o sita kas pamena?
O sita kas zinote?
quizilla.teennick.com/user_images/N/NU/NUM/numerogals/1135 36864 7_mal_kitty.jpeg dabar aišku iš kur tai atsirado…
Felixas ? Vakar pamates 2 zemiau imesta screena parsisiunciau NES emuliatoriu, pasijungiau joystica, ir su draugu beldem visokius geimus ;D pasaka ;]]] Kokiu geru NES multiplayer geimu zinot ? ;]
O geras senovinis anime gaila nežaidžiau
klysti cia ne zmones, su gyvunu ausimis ir uodegomis, o tiesiog katinai ninzes 4.bp.blogspot.com/_9be0YkAZ4sE/TKIDvhFZ5bI/AAAAAAAAAyY/i8w pBt8R xbI/s1600/samurai_pizza_cats.jpg
geriausias multyplayer zaidimas ant nes manau butu sitas:emu-russia.net/ru/roms/nes/0-Z/full/Nekketsu-Kakutou-Densetsu/yra translatintos versijos be to, yra sitos serijos ledo ritulys, futbolas ir toks kaip olimpines zaidynes - kur galima mustis zaidziant
Va va šita serija man labiausiai patiko
vat ce taip bled gameplay’us, istorija… o ne tie dabartiniai bioshockai ir crysis’ai
Pamenu ir nindzes ir futbola ir kasi ir ledo rituli ir tas mustynes Geri laikai budavo nusiperki turguj diskete uz 60lt ir kali ta zaidima kol pereini ar kol visiskai nusibosta, zinai kiekviena to zaidimo smulkmena. Po to lauki kol apsikeisi su draugu ar koks draugas paskolins koki nauja zaidimeli Ne taip kai dabar akys raibsta nuo pasirinkimo laisves, uzsimanai 10min ir turi koki tiktai nori zaidima Turbut del to ir isbleso tas malonumas zaidziant, net nebepamenu koki paskutini zaidima perejau, turbut manhunt 2 per uzpraejusias kaledas
man tai sunset raiders ziauriai patikdavo pliekt, nerealus game, contra tankuciai zilitono irgi zjb
Tos mustynes heroes fighters ar kaip ten vadinasi, kiek pultu per ji sulauzyta
jo, jo… pamenu sita
Šitą pamenu bandžiau lošt, bet jau tada pulteliai mūsų zilitono buvo aplaužyti ir pardavėm, kad nusipirkt Segą O labiausiai man įstrigęs žaidimas turbūt Flintstones, kurį man padovanojo per gimtadienį. Tais laikas, kai seivų nebuvo, tai neblogo prisėdimo reikėjo, kad pereit, o dar nežinau kas toliau laukia ir gyvybių mažai ir kiek kartų iš naujo pradėt tenka. Dabar net baisu pagalvot