nuoma ar nuosavas plotas

nuoma ar nuosavas plotas

as kaip ir daugelis tautieciu nutariau imti paskola ir pirkti sau buteli,bet kai paskaiciuoji bankui sumokamus procentus tai vos ne dvigubai mok4t reikia.ir vel galvoji ar ne geriau nuoma???

Kriterijus paprastas - jeigu menesinis nuomos mokestis didesnis už menesines banko palukanas - tai renkiesi banka. Šypsena

tai tas ir yr kad beveik tas pats

Tuomet nedelsk ir keliauk i banka. Nes gausi papildoma saugumo ir patogumo jausma gyvenant nuosavame bute, kuris pinigais sunkiai ivertinamas bet tikrai kainuoja nemazai.

o gal dar kas ir patarimais pasidalins apie ‘sampo’ ir 'kredyt’bankusFlirtas

Butinai imk paskola. Jausiesi kad kazka turi (tikrai malonu, as katik isigijau). Geriau tuos pinigus atiduoti bakui ir tureti buta, negu moketi uz nuoma ir laukt geresniu laiku. jei ateis geresni laikai, paimsi ir grazinsi paskola anksciau laiko be jokiu papildomu mokesciu

Nuosavas plotas aisku gerai, bet kita vertus pasiemes paskola turesi 25 metus ja ismokineti, ir visais metais busi priristas prie buto ir turesi tuos visus metus dirbti (keliu menesiu pertraukos nepageidaujamos) ir ineshti po 1klt per men, tai nei pakeliausi, nei ka. O nuomojantis susikrovei manta ir adios. I Europa gi einam Šypsena. Taip, kad paklausk saves kokiam zmoniu tipui tu priklausai ir pamatysi lengva atsakyma Šypsena

Kiekvienam benamiui geras variantas butu nusipirkti nedideli butuka uz ~30000 pradziai, o po to ji isnuomoti.

As tai kol kas planuoju nuoma pasibandyti o po keleriu metu pirkti. Labas

Jeigu kartais netektum darbo, tai daug nervų gali kainuoti pasiėmus paskolą.

O jei nuomoji ir darbo netenki, tai ka seimininkai lauks nuompinigiu kelis menesius? Su banku turbut lengviau butu susitart, nes tu jiems ne vienintelis pajamu saltinis.

priesh pora metu skaiciavau, kas labiau apsimoka ar pirkti buta ar nuomotis (tuomet buvo kiek didesnes palukanos). tai priejau ishvados, kad jei zadi vienoj vietoj gyventi ilgiau nei 35 metus apsimoka pirkti (kitais zodziais tariant pirkt nelabai apsimoka)

bet pagyvenes pora meteliu kaip nuomininkas… i visa shita reikala pradejau ziureti ne vien ish finansines puses. visgi yra skirtumas… kur gyveni nuosavame plote… ir mazdaug zinai kad cia gyvensi dar ne metus ir ne du ir kai gyveni nuomotam, ir nesi tikras, ar po metu tebegyvensi tenpat.

Taigi, jei tik gali… zinoma pirk nuosava nesvarbu kad su banko pagalba, bet savo yra savo Šypsena

  1. O nuomodamasis 25 metus nemokėsi nuomos? Ir savininkai niekada nenorės tavės išmesti, jei pasidarysi remontą. Ar sudarysi nuomos sutartį 25 metam?
  2. Niekas nieko neriša, bankui įkeistą būstą galima pirkti, parduoti, keisti, t.t.
  3. "Turėsi dirbti" - o jei paskolos neturi, tai pragyvenimui nereikia dirbti? nu gal, jei būsim ES’e, tai gal bus vargšų valgyklos, be to, didėja šiltnamio efektas, tai tuoj ir po tiltu bus galima gyventi. Nereikės buto, darbo, kam tada ir dirbti?
  4. "Kelių mėnesių pertraukos nepageidaujamos" - jei niekas nesakė, galima daryti mokėjimo atidėjimą grąžinimo eigoje, kartais iki 1 metų, kartais iki 2.
  5. "Įnešti po 1 klt" - čia toks nieko butelis, paskola būtų kokie 130000 lt, kaip vargšui žmogeliui už paskutinę kapeigą gal kiek per brangus?

anksčiau "Sampo " bankas man labai patiko, ir žadėjo duoti geras išsmokėjimo sąlygas, kai visai neseniai domėjausi, jie ten dabar įvedė tokį kriterijų, kad paskolos gražinama suma turi būti ne daugiau kaip 40 proc. darbo užmokesčio netto, tai man labai nepatiko, nes kreditas pailgėja 5 metams, plius didesnės palūkanos. Kas sampo banke gerai, nereikia draustis gyvybės. Bet kad jau esu apsidraudus, tai man kažkaip neaktualu. Apie kredyt banka negirdejau.

man tai siuo klausimu abejoniu nekyla kazkaip pasensi parduosi buta kuri visa gyvenima issimokinejei ir tada laidotuvem uzteks

Anyway… nuomuoti tikrai neapsimoka … Šypsena Geriau jau issimoketi paskola bankui, tai bent pinigus investuoji sau… o nuoma … atidavei ir usio …

nuomojam bute nesi seimininke, o nuosavam esi, be to nuosavas ir dar naujas, tai puiki investicija, nes pvz per 4 metus sumokesi tiek nuomos,uz kiek galetum isigyti buta, turiu omeny nenauja, bet vistiek sava busta.

o jie rimtai kai kur parduoda anskciau - kai iseina i pencija. Tada perka pigesni o zu likusius pinigus pakeliauja ar dar ka nuveikia.