Off Topic: ... (nr. 10)

Pradžiai ww3 genofondo pravalymui, o po to jau ten viskas geryn, ir vertybės visos vėl normalios taptų.

paprasčiau į viską nebandei pažiūrėt? Šypsena

Tai kad ****a mala visa industrija, monopolija didziule susikure is keliu imoniu, ir “konkuruoja” jos ten pagal susitarimus, visus rimtus konkurentus nupirks arba uzdarys, jokio rimto progreso nera. Jeigu jus tokie naivuoliai esat ir viskuo tikit, tai jum gerai, bet as tai tikrai nevaidinsiu kvailio ir kad viskas liuks yra tipo. Ziurint dar ko jus norit is telefono, as tai tiesiog palyginau androida su desktopiniais os’ais ir androidas gavosi visiskas sh. Nesakau, kad mobilus windowsai ar grauztukas yra geriau/blogiau.

Hehe, tai as ten gerai issiderines esu, 5.89 euro menesiui Cha cha o del narvo, tai man ir is pradziu atrode keista, tipo uzdaryti ji ir pan, bet ziuriu kad jis ten mielai buna ir kai atidarai lieka ir nakti miega…tuo paciu ir pradeda suprasti komanda “i vieta”…dresuosi kaip nors, I parodas zadi vesti? mes dabar kai emem, tai galvojom gal be parodu apsieisim, bet pasirodo jei nori po to ieskoti jam kales ir gauti viena suniuka su dokais, suo turi parodose buti paemes 3 “labai gerai” ivertinimus, tai db teks vesti bent tris kartus, kad atsipirktu po to kai suniuka gausim Cha cha

Nu reiks pažėt dėl to narvo, bet gal nereiks.
TEO be sutarties beveik ta pati kaina, tas ir nustebino. Su sutartim 10€/mėn, o be sutarties euru daugiauCha cha Cgates tai ten kosmosą priskaičiuoja, jei be sutarties nori.

Na Ikea kaip Ikea, mano dalis baldu irgi is ten, tai tokia biski piguva sakyciau, plonos plokstes ir pan, bet pliusas kad lengva sudeti, turbutu ir uzsimerkes sudetum Cha cha man tas labiausiai ir patinka, kad gudriai ten pas juos sugalvota viskas, net ir irankiu prideda reikalingu Cha cha
Suo su dokais ar be? seip siulyciau pasidometi del narvo, nera jie brangus senukuose, as uz savo metrini 60 euru mokejau, tau tokio nereik net, uzteks ir 90cm, tia ten apie 40 euru bus su 30% nuolaida, po kokiu 8 menesiu prastumsi su profit Šypsena …labai liuks dalykas, tiek seimininkui, tiek suniui…kadangi suo urvinis gyvunas, priesingai nei buna kas galvoja, jog tai suns kankinimas, jam tai tampa jo vieta, kuri jis gali pabuti ramiai, tai dar ir dresurai tinka…maniskis jau po dvieju dienu nustojo cypti uzdarytas kai iseinam I darba, ir gryzes esu ramus kad niekas nebus sugrauzta ar pridaryta, nes jie ramus buna kol kas nors namie, o kai neturi ka veikti, tai siaubia viska Cha cha
Teo, jo, duoda, bet itariu kaina biski uzlankstyta turejo buti…

Ne, daro ant palutės. Buvo pora kartų kitur. Dėl graužimo kol kas nėra labai didelės bėdos. Pagrinde guli ramiai visą dienąJuokiasi Dar neperskraustėm, tai ten bus nauji baldai ir t.t. tai reiks labaiu žiūrėtCha cha Bet šiaip jau matosi nuo mažesns ramus šuo.
Apsipirkom ikea, be jos turbūt būtų kančia pirktis viską, dabar beveik viskas vienoj vietoj, kokybė tikiuosi nebus kaip lenkiška iš ermitažoCha cha
TEO pasirodo ir be sutarties internetą duoda, tai be sutarties ir ėmėm. Tikiuosi nenuvils.

Tai db kovoji su balomis namie ir grauzimu? Šypsena as sita beda issprendziau su narvu, sunekas dar tik savaite namuose, bet jau daro lauke arba ant palutes dar jei nespeju isvesti, ir ramu kad nieko nesugraus…praeita suni taip isauklejau su narvu, kad idealiai savo vieta zinojo, po to tik jame ir guledavo Šypsena na ir aisku pliusas, kad suo po savimi nedaro, tai narve nepridarys Šypsena

Aha čiau čiauŠypsena
Visi turi vienokių ar kitokių sveikatos bėdų. Norėjosi ramaus šunio, kad bute gyvent galėtų ir nereiktų lauke vedžiot daug laikoCha cha

karštį jie sunkokai perneša lyg. Ir šiaip visokių bėdų su sveikata. Aišku ne iš patirties kalbu, domėjaus nes pats kažkada tokio norėjau. Galutiniam variante škotą įsisūnijau Šypsena

Cia ciau ciau? Musiskis pries menesi gera nugaiso, tai jau nauja irgi turim Cha cha

tai butent, kol geri px, kai nustoji, prasideda bedos su miegu Cha cha

Turejau, tiksliau buvo seimoj kai vaikas buvau, pagyveno pora metu, su sirdim blogai buvo…

http://i.imgur.com/KgvfoJN.jpg naujas augintinisCha cha

Ne Renkuosi naują peilį, tai kažkaip ir užsiėmimą namie turiu. Cha cha

Nu jau ne. Užžmigt lengviau su alkoholiu, bet po poros valandų miego tik blogiau miegasiNe

Su alkoholiu kaip tik gerai miegasi Cha cha o va be jo tik su tabletėm deja Apkabinimas

turbut ir miegasi geriau, ir depresijos bei nerimo priepuoliai nebekankina? Cha cha

Ir šiap jau kaip 5-6d be alkoholio, sunku net patikėt. Cha cha

Tai visi kaip ir žinomi, tik keista, kad ne simetriški ir eina, galvojau šiaip pigus gaidys. Problema tik kainos, kur rašo - tokių kainų nėra arba nerandu nei iš tolo, net ir @. Akropolį tai nuėjus kaip vyrs moki 30-50 1vnt.