Nesakykit, kad piešiniai negražūs…Kad ir kiek nepatiktų stilius, mintis, jie vistiek gražūs…bet, kad nupiešė 10metė mergaitė, na nemanau lengvai tariant…
Na o kaip jau minėta, bent jau man Alinos piešiniai gražesni, žymiai. Gal ne tiek gražesni, kiek jų mintis daug įdomesnė, labiau prie širdies
Nu šeip tai jo tiesą sakant Jei tikrai piešė 10metė tai tikrai labai šaunu…Nu bet man Alinos piešinių mintys kažkaip labai geros…Ai nežinau man patinka Gal todėl, kad sužavėjo mane jau seniai tiek jos piešiniai, tiek dainos…
Often works over a hundred hours on a painting, producing 8 to 10 paintings a year.
Vaje, koks produktyvumas. Ir dar rašo, kad keliasi 4 ryto. Vargšas vaikas, sakyčiau, net pamiegoti jam neduoda. Dar ji, mat, nekantri, ten apie ją rašyta aiškiai ne jos pačios mintimis ir bla-bla. Galiu putotis čia visą vakarą. Koktu man. Kažkokie dirbtiniai, kompiuteriniai paveikslėliai. Jeigu kainuotų pigiau, būtų galima kabinti tualete, kad svečiams smagiau būtų.
P.S. Dar gi aforizmus rašo. Nežinau kaip manote jūs, bet man regis, kad tam tikrai reikia kažkokios gyvenimiškos patirties ar bent jau sugebėjimo į gyvenimą žvelgti kiek kitokiu kampu, nors, khem, aišku ir šitą jos fanatišką religingumą galima pavadinti "žiūrėjimu kitu kampu", nors vistiek aš drįstu teigti, kad visa tai, ką ji daro, neturi jokios ypatingos reikšmės ar išliekamosios vertės. Butaforija. Butaforija.