Nuvažiavau ne ten kur reikėjo

Nuvažiavau ne ten kur reikėjo

O su miesto troolikais ir autobusais paniava man kas savaite po kelis sykius (vis pataikau isesti ne i ta troolika ar autobusa, kuriu man reikia). Tai atsitinka tik todel, kad pamates jau stovinti stotelej troolika ar autobusa pasileidu begti link jo jam ish galo, bandydamas suspet i ji ishokt priesh jam uzdarant duris. O kadangi ne ant visu trooliku ir autobusu gale yra numeriai ar ju per ta skubejima nespeju pastebeti, tai tik ishokes i miesto transporta pradedu jame vazhiuojanciu keleiviu klausinet, koks numeris to autiko ar troleibuso…Mirkt Ir zinokit, jog daznai isgirstu atsakymus ne tuos, kuriu man reikia.
Bet mane labiausiai stebina ir glumina ne tai, kad ir vel boosiu isedes ne i to marshruto numeri, o tai, jog ciut ne puse mano apklausiamu respondentu miesto transporte nezino numerio to troleibuso ar autobuso, kuriais vazhiuoja ar paprasciausiai juos pamirshti bus jau speje JuokiasiJuokiasi
Aishku, tokie miesto transporto keleiviu kuriozai gan lengvai paaishkinami - nemaza dalis keleiviu vazhiuoja atkarpa marshruto, kuriam tinka visi ir belen kokie autobusu ir trooliku numeriai, nes visi marshrutai toj atkarpoj driekiasi kartu.

Vieną kartą į vyrų dušą ten irgi buvau įsirovus, bet labai greit susivokiau, kad ne ten pataikiau DrovusCha cha

O jei apie rimtesnius nuklydimus tai teko daug kur grybą nupjaut. Vieną kartą pamiršau iš Vilniaus važiuodama į Ukmergę užsukt, link Panevėžio nulėkiau Cha cha Juokingiausia, kad tuo keliu važinėju jau kelis metus pakankamai dažnai, mintinai žinau kur kas, neįsivaizduoju kaip sugebėjau prašokt Laimingas

Vilniuj kažkada seniai teko ne į tą autobusą įsėst Šypsena

Ir dar daug panašių įvykių Mirkt