neivyko … TAI IVYKS NETRUKUS … pamatysi… su tavo EGOIZMU IR POZIURIU I GYVENIMA ne vienas normalus vyras neusitaikys… turbut jis tave vede vien del to kad per ilgai tasesi ir paskui jau buvo nebepadoru palikti… ka TEVAI butu pasake
Atsiprasau autores uz offtopic’a, ale netgi is tikruju Britney jau buvo istekejusi? as cai atsilikusi nuo gyvenimo…
O autorei tai ka galiu pasakyti. Mnao nuomone ir kai kurius patyrimus jau issake merihold. Buto remontas/pirkimas yra didziulis isbandymas seimai, o ypac jei ta seima dar tokia nauja. Kol kas palukek… As pati tokiais dyvenimao periodais pagalvoju, ar man geriau su stiklinu, ar be jo… Jei (kai) jau pirma karta atsakysiu, kad geriau be jo, bus antras klausimas: o kas pasikeistu, jei as buciau be jo, kaip mano gyvenimas pageretu…
O siaip tik tu pati gali nuspresti, o kol kas pailsek ir palukek…
… beje, Er… ar dar sportuoji… turbut nuo tu nervu jau nebe… … oi atsiparsau visu… nu atleiskite… nebegaliu… zvengiu - visme pastate girdeti dar karta atsiprasau…
Skaičiau aš tą ilgą dialogą-diskusiją ir supratau, kad tu, Erode esi tikrai pavargusi. Pati gerai žinai - per vienerius metus įvyko daug svarbių Tavo gyvenime įvykių (o jų laukimas, ruošimasis, dalyvavimas tikrai pakelia kasdienišką nuotaiką, kai viskas baigiasi - jautiesi pasimetusi, tarsi kažkas viduj nutrūksta - tiek išgyvenimų … ir euforija staiga baigiasi, reikia gyventi toliau): vestuvės (stresas), paskola (stresas), kraustymasis ir remontas (dvigubas stresas))…Manau, TO KLAUSIMO būtent DABAR nereikia svarstyti. Protingas atsakymas ateina savaime. Tik ne taip greitai - lai tas tavo papsichuoja, patyli, pažaidžia - gal apsiramins, prarys tą "gyvenimo ant lagaminų piliulę" ir prabils, paprašys atleidimo, dar kartą prisipažins, kad esi jam svarbiausia, brangiausia…-iausia, -iausia…
Kiek pažįstu savo , o kartu gyvenam daugiau nei 10 metų, jis labai "sunkiai" pakeldavo tokias permainas. Tik jis atvirkščiai, nenutildavo, vis ir . Maniau, išprotėsiu, prašiau, kad bent nutiltų. Pavargau jaustis "už viską kalta". Buvo minčių, panašių į Tavo - išeiti. Bet apsiraminusi, dar kartą viską apgalvodavau: tai kam, po velniu, mes TO siekėm? Kaskart suprasdavau, kad jį - tai esmė, tai svarbiausia. Lūžis įvyko gal po 2 metų, net patys nepajutom…bet po to -
Erode, nu, nusauk bet as tikrai nesuprantu, negi pries vestuves buvo viskas gerai, o paskui jau patapo viskas blogai?? santuoka-ne zaidimas. ir ne laisvalaikio praleidimas. ir as manau, kad niekada nebuna kalta tik viena puse. jei abudu principus rodot, tai sh… ir turit. gal tikrai, uzstauk viena karta, kai pirmieji kartus lasai prasivers, gal tuomet ir normaliai pasikalbesit?
soriukas, kad as cia taip. gal ir lipu ant zaizdos, kaip Shirli sako. nu bet negaliu ramiai galvoti, kai zmones taip lengvai zarstosi pazadais…
zinai Erode as tave suprantu… zinoma viska galima pavadinti principais mano vyras man visuomet tai prikisa, kiekvienam nesutarime sako tai tavo principai… tegul kad ir kova uz buvi, bet kas sake, kad moteris turi buti ta kuri visada turi nulenkti galva… del pokalbiu pas mane panasi situacija, tie patys atsakymai "taip" arba "ne’, tai tas pats kas kalbetis su siena… del apstaugimo… neturek dideliu vilciu as jau bandziau ir verkaiu ir rekiau niekas nepadejo gal tik pablogejo… nes dabar isvis nieko klausyt nebenori… ir prie progos pats sau leidzia mane apstaugti po to meta "pati dar ne taip pasakai"…
Blyn, susilaukem savo angeleliu , ir as jau koki 50 kartu pasakiau, kad jau eik sau, negausi vaiku matyt, o as sau gyvensiu
Paskui pagalvoju - durne.
Gal neatidziai skaiciau, bet man regis, kad Erodes seimoj ne pati didziausia krize. Kazkas turi imtis "remontuot" padeti. Erode aiskiai uzsispyrusi to nedaryti, nes "jis vis tiek neklauso".