obuolių pyragas


obuolių pyragas

Ot nemegstu tokiu dalyku Nekaltas obuolius tik naturalius galiu valgyt, nepatinka kai juos deda i pyragus, salotas ar prigruda antis VeeeBet cia jau kiekvieno skonio reikalas…

Obuoliu pyragai labai skanus, bet man tie tarybiniai labiau patinka, sluoksnuoti.

šis turėtų būt pusiau plonesnis ir su daug daugiau obuolių, bet barako sąlygos neleido to :>

*Zemyna* taip, skonio reikalas - yra tokių, kurie dievina obuolių pyragus, o ir šis tarp kursiokų turėjo pasisekimą :>

As megstu obuoliu pyragus Niam niam Taip

Kaip skaniai atrodo Niam niam

Receptas, beje, labai lengvas ;> 400gr grietinės 6 kiaušiniai 1.5 a/š sodos 12 v/š miltų margarinas obuoliai džiūvesėliai 1 a/š vanilinio cukraus cinamonas 0.5 a/š druskos cukraus pudra Kiaušiniai su cukrum iki baltumo išsukami. Grietinė sumaišoma su soda, sudedama į masę, paskui miltai. Obuoliai supjaustomi, apibarstomi cinamonu. Skarda ištepama margarinu, pabarstoma džiūvesėlių, sudedami obuoliai ir ant viršaus supilama masė. ~1h 150-200C.

Niam niam Girtas mielai tokio uzkasciau

Nelabai čia jis atrodo gražiai. Girtas

svarbu skonis Cha cha Taip

yy? o kam negražumas? Juokiasi

Ačiū už recepčiuką, kepsim kada Gerai TaipTik man įdomiai, kad obuoliai apačioj. Bet čia turbūt didelės reikšmės nesudaro Šypsena

simskorpe, kap jau minėjau, jis turėtų būti pusiau plonesnis, o obuolių daug daugiau ir tada jie būna per visa aukštį, o tešla tik “suriša” juos :> gero kepimo Labas

Kepiau tą pyragą, bet jis man neiškilo UžsispyręsTik užpylus košią, obuoliai iškilo į viršų.