Off Topic: ... (nr. 10)

krauk į cloudą kokį nors, arba į kelis. O su tais diskais tai kaip ir su paprastais HDD, imho.

noriu nusipirkti isorini kietaji diska, bet nuo ju gausos raibsta akys Cha cha gal turit kazka ir patart galit? Drovus nes as vis savo Moteris foto praganau, kurias sukele is kelionu i pc ir poto buna KandaKanda

Man patinka explorint ir noreciau kokio zaidimo kur explorint reiktu, bet be survival, sitas uz 20€ gal ir butu nieko, bet is review ***** visiskas. Viska gadina resursu rinkimas ir tas procedural *****, nebutu tu procedural generated planetu ir gyvunu, tai but gal nieko visai kaip indie zaidimukui. Esme kad pasaulis tuscias, viskas vienoda. Cia metu fail kol kas. Sorry nesuprantu kas gal ji ginti. Matau as tu screenshotu video, viskas ten vienoda ir nera ka veikt, tik akmenis ir sentry botus saudyt.
O hype buvo toks, kad nuejes i bet kuria zaidimu svetaine matai no mans sky is kart pries akis. Kiso per gerkle kaip reikiant. Neblogai sakau pinigu publisheriai pabere.

Realiai as jokio hype nemaciau, nes praktiskai nesidomejau tuo zaidimu, tik tiek, kiek tu buvai rases, kad iseis kazkoks naujas sci fi zaidimas, net reklamu nebuvau mates daug, o is trailerio galvojau kad cia ale EVE online kazkas tokio, tik su begaline visata ir begalinemis galimybemis…kazkaip net nepagalvojau kad cia bus Minecraft stiliaus zaidimas jeigu atvirai…as tikejausi kokio sci fi mmo/fps/space action, na kazkas tokio, o cia pasirodo vienas klajoji ir su AI losi…

Tai kad man rodos jis seniai apsizenyjes jau buvo, nebent jau su kita spejo antra karta Cha cha

As retai kada hypinuos, mane reklama sunkiai veikiaMirkt o jei as noriu kokio pop zaidimo, tai nereiskia, kad del hype. O ciai myzo net nezinodami kas per zaidimas, tik isejomir visi nusipirko pamate,mkad ne tai komtikejosi. As tokio boring tuscio ir tikejausi, todel net nemaniau pirkt. Esme, kad turi but ea ir kainuot 20€ tada butu viskas ok. Esme, kad jis tustokas, tie gyvunaii sau vaiksto, o galetu ka nors veikt vietoj to. Zodziu atmestinai padaryta, paskubeta. Kas is tu milijardu planetu? Geriau butu keli tukstanciai, bet detalesniu. Texturos kiek maciau kazkokios tragiskos.
Esme kad zmones tikejosi kazkokio sedevro del reklamos, o gavo paprasta zaidimuka, vietoj kurio galima 3 explorinimo zaidimus nusipirkt.

Man labai idomu, ko tu tikejaisi is sio zaidimo? Cha cha Visi sika ant jo, cia ziek ir kushlius atsisveikinimo laiskus raso zaidimui, kurio net nezaidzia. Tikrai, man idmu, ko jus tikejotes is sio zaidimo? Kaip sakiau anksciau, ji pykstat del Hype, tai patylet verta jums, nes patys kimbat ant haipinamu zaidimu.
Pora dalyku, kurie man nepatiko tai, kad nera saules sistemos tikroviskos, visos planetos sedi ne aplink saule, o vienoje vietoje, kas yra suprantama, bet visgi as tikejaus bus aktyvios saules sistemos. prie saules kiek bandziau priskristi negalima, ir dar bandziau isskristi is galaktikos, deja beribe jinai.

Skotas apsizenijo. Tik man nedasunta ar su ankstesne drauge ar nauja kazkokia Cha cha is foto atrodo kitokia Cha cha Kiek pamenu

Tai kaip suprantu zmones nori planetas explorint, o ne akmenis saudyt visa diena

Kad daugiau nelabai kas ir yra be resursu rinkimo ir kraftinimo, nu surenki, nuvezi I stoti parduoti, nusiperki koki upgrade ir toliau eini rinkti…na dar gali ten koki konvoju palydeti ar apiplesti, bet tai ka zinau…

Hello games
Goodbye games
Cha cha
Kiek girdejau jei nebutu resursu rinkimo ir craftinimo, tai gal ir nieko butu, bet tas grindas visus daveda po poros valandu.

Tai ka muziqaz, isejo No mans Sky, ir ka galiu pasakyti - totalus s… Cha cha po triju valandu (pratempiau seip ne taip nes buvau mates review, kad po keliu valandu losimo prasideda idomumas) ir sakau kad visiskas fail cia jiems…isleido zaidima su MP, kai tame MP turbot nesutiksi kito zmogaus artimiausius metus, nes per didele visata, spalvos tokios pacios beveik visur, planetos vizualiai tik biski skiriasi…zodziu jau geriau Minecrafta losti, negu sita mano nuomone…

na 1060 tikrai ne variantas.
O video…Žliumbia

https://www.youtube.com/watch?v=4H46_c6-S6Y
darbe verkiau Cha cha
cia biski sumaisytas veiksmo eile, bet vistiek Cha cha

ypac 1060 gtx Cha cha

Perkelk klausimą čia:

http://banga.tv3.lt/lt/2forum.showPosts/887280.201.142-=(3527468591

O korta, kurią renkiesi, 2-3 metus visko ant Max tikrai netemps, kalbant apie rimtesnius žaidimus.

Sveiki,

Ruosiuosi keist kompiuteri ir iskilo klausimas ka geriau pasirinkti ??? Suprantu galeciau eit I IT kluba, bet ten patars is IT puses, o man reik is zaideju puses pagalbos Šypsena Esme tokia, kad man reik, kad butu bent 2-3 metus viskas ant ultra max, o jau po to vis mazint grafika kas metus Šypsena

Renkuosi is vaizdo kortu - radeon rx480 8gb ir GeForce gtx 1060 6 gb. Kuri geresne zaidimams ???

Jeigu ka dar galvoju, apie proca i5-6600 (be K raides), 16 gb ddr4 (2*8 gb), sdd 250Gb ir 3TB hdd.

Gal but kazka galit patarti ??? Biudzetas be monitoriaus 1-1.2k euru Šypsena

[dF]

dėkui Gerai

Oficialiai:
Operating System
Windows Vista 32bit / Windows 7 32bit / Windows 8 32bit
Note: 64bit clients not officially supported and may experience issues running

Neoficialiai tau reikes pvz bootcamp’o ir kai sumesi ten windoze, galesi losti Šypsena nu arba https://www.youtube.com/watch?v=JtKsMmIzR2M

Prisiminiau toki žaidimą kaip Lineage2, sugalvojau čia vasaros gale pažaist, nes reikės laiką truputį prastumt, tik bėda, ar L2 veikia ant macbooko? Nekaltas gal kas netyčia esat susidūrę su tuo?