Nulupt?


Nulupt?

Skaičiau motociklininkuose, klausimas pasistojo dėl Kawasaki Z naudojimo Cha chaGalvoju, gal ir V 60 nusilupt Juokiasi

Nulupk 0 tik

Sian pasigavau juoda guoli kaip pas quattre buvo,juodas vn nr vardiniai DST1,ar kazkas tokio,nu nebuvo man sunku su juo Cha cha tik kad ant vaziavimo nuplyses bahuriukas pasitaike Apsvaigęs Cha cha

Nemandravok pieno pakelį pasigavęs Cha cha

O ka BMWišnikam su Zetkėm daryt tada? Juokiasi

MrC-irgi bėda Taip

youtu.be/3yHtll7dtS8Idomi info apie elektroniką iš Kinijos.

Nelupk. ŠvĖdas gi, viskas aišku. Pradėsit laupyt raides, tai ką tada Z arasams reiks daryt Cha cha

zarasus atvadint novoaleksandrovsku, o vilniaus v keisti į w

z350 turi daug zetkiu Cha cha

Opel beda,nissan Z350 beda. Cha cha

t.me/audrius_baciulis/1548t.me/audrius_baciulis/1547Naujausia sociologinė apklausa Rusijoje, kuri buvo vykdoma kovo 23-27 dienomis, parodė, kad pasitikėjimas prezidentu Putinu muša rekordus ir nuo 65% prieš karą išaugo iki 81%. Palaikymas Rusijos armijos veiksmams išaugo nuo 65% karo pradžioje iki 76%. Sociologai konstatuoja, kad visuomenė neįtikėtinai ir iki šiol nematytais mastais konsolidavosi aplink savo šalį, armiją ir prezidentą Putiną. Galima guostis, kad gal apklausų dalyviai stengiasi pataikyti į toną, kad negautų 15 metų, bet tai labai menka paguoda, kad gal apklausų duomenys patiunguoti, bet kažin ar net reikia jiems sukčiauti. Tokia realybė. Skaičiai kraupūs, šita Z Nacija yra visiškai prarasta.

Ziurejau varlamovo laida. Tai kad visas šiurkšlyno protas issilakste iš šalies. Smagi ateitis nusimato benzokolonkes.

Kibirvibir, koks skirtumas ką tie kacapai palaiko ir ką jie remia… Ateis ta diena kai ****ins jie iš Ukrainos, galės tada gyvent savo parašoj kaip tik nori.

Nusimato nauja Š. Korėja

Nenusimato. Per daug jie naudingo sudo turi

Nu usa belekiek saliu atkale baisiau uz ukraina, tik pas juos pranasumas, kad informacini kara ir propaganda vakaru pasauliui varo metu metais. Mus lygiai taip pat zombina, kaip tuos paprastus rusus, jie savo viduje. Neturi tiek resursu rusai, kad varytu usa lygiu propaganda. Baisiai vyksta ukrainoje, bet cia labiau geopolitinis zaidimas. Gavosi taip, kad per ukrainieciu kara ir ju aukas, pasitaike proga nuleisti rusa. Jei butu tokia proga iskritus nurasant baltijos salis, manau taip ir butu buve. Gal mums kiek geriau korta sukrito, kad nato esam. O rusija, per daug didele ir perdaug turi istekliu, kad butu S. Koreja. Jau dabar vokieciai del duju verkia, del metalurgijos pramones issigande, jei stos metalurgija, kur DE pasididziavimas auto pramone? Prancuzai jau dabar ramiai sedi. Po truputi nurasys manau ta Ukraina ir gyvena toliau europa, saugodama savo sienas ir “vertybes”.

Jau tai ir nurasys ir leis sitai RU zobiarai bujoti toliau kai tie uz nafta ir dujas viska vers i ginklus, kad toliau plestu savo teritorijas?

Vyr, kaži ar jau beišeis taip paprastai kacapam atsimazinti. Perdaug siaubo pridarė Ukrainoje.