o_0

o_0

Asilai, visus stulpus ir zenklus nukabinejo vingio parke… ypatingai protingai padare toje vietoje, kur masinoms skirtas kelias ir pestieji ten NEVAIKSTO Gerai

prisijunk, prie vilniaus ponu ir tapk stebuklo dalimi Valio

skamba kaip koks geju manifestas. “prisijunk prie vaikinu”, “atsivesk drauga”

Juokiasi

Paskirtis - kad pastebetu. O jeigu dar ir nufotkina ir i forumus meta, tai idomu kas cia asilai, o kas sekmingai vykdo propaganda Mirkt

Kas vykdo propaganda, o kas tersia miesta ant visur kur tik galima lipindami Blogai

Koks tau skirtumas kas vyksta Vilniuje ?

Gerai Gerai Gerai

Nedrasu? Atsivesk su savimi ir partneri! Cha cha

Armin - kai jei tau prisiksiu prie duru - tau bus irgi PX? As vilniuj gyvenu ir mane biesina kai loxai tam neskirtose vietose ANT KIEKVIENO STUPLO - t.y. kokia 50 vnt, savo siuksliu priklijuoja. Ypac parke - zinok rezia aki…

tai tu lauk prie stulpo, ir kai ateis kabint, tu isaiskink savo tiesas. Gerai

Jesolo Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Kvankt?taifun - tai tu lauk prie masinos, kai ateis vagis mago - irgi aiskink tiesas…

vienok - recruit’u pasieskos yra normaliai, na bet priemones tam…

O kas per palyginimai “jei tau prisiksiu prie duru” ir propaganda ant stulpu?

nu palyginimas paprastas - Armin paklause: koks man skirtumas, kas vyksta vilniuje? Taip pat atsakymas mano paklausimu - koks armin skirtumas kas dedasi jo laiptinej? As gyvenu vilniuje, pastoviai vaikstom su dukrele po vingiaparki, o tokie peckeliai atrodo negraziai.

Na is komentaru tai atrodo, jog pats Vingio parkas prisiktas ir negali praeiti nesusitepes.

Vilnieti-jeigu tau svarbi vilniaus garbe? Paplepėkim Pavargęs draugu draugai? .Ryskus kadru trukumas? Save gerbiancios organizacijos nepraso,ju praso. betruksta dar ssininko su ruporu. Sleikstuma,ta pati galima zymiai normaliau parasyt.

situacija analogiska kaip ir pernai. RU plakatelius paplatinus zalgiriniai pasmerke. GD ar GWB ta pati padarius buvo tik Gerai Gerai Gerai Valio ikoneles Juokiasi