Numirėliai, einam torto!

Bent kartais švęskim gyvenimą!

Aš va, pagaliau atostogauju, darbų nesapnuoju. Kitą savaitę ilgai lauktas ir zyztas mini spa pabėgimas :heart_eyes:
Kas naujo? Jau pakankamai aiškiai matau, kad mano laikina profesinė pertrauka nebe tokia ir laikina gaunasi, priėmiau sprendimą savo licencijos nepratęsti ir į klinikinį sektorių negrįžti. Nepasiilgau, neatsigavau, nenoriu.
Naujų metų rezoliucijos ir bandymai vesti sveikai gyvensenai palankesnį gyvenimo būdą kažkaip šiemet labai labai nesigavo, koją kiša sveikatos problemos, kurių, tikėtina, sveikiau gyvenant būtų mažiau :sweat_smile:
Balandį nuėjau savo pirmą (tikėtina, kad ir paskutinį, bet dar gyvenimas parodys!) maratoną. 43+ km, 10+ valandų, 8+ gryno ėjimo. Iššūkis, faina, kad įveiktas! :muscle:t3:
Dar taip gyvenimo aplinkybės susidėliojo, kad į Vilnių antras mano mėgstamiausias žmogus atsikraustė. Labai patinka! :heart_eyes: Tikiu, daugiau nuotykių nusimatys, pasiplanuosim :stuck_out_tongue_winking_eye:
O šiaip. Faina tingėti, linksma pažaisti, simuliuoti (fermeriais dabar apsimetinėjam, žemės ūkio technikas tyrinėjam). Retai, bet kartais ir knygą pasiimu (Witcherio serija maždaug įpusėta, žaidimas, aišku, sužaistas).
Kitą mėnesį nusimato pora nemalonesnių sveikatos reikaliukų, įdomu, kaip čia visa psichosomatika susižaidžia. Su palaikymu drąsiau :face_holding_back_tears:
Tai vat. Greit kažkaip šie metai eina. Tuoj vėl kiti!
Taip kad tikrai, nepamirškim mėgautis, švęsti!

Pasilepinkit! :clinking_glasses:
Cheers! :hearts:

O, vaiduoklis kapinėse susikondensavo, kaip miela :grinning:
Smagu kad įdėjai nuotrauką, nors turiu pastebėti, kad vasarą šitaip niekas nesirengia. Paskaityk mano šeštadienius, ten parodyta kaip reikia rengtis :sunglasses:
Maratoną tai man be šansų nueit, nebent ant ofisinės kėdės važiuočiau :D. Kaip suprantu, switchiniesi iš klinikinio sektoriaus į žemės ukio sektorių? Brrr… jau geriau maratonas :laughing:. Aš matyt praeitame gyvenime buvau fermeris, kuris prieš numirdamas pasakė “nu blin tikrai jau užteks žemės darbų”. Ir šiame gyvenime atkartoju: “nu blin tikrai dar neatsigavau nuo praeito gyvenimo” :rofl: Prie žemės darbų mane tik su šautuvu nuvarytum.
Tingėti tikrai žiauriai faina, to tiksliau - švaistyti laiką niekams, nuo kurių šiaip graužtų sažinę bet ji irgi atostogauja ir nekelia ragelio :+1:

Hey hey!
Yup, tavo pasiūlymai tikrai įkvepiantys, bet aš visiškais šaltyšius esu, tai tenka laviruoti :sunglasses:
O dėl žemės ūkio reikalų, tai aš irgi suuunkiai rankas į dirvą kiščiau, gerai, kad šiais laikais viską virtualiai išbandyt galima :sweat_smile:
Maratonas buvo sau duotas iššūkis dar 2018m, tai užtruko, kol įveikiau, bet šiaip patirtis įdomi! Ar kartočiau? Dar nežinau. Bet belekaip žaviuosi žmonėmis, kurie po 100km žygius įveikia :star_struck:

Pažįstu vieną žmogų kuris 100km įveikia. Na, nežinau… manau kad čia Dievo duota. Man Dievas kitus dalykus davė :laughing:. Suprantu kad reikia treniruotis ir ruoštis, bet aš randu įdomesnių tikslų.
Taigi į kokią sritį ketini persijungti, ar dar nežinai? :slight_smile:

aš šiaip ilgai be darbo neišbuvau :sweat_smile: su statistika dirbu, irgi viena iš senų mano aistrų, tai kai taip aplikybės susidėliojo, tiesiog iš side job’o į main transferinau. o dabar dirbu tarptautinėj marketingo kompanijoj, tyrimų skyriuj. prasmės daug nėr, bet naktim ramiai miegu, tai kol kas visai tenkina :upside_down_face:

O tai, darbas su smegenimis? Tai gerai, gerai, bet žinai, protas merginos nepuošia. Vyrus protas puošia, o moteris puošia grožis :laughing:. Be abejo, vienas kitam netrukdo, bet reikalingas balansas. Tai kada atvažiuosi balansavimui? :sunglasses: