obuolių pyragas
Ot nemegstu tokiu dalyku obuolius tik naturalius galiu valgyt, nepatinka kai juos deda i pyragus, salotas ar prigruda antis Bet cia jau kiekvieno skonio reikalas…
Obuoliu pyragai labai skanus, bet man tie tarybiniai labiau patinka, sluoksnuoti.
šis turėtų būt pusiau plonesnis ir su daug daugiau obuolių, bet barako sąlygos neleido to :>
*Zemyna* taip, skonio reikalas - yra tokių, kurie dievina obuolių pyragus, o ir šis tarp kursiokų turėjo pasisekimą :>
As megstu obuoliu pyragus
Kaip skaniai atrodo
Receptas, beje, labai lengvas ;> 400gr grietinės 6 kiaušiniai 1.5 a/š sodos 12 v/š miltų margarinas obuoliai džiūvesėliai 1 a/š vanilinio cukraus cinamonas 0.5 a/š druskos cukraus pudra Kiaušiniai su cukrum iki baltumo išsukami. Grietinė sumaišoma su soda, sudedama į masę, paskui miltai. Obuoliai supjaustomi, apibarstomi cinamonu. Skarda ištepama margarinu, pabarstoma džiūvesėlių, sudedami obuoliai ir ant viršaus supilama masė. ~1h 150-200C.
Niam niam mielai tokio uzkasciau
Nelabai čia jis atrodo gražiai.
svarbu skonis
yy? o kam negražumas?
Ačiū už recepčiuką, kepsim kada Tik man įdomiai, kad obuoliai apačioj. Bet čia turbūt didelės reikšmės nesudaro
simskorpe, kap jau minėjau, jis turėtų būti pusiau plonesnis, o obuolių daug daugiau ir tada jie būna per visa aukštį, o tešla tik “suriša” juos :> gero kepimo
Kepiau tą pyragą, bet jis man neiškilo Tik užpylus košią, obuoliai iškilo į viršų.