o sita kas pamena?

o sita kas pamena?

O sita kas zinote? Cha cha

quizilla.teennick.com/user_images/N/NU/NUM/numerogals/1135 36864 7_mal_kitty.jpeg dabar aišku iš kur tai atsirado… Cha cha

Felixas ? Cha chaVakar pamates 2 zemiau imesta screena parsisiunciau NES emuliatoriu, pasijungiau joystica, ir su draugu beldem visokius geimus ;D pasaka ;]]] Kokiu geru NES multiplayer geimu zinot ? ;]

O geras senovinis anime Juokiasi gaila nežaidžiau Cha cha

klysti Cha chacia ne zmones, su gyvunu ausimis ir uodegomis, o tiesiog katinai ninzes Cha cha4.bp.blogspot.com/_9be0YkAZ4sE/TKIDvhFZ5bI/AAAAAAAAAyY/i8w pBt8R xbI/s1600/samurai_pizza_cats.jpg

geriausias multyplayer zaidimas ant nes manau butu sitas:emu-russia.net/ru/roms/nes/0-Z/full/Nekketsu-Kakutou-Densetsu/yra translatintos versijos Šypsenabe to, yra sitos serijos ledo ritulys, futbolas ir toks kaip olimpines zaidynes - kur galima mustis zaidziant Cha cha

Va va šita serija man labiausiai patiko

cia technos visi zaidimai sukurti:emu-russia.net/ru/roms/nes/technos/full/visi jie sedevriukai Cha cha

vat ce taip bled gameplay’us, istorija… o ne tie dabartiniai bioshockai ir crysis’ai Piktas Špyga

Pamenu ir nindzes ir futbola ir kasi ir ledo rituli Girtas ir tas mustynes Girtas Geri laikai budavo nusiperki turguj diskete uz 60lt ir kali ta zaidima kol pereini ar kol visiskai nusibosta, zinai kiekviena to zaidimo smulkmena. Po to lauki kol apsikeisi su draugu ar koks draugas paskolins koki nauja zaidimeli ŠypsenaNe taip kai dabar akys raibsta nuo pasirinkimo laisves, uzsimanai 10min ir turi koki tiktai nori zaidima Cha cha Turbut del to ir isbleso tas malonumas zaidziant, net nebepamenu koki paskutini zaidima perejau, turbut manhunt 2 per uzpraejusias kaledas Nekaltas

man tai sunset raiders ziauriai patikdavo pliekt, nerealus game, contra tankuciai zilitono irgi zjb Cha cha

Tos mustynes heroes fighters ar kaip ten vadinasi, kiek pultu per ji sulauzyta Cha cha

jo, jo… pamenu sita Cha cha Gerai

Šitą pamenu bandžiau lošt, bet jau tada pulteliai mūsų zilitono buvo aplaužyti ir pardavėm, kad nusipirkt Segą Šypsena O labiausiai man įstrigęs žaidimas turbūt Flintstones, kurį man padovanojo per gimtadienį. Tais laikas, kai seivų nebuvo, tai neblogo prisėdimo reikėjo, kad pereit, o dar nežinau kas toliau laukia ir gyvybių mažai ir kiek kartų iš naujo pradėt tenka. Dabar net baisu pagalvot Cha cha