Nuomones del SKYNET tinklo

Nuomones del SKYNET tinklo

Laba diena,
Nesenai isivedziau skyneto interneta. Deja esu labai nepatenkintas duodamu greiciu, ypatingai kas liecia isejima i uzsieni. Del to noreciau pasiteirauti zmoniu senokai esanciu sio tinklo vartotojais:

  1. Koks pas jus planas? Pas mane 128kb/s bet cia yra tragedija. Ar verta ji pasikeisti i 256 kbs? Ar realiai greitis padides dvigubai?

  2. Kaip prisijungti prie ftp servu, kurie reikalauja passu? Ar reikia bendrauti su serverio savininku ir prasyti juzerio, ar kaip? Beje kodel tie patys ftp adresai kartais leidzia anonymous, o kartais praso paswordo?

  3. Kaip yra su edonkey? Kur sios programos privalumas? Pas mane jinai keip ir Kazaa randa labai daug failu visama pasauly. Is siu failu atrinkti skynet tinklo useriu failus yra neimanoma, greitis siuntimo tragiskas (0,5 - 2 kb/s).

  4. Kaip skyneto tinklas, palyginus ji su vinita? Ar verta atsisakyti skyneto del vinitos, ar ten irgi rasiu toki pati sh…? Maciau cia diskusijose panasia tema, bet jinai senoka jau po to daug kas pasikeite.

Is anksto dekoju uz atsakymus.

  1. Tikrai nepadidės.

2.Tave tikriausiai domina ftp.mdj.vl arba ,.10.24.vl Chia yra vaikinai iš rinktines.net ir beveik nieko ten neįsileidžia.

  1. Edonkey serveriuose visus serverius ištrink, o palik tik skyneto serverį. bus greičiau tikrai.

4.Vinitos nebandžiau.

Seniai jau nebesu skaineto vartotojas, gal ir netiesos čia prirašiau.
Rekomendacija tau - irc yra skaineto vartoju kanalas, ten daugiau gausi infos.

[quote]mirce yra skaineto vartoju kanalas…
[/quote]

…irc…

…irc…

[/quote]

Nežinau kas tas yra… senas aš jau…nepyk

na Skyneto tikrai neapsimoka atsiakyti i vinita: nes vinitoje didesnis abonentinis, reikia pirkti kabelini modema, arba ji nomuoti ar pan, vietninis ftp levas, retai atnaujinamas, ish uzsienio greichiai labai levi, nera jokio endonkey servo ir pan.

Nežinau kas tas yra… senas aš jau…nepyk

[/quote]

xe xe… greičiau - jaunaz…
Gyvatukė pastabą iš esmės dėjo → mirc’as tai tik softas "darbui" irc’e Šypsena

xe xe… greičiau - jaunaz…
Gyvatukė pastabą iš esmės dėjo → mirc’as tai tik softas "darbui" irc’e Šypsena

[/quote]

Nu va dabar aiškiau. Pataisysiu.