OFF TOPIC, pasipergyvenkime. v.4

Ačiū. Vizualiai, kad vienodos, tai matau, bet galvojau gal ko nežinau.

naujas gal tik calculations ir ctrl+shift+V
keep it going
opera 11 ne uz kalnų Mirkt

paskutiniu bandymu tik PSU buvau su motinine tesujungęs - cypė

nieks nepadejo. vien zo, pasiliksiu prie wep. cia gali but draiveriai ar kazkas panasaus, nes lopotopas ejo su vista, bet buvo perdrebta win xp.

dekui, paziesiu Mirkt

Vienas iš pagrindinių lenkų keiksmažodžių …

skaiciau skaiciau, kas is to, ir ad ir at nei sis nei tas, keista kaip nesugalvojo kazkaip ivardint.

Ten ne lopas (winXP) jungiasi, o wifi plokštė, kuri turi savo kažkokius parametrus …

naudoju tokius zodzius, kur vienam gali pasirodyti nezinomi, kitam klaidingi. gi turim keleta tarmiu lietuvoje. cia nelabai sulyginsi su pilotuojamu lektuvu Mirkt

nu blin, lopas(win xp) nesugeba prie speedtouch routerio pasijungti wireless’u kai ijungiu kazka mandriau nei wep apsauga. be apsaugos bei su 64bit wep raktu pasijungia. uzdedu wpa ar wpa2, jungiasi jungiasi, rodo tipo gaudo ip adresa, ir po kokiu 3-4 minuciu nepasijungia Liūdnas
kitas lopas su vista, jungiasi be parkiu, bei mano androidinis telefonas taip pat be parkiu jungias.

Kalbu apie daugumą. Mirkt

Pas mane irgi panaši situacija. Nuo rugsėjo susigriebiau, kad kartais sukelia sunkumų tas netaisyklingas rašymas kompiuteriu (anuo naudojuos nuo labai seno laiko). Tai labai greitai persipratau. Pirmas dieną dar neišėjo akluoju būdu lietuviškas raides rašyt, antrą - drąsiai galėjau rašyti akluoju būdu. Šypsena Iš pradžių buvo sunku mesti tą šveplą rašymą, bet kai pripratau, tai tik geriau man. Valio

aš prieš ~11 metų iškart pradėjau rašyti šveplai, o prieš kokius 4 metus pastebėjau, jog reikalui esant beveik nemoku taisyklingai parašyti daugumos žodžių, turinčių nosines. taigi teko susigriebti. šiaip dar ir dabar gelbsti naršyklės gramatikos tikrintojas, tik jis nėra labai tikslus. iš didžiosios sakinio nepradedu, čia mano rašyba nenukenčia, tiesiog rašau office stiliumi, išskyrus vardus, vietovardžius ir pan.

http://www.technews.lt/naujiena/n/a/opera_tyciojasi_is_google_chrome_r
eklamos.html
Operos reklama Gerai

Pritariu Dubliui. Čia tik laiko klausimas kada iš dviejų sugebėjimų (rašyti ranka gerai ir kompiuteriu šveplai) liks tik vienas (rašyti tiek ranka, tiek kompiuteriu vienodai - blogai arba gerai).
Šveplai rašyti juk irgi reikėjo priprasti. Ir aš kažkada taip rašiau kol vieną dieną sugalvojau, kad rašysiu taisyklingai. Gražiau man žiūrėjosi toks tekstas Šypsena
O dabar dar ir kompiuteris padeda, pabraukdamas klaidingai parašytus žodžius. Smagu, teisinga ir patogu Šypsena

Tai vadinasi "žiūriu rašant į klaviatūrą, o ne į monitorių". Parašius ant popieriaus iškart ir rezultatas matosi, monitoriuje, deja, reikia papildomai perskaityti. Kompu parašytą tekstą lengva redaguoti, popieriuje tektų braukyti. Rašymas šveplai - asmeninis įsitikinimas, ne kitaip. Tereikia tik norėti rašyti lietuviškom raidėm, tai ir bus rašoma. Nenori - nerašo… O kuo ilgiau nerašo lietuviškom raidėm, tuo labiau nenori ir rašyti. Galų gale perlipamas tas barjeras, kai jau nebesugebama rašyti išvis. Turiu tokį draugą - seniau irgi teisindavosi, kad kai reikės, tada ir rašys lietuviškai ir taisyklingai. Ėjo metai ir atėjo toks laikas, kai nebesugeba net norint taisyklingai parašyti

Negaliu sutikt. Žinau ne vieną ir ne du žmones, kurie, rašydami tušinuku ant popieriaus, klaidų nedaro, bet internete vis tiek rašo šveplai. Taip ir nepavyko išsiaiškinti, kodėl…

Na čia viskas ir atsiskleidžia, neraštingiem žmonėm prastai su teksto suvokimu. Todėl prasideda tam tikri nesusipratimai vien dėl neraštingumo. Juokiasi

baninsi anuos ? nieko mes ir negalim, tiktai nemegt tokiu veikeju ir kazkaip ta nemegima isreikst, proto nepridesi.
taip, nerasau su lietuviskais simboliais tiesiog todel, kad nenoriu, arba teisingiau butu sakyt, nematau prasmes. ir taip, visi wilno drasiai galetu ismokt taisyklingia kalbet ir net rasyt lietuviskai, jei tik panoretu, ypatingu protiniu subebejimu cia nereikia, tiktai noro, kurio del vienokiu ar kitokiu priezasciu, pas dauguma truksta.
as irgi netoleruosiu veikeju, kurie svaistos frazem apie nepagristus argumentus, bet nesugeba nei apgint savu, nei paneigt kitu Taip
ir dar salia sutalpint vienas kitam priestaraujancius sakinius Cha cha

Tiksliai debilai. Ir dar sūkos visokių nuorodų prideda pasityčiojimui …

šaunuolis. ir aš šiand savo laptopą po savaitės darbo išjungiau Šypsena