičių pripratau
Programos taskbarų paprastai neturi. Jos turi menubarus arba toolbarus, o MS Office - dar ir taskpanus. Taskbar, ko gero, šiuo atveju reiškia Windows Taskbar - t.y., apatinę juostelę, kurioje yra Start mygtukas arba Windows Orb, Quick Launch (iki Windows 7), Task Buttons, Notification Area, Clock, o Windows 7 sistemoje dar ir Show Desktop mygtukas.
Neiseme tikriausia, bet pasiula tai menka. Pavyzdziui vienoj parduotuvej is viso neturejo jokiu 4:3 , o vien tik widescreenus
18.5 LCD wide uz 17 CRT ekranas zemesnis zymiai, kazkur apie 1,2 cm
taskbaro ideja svarstytina, bet cia kiekvienai programai turesiu atskirai reguliuot? pvz wordas, excelis, browseris ir tt? O ar visos programos turi tokias galimybes, kad taskbara sone gali isimest?
O dirbt per du langus tai gal nebent dideli widescreenai, nes 18.5 jei per dvi dirbt tai gausis labai mazai ir i sona vietos, kaip koks 65% 17inch Crt mazdaug (nes jis kazkur 1.3 karto platesnis, bet jei per puse… )
tegul turi kad ir yahoo paiešką.
svarbu kad geras produktas būtų
tai čia dar ne viskas. Ten rašo, kad po kelių minučių bandykit. O aš bandžiau po valandos ir dviejų-shaizė ta pati
algerdas, nesiparink - eilinis lėvas atnaujinimas
Ačiū. Padėjo.
Dabar bandysiu garsą sugrąžint.
čia matyt kalėdinio vyno žmogus prisiragavo
priklauso nuo to, ar hardas stabdo
Man buvo Bet po savaitės kažkur nustojo.
mldc
siūlau kolektyviškai pastumdyti taip bent po 3 temas, neužims nei kažką to laiko, nei vargo. tas kenkėjas taps tik beverčiu “kenkėju”
Dėkui. Aš tiesiog išjungiau kompą ir viskas susitvarkė. Daugiau atnaujint nesiryžau.
nu kai transliuoja interiu, turi failiuka, kuris tik nusiuncia vartotoja i faila, kuris yra padetas kur nors giliau serveryje, tokiu budu gali klausytis jo tiesiai is internetio puslapio. tas pats principas panasiai yra internetines radijos, tik kad radija live eina. kaip minejau pabandyk download helper firefox’e, tas gali sugebeti atkasti pati faila