objective of the work is to gain leisure

objective of the work is to gain leisure

nu ne, krutesne buciau buvusi jei lietuviskai rasyciau… sunku isreiksti dauguma sakiniu kai puse zodziu pamirsusi esu.

tada teisingai butu “work final aim is to get a leisure”.Bet cia English klube pasitikslinkite. PS.O aprangele fuflo.

^ ne, taip nebūtų teisingai. O apranga, kaip apranga. Batai gražūs.

jei pamirsai tai ko lendi i lietuviskus forumus, uzUsieniniuose rasinek Labas

tai prisimint noriu Mirkt

Atskirai paemus kiekvienas rubas lyg ir nieko(isskyrus batus,man regis tokius devi kaimo mergikes i didmiescio profke atvaziavusio mokintis) ir ne 99c parduotuvese pardavinejami,bet erzinantis poveikis,-gal tokio samoningai siekiama,- susidaro sudejus viska kartu: sakykim bliezele puse velnio,bet ji tiktu prie sortu panasiu kaip fokej su “Merilin Monro”,o ne prie kelniu,kurioms savo ruoztu tiktu lengvabudiskas svarkelis.Ziedai ant ranku savo ruoztu irgi kertasi su klumpemis,o tos apskritai iskrenta is kompozicijos,kaip nevalyta keptuve ant Seimo tribunos.Tas pats ir su spalvomis,nuotrauka tiesa 2 spalve,bet juoda sukergta su balta t.y. pavyzdelis pastatytas ant kontraversijos,priestaravimo ir dar 2 dimesnijose(ismatavimuose) stiliaus ir spalvu. Susilipde kazkas tokio kas galejo buti ir blogiau.Bet man tai nepatinka.

o varge vargeli. Girtas Girtas Girtas

lattras- skonio reikalas.

Sure.Bet tai nepaneigia teises tureti nuomuone IR JA PROPOGUOTI.Pageidautina ir pagristi.Ka as ir padariau.

O as ir nesakiau,kad nuomones išreikšti negali Šypsena

Zinai,gyvendamas JAV polikorektiskumo laikiausi tik su klientais.Job is job.Bet siaip iskart perpratau,kad tai naujas ideloginis sh paprastiems zmonems balvoninti.Aisku,del tokio nieko,kaip drabuziu derinimas listi i ginca…atrodo lyg neverta.Bet kadangi tai asine skilties tema (stilius ir mada) nepatingesiu sudeti taskus ant i arba “put a cross on t”,jei primirsai lietuviskai. Susitinkadu zmogai ir sako: Man patinka ,kad JAV kariauja Irake.Kitas: “o man ne”.Ir abu patvirtine kad tai “ju nuomuone” politkorektiskai tyli ir sypsosi kaip asilai sieno pririje.Reikalas tame,kad zmones bendraudami tarpusavyj keiciasi ne tik informacija tarpusavyj,bet ir idejomis.O kadangi idejos stumia pasauli ta ar kita linkme reikia rasti sajungininku toms idejoms.Tam idejos pagrindziamos ARGUMENTAIS.Ir taip tu man atsakai: “this is my opinion”.Ok,o as atsakau: “your opinion is s u c k” Juokiasi,kadangi tu jos pagristi negali niekuo kitu. Nepolitkorektiuska? Politkorektiska,nes as asmeniskai taves neizeidziau.Simply pasakiau kas yra tavo ideja(isreiksta fokeje) ir kodel. Nice to meet you Labas

Lattrai, kodėl nekuri blogo su auksinėm savo mintim?

Tai kad apart teiginių ir palyginimų, jokių argumentų Lattro grafomanijoje nesimato Nežinau

Gerai