Aš neprietaringas ir man px ant tų visų prietarų, horoshopų, zodiako ženklų ir t.t
Nuo savęs pridėsiu, kad dovanojant peilį reikia ir apie pleistrą pagalvoti.
Dovanojausi sau, taip, kad nesiskaito nei taip nei taip.
Reidų metu ir pan, daug gi būdų. Gi niekada negali žinoti. Tai kam žinant rizikuoti, kad dėl mažo šūdniekio paskui turėt didelių problemų. Tas pats kas mašinoje teleskopinę ar beisbolo lazdą.
Tai abu susipjaustys, o jei be peilio, tai tik tave supjaustys.
Peilis jau įaugęs į mano EDC ir kažkaip neįsivaizduoju gyvenimo be jo. Ir darbe kartais reikia peilio atidarinėt pakuotes, duotas darbinis crapas, tai naudoju savo.
O kaip jie gali rast?
Ir iš vis, kam peilį nešiotis? Jei kažkas užpuls su peiliu, tai tik vienas kitą supjaustysit ir viskas. Nori kažko savigynai - nusiperki balionėlį.
Kaip tai kas is tu pasalpu, beveik pati ir atsakei i savo klausima. Teveliai turi is ko gerti, nereikia dirbti, o vaikai vaiksto nedavalge, neaprengti ir nepriziureti…
man tai keista, jeigu aukojame tai aukojame visi, kodel milijonieriai operatoriai pasiima savo daly, negali paaukoti? po tokiu bajeriu dingsta noras per tas visas akcijas ir aukoti… kai zinai kad kazkas vistiek is to pelnosi
Šiaip tai tek girdėti, kad sena kaimynė gavo 7k iš kažkur suaukotų, nors xuj jai ten jų reikia. Maisto bankas yra pažįstamų kurie ten tipo savanoriauja tai nežinau, teko girdėti apie vagystes maisto ir kai kokie IKI duoda tortus ir t.t, bet taip, kad konkrečiai vogtų tai ne.
Bet skirtumas tas, jog ten dažnai renka konkrečiam vaikui su konkrečia bėda. O anuo atveju gauna ir tie kuriem nereikia. Be to apie maisto banką dar iš seniau turiu neigiamą nuomonę.
Anyway aš humble bundle pirkdamas visada charity beveik viską atduodu
o tai manai lesos surinktos per tokias akcijas ne panasiu principu teka kaip ir Maisto Banko produktai? kiek ten pasiima operatoriai - apie trecdali suaukotu pinigu, dar dali berods valstybe, ir kas lieka tai jau ten kas skirsto tai tiek ir atitenka
Reiktų tuos pašalpinius kur vaikų neprižiūri ir pašalpas pragerinėja sterilizuot nemokamai. Ar tai vyram vazektomiją, ar tom bobom kažką ten padaryt, nes po to mes turim valkatas išlaikyt kalėjimuose.
Dėl maisto banko, tai neaukoju ir neaukosiu, nes neaišku kam tas maistas atitenka. Vakar per žinias kaip tik rodė, kaip ten kažkokie riteriai lakstė ir dalino maistą varguoliam, tai ten 10 ar 20 metų be darbo šeima pasistatę namą, tai prie tvoros paliko aliejaus vistiek
Žodžiu, kol valdžia ir teisėsauga leis žmonėm vogti, tol aš jokiem maisto bankam neaukosiu, tegul užsipisa. Geriau per kokią išsipildymo akciją aukot.
Dabar Maisto bankas išvis dar mažiau rėmėjų turi, nežinau dėl ko taip… Tad dar mažiau maisto ir ne visiems jis bus patiektas.
Ok, jeigu laukiesi, kai magistro studijos į pabaigą, bet ne tada, kai jau pasigimdysi iki gynimų, po to neturėsi kam palikt vaiko prižiūrėti ir pnš. Geriau taip ramiai pasibaigti. Pas mane iš grupės jau išėjo dvi jaunos mamos, nes jos niekaip nesuderino motinystės su mokslais (nesvarbu, kad paskaitos tik nuo 17h ir trunka tik porą valandų), neturėjo kam palikti vaikų (viena turėjo 1 metų vaiką, o kita 3 mėnesių kūdikį). Ir pas mane grupėj yra dar du žmonės, kurie vaikų turi. Tai viena grupiokė porąkart į paskaitą atsivedus buvo savo dukrą 4 metų, nes tiesiog neturėjo kam palikti…
Bebaiginėjant bakalaurą, tai pasipylė vestuvės, nėštumai… Kai kurios ir nebaigė bakalauro, nes negalėjo susikoncentruoti į baigiamąjį dėl to, kad reikia daug rūpintis vaiku, tai atostogų prisiėmė, viena tai vargais negalais šiaip taip apsigynė diplomą, nors žiauriai buvo sunku rašyti darbą, nes mintys tiesiog ne apie jį, bet noras didesnis buvo. Viena išvis metė mokslus, kai lauktis 3-am kurse pradėjo kita kursiokė tai išvis nėštumą sugebėjo nuslėpti, vieną dieną fb paskelbė savo kūdikio foto, tai galvoju, kaip čia jos pilvo taip ir nemačiau (nors labai kūdutė buvo)…
Na ir pas zmones buna triuso sindromas, nieko nepadarysi skaiciau ta straipsni apie ta seima, man kas uzkliuvo kad dar ir is Maisto Banko jie gauna maista, kartu su visomis pasalpomis, tai dabar kazkaip nelabai kyla ranka tam Bankui aukoti, kai zinai kad ne visada ta maista gauna tie, kam tikrai to reikia…mano galva normali daugiavaike seima turetu buti max trys vaikai, po to jau nezinau ar iseina dviem tevam gerai susitvarkyti, aisku isimciu buna, bet ne apie tai sneka Na, snekant apie pilva, seip mano zmona kai baiginejo magistra, tai grupeje pas ja ne viena buvo su pilvu arba jau pagimdzius, manau zmones I toki laika jau daznai ir daug galvoja apie seima nors tiesa ir pas mane bakalaure buvo kelios su vaikais ir seimom jau