Off Topic: ... (nr. 10)

Jiems kaip supratau rodo pajamas tavo, nes man kai pasiūlė tipo gal pažiūrėkim ar man duotų išsimokėtinai, pažiūrėjo ir pasakė, kad negali išvis duoti, nes nepakankamos pajamos, nesvarbu, kad oficialiai per du darbus dirbu (vienas iš jų puse etato) Cha cha pasakiau, kad tikriausiai neduoda dėl to, kad puse etato dirbu, tai pasakė, kad viskas tuom ir yra pasakyta, nes pusinukams neduoda. Aišku, kiekvienur skirtingai yra, kiekviena įmonė turi savo sistemą Šypsena

Man atrodo turi tau po visų įmokų likti 400 ar 500lt ir viskas. Ir imk kiek nori tų lizingų. Anksčiau labai tikrino, ten reikėjo stažo didelio ir t.t., o dabar px visiemCha cha

susisviete man kad Ogrishas rase puse etato ir puse minimumo gauna oficialiai…bet seip tai jo, jei pajamos normalios, tik iformintas pusei etato, bet gauni padoria alga, tai tada nebus problemu su lizingu, kazi ar jie isvis matys ar tu pilnu ar puse etato dirbi Šypsena

o tai prie ko cia etatas? kai dieninem mokiausi, tai as dirbamas puse etato uzdirbdavau 1,5k ant popieriaus… Manau ziuri i staza ir kiek lieka pinigu zmogui Nekaltas

stazas tai stazas, bet apie etata nieko neraso, nes kaip ir minejau jie ten pagal programa savo parenka ir ziuri zmogaus kreditinguma, bet velgi, kaip ir sakei - daug kas priklauso nuo daikto sumos, ten koki niekuti gal ir duotu, bet brangesnio daikto pusei etato tai nemanau…

as ka tik pasiemiau pries kelias dienas Xperia Z1, nes mano kinietis suduzo Cha cha rinkausi tarp S5, Xperia Z1 ir LG G2, tai paemiau Z1, nes Tele2 jam akcija ismete nebloga Cha cha bet vistiek, senokai jau turejau Sony tai ko nepabandzius…po kolkas nenusivyliau, tik tiek kad telefonas didokas sakyciau, na bet uztai kad nepralaidus vandeniui Šypsena ir man nepatinka kad apacioje nera sensoriniu mygtuku kaip Samsunge, jie yra paciame ekrane, bet cia velgi del to vandens padaryta…jei patinka apvalios grazios fomors, imk arba S4, arba LG g2, bet S4 nederetu lyginti seip su Z1, nes S4 yra senesnbis ir silpnesnis negu Xperia, cia Sony jau daugiau prie S5 ir Nexus 5 tiktu ji statyti Šypsena Seip jei butu ismete akcija Tele 2 ir LG g2 ir Sony, buciau emes LG, nes man patinka kad pas juos remo nera beveik aplink ekrana, o vat sony turi toki nemaza apvada aplinkui, ir kvadratine forma, tai cia jau kaip kam skonio reikalas Šypsena Pagal technines charakteristikas Z1 lenkia S4, bet del kameros Sony sakyciau biski pasiko reikalus, tie 20mpx isvis nieko nereiskia, ir fotkinant tamsoje yra problemu, nors diena gaunasi tikrai geros foto, bet kokiu atveju fotkina geriau negu S4 Šypsena visgi Z1 buvo flagmanas sony iki iseinant Z2, bet reiketu pasilaikyti abu telefus rankose gyvai ir tada nuspresi jau kuris labiau tinka, nes kaip ir minejau Sony bus didokas moteriskai rankai ir kampuotas bei blizgus Šypsena Samsungas atgyvena galima sakyti jau yra sitas modelis, o jei nenori didelio modelio gali imti alternatyva - Xperia Z1 Compact Mirkt jis toks pats pagal spec tik 4,3 colio ekrana turi Šypsena

Sakau gi duoda belekam. Nu gal priklauso per kur imi dar. Ūkio banko lizingas pvz. Pirkti išsimokėtinai gali:

Samdomi darbuotojai (minimalus nepertraukiamo darbo stažas – 4 mėn.);
Pensininkai, neįgalieji;

Aišku jei ten už 5k imsi, tai neduos, jei 400lt uždirbiCha cha

Bitėplius neduoda telefonų išsimokėtinai, jei dirbi puse etato Cha cha o visur kitur duoda, kiek teko domėtis.

Sony C6903 Xperia Z1 ar Samsung I9505 GALAXY S4 ? protingieji draugai, patarkite. Arba pasidalinkite savo patirtimi Šypsena

berods teip. Nepamenu jau Šypsena

ten berods vadinasi ta opcija - nenoriu greituju kreditu ar kazkas tokio?Nekaltas as tai uzsireginau kai per Facebook reklamavo, kad uz dyka galima history paziureti savo, tai po to sumokejau ir db matosi jei kas kreipiasi + kredito reitingas matosi ir kiek skolu turejau Cha cha dabar kai busto paskola emem praeita savaite, tai aktualus tie reitingai buvo, maciau bankai net ne po viena karta domejosi mano kredito istorija Cha cha

tikrina, tikrina. Ir ne po vieną kartą Mirkt Jei neatitinki normų-fig gausi. Pasimokė po ano karto…
Aga, daba tik perskaičiau Allurė postą. Per Creditinfo viskas matosiSkaitau
Tarp kitko, visai neblogas dalykas. Užsireginau jame tik tam, kai reklamavosi kažkada kad yra opcija jog niekas tavo vardu negali paimti jokio kredito tose visokiose greitųjų šūdkontorėse

tikrina, esu uzsiregines credit info, matau po kiekvieno lizingo ar sandorio kai imi telefa, rodo kad domejosi + tu pasirasai lapa, kad leidi tikrinti duomenis per sodra, jiem ten pasijungti ir paziureti kiek tu gauni pajamu ne minutes neuztrunka, o tada jau taiko tuos mano minetus MGL skaiciavimus…ir priklausomai nuo prekes vertes ir kiek inesi avanso ziuri - duoti ar neduoti…anksciau dar rasydavo kiek avanso inesi, dabar tiesiog numinusuoja nuo sumos ta avansa ir duoda likusiai sumai lizinga, bet jei mato kad mazos pajamos, tai gali ten prasyti ir 50 ir 75% avansinio mokejimo…is esmes suvedus tavo asmens koda, pas juos programa paskaiciuoja iskarto ar gali tau duoti preke ir kokiomis salygomis Šypsena

https://www.youtube.com/watch?v=ovqM72em1dA Cha cha
siandien maciau Lucy (2014) tai toks meh…

Tai kad belekaip ten tuos lizingus duoda ir belekam, nebetikrina jie niekoCha cha

jei sumokesi bent 50% sumos is karto gali bandyti, bet vistiek abejoju ar duos…jie ten ziuri kad kazkaip virs minimumo vienam zmogui liktu dar bent 1MGL, tai tipo tu turi gauti kazkur apie 1k, kad galetum imti kazka lizingu, bet aisku pabandyti visada gali Šypsena

Philips Senso Touch žiūrėk ir kaip piniginė leidžia. Ten pas tave gal ir pigiau, tiksliu ne gal, o tikrai pigiau turėtų būti.

Aš tai galvoju kur dėti bilietus už 200lt. Juokiasi Jaučiu taip išeis, kad negalėsiu varyti, paliksiu kolegą vieną arba kažkaip reikės ne pilnai dalyvaut. Nusimato įdomus naujas darbas, su neblogom perspektyvom ir pažintim. Aišku žaidimus teks pamiršti visai.ŽliumbiaUžsispyręs

pridek prie dovanotu peiliu vieno cento moneta ir prietarai negalioja Šypsena

as nesinesiosiu jo, cia tik seip idomumui Šypsena