Nu kas per velnias tie baptistai?

Nu kas per velnias tie baptistai?

Sekta… Labai kaip čia pasakius… na jie kaip ir fanatikai žiauri liaudis Šypsena

su sektom geriau nieko bendra neturėtBaisu… išplaus, iškskalbs smegenis, ištuštins kišenes…Veee

beveik kaip ir sekta.
zinau kad baptizme seksas tik po vestuviu. which ****s.NekaltasNekaltas

bliaamba kokia nesamone net anglisko normalaus zodzio cenzura neleidzia parasyti. tokio kaip s.u.cks. taigi tai paprastas zodis.

O ka mes tau aiškinam… Vaikšto keli snukiai ir verčia žmones vėl įtikėti į dievą… Žiauri sekta viena žiauriausių iš visų jų Taip

Lietuvoje šis vardas neįprastas. Daugelis žmonių, išgirdę žodį “baptistas”, nusprendžia, kad tai žmogus, įsitraukęs į baisią sektą, kurioje atimami pinigai, turtas ar kt. Kiti galvoja, jog atėjęs į baptistų pamaldas, išduodi savo tėvų tikrąjį tikėjimą (t.y. katalikybę) ir tikrąjį Dievą Jėzų. Tad kas iš tikrųjų yra baptistai?
Žodis “baptistas”, išverstas iš graikų kalbos, reiškia “krikštytojas”. Pavadinimas “baptistas” yra biblinis. Pirmiausia jis pastebimas Biblijoje, Evangelijos pagal Matą 3 skyriaus 1 eilutėje ir nurodo Joną Krikštytoją, kuris skelbė atgailą ir kvietė žmones tikėti ateinančiu Jėzumi. Tie, kurie patikėjo Jono skelbiama žinia, parodydami atgailą ir tikėjimą, buvo krikštijami Jordano upėje visiškai panardinant po vandeniu. Taigi žodis “baptistas” yra kilęs iš krikšto ir reiškia žmogaus panardinimą į vandenį. Taip pat šis pavadinimas, kaip ir Jono Krikštytojo skelbiama žinia, atkreipia žmonių dėmesį į Jėzų ir Evangeliją. Vandens krikštas yra paveikslas, atvaizduojantis Evangeliją — Jėzaus mirtį už žmonių nuodėmes ir prisikėlimą. Kartu tai ir paveikslas, atvaizduojantis mūsų, tikinčiųjų į Jėzų, atgailą ir apsisprendimą mirti nuodėmei ir prisikelti, pradėti naują gyvenimą kartu su prisikėlusiu Jėzumi. Todėl pavadinimas “baptistas” reiškia ir tą, kuris yra apsisprendęs gyventi tvirtą ir dorą krikščionišką gyvenimą.
Iš tikrųjų šis pavadinimas nėra naujas nei pasaulyje, nei Lietuvoje. Nuo Jėzaus laikų iki šių dienų kiekvienoje kartoje buvo bažnyčių, kurios paparastai, tačiau nuoširdžiai tikėjo į Jėzų Kristų. Jų gyvenimo ir tikėjimo pagrindas visada buvo Šv. Raštas — Biblija, o ne žmonių tradicijos. Todėl ir vardas “baptistas” buvo vartojamas pagarbiai, nes jis visada kviečia žmons tikėti vienintelį ir tikrąjį Biblijos Dievą — Jėzų, skelbti Evangeliją ir gyventi dorą krikščionišką gyvenimą.

Cha cha

http://www.jezus.lt

look 4 moreCha chaCha chaCha cha

…manau kiekvienas zmogus renkasi tai, ko jam labiausiai truksta… ir jei tai jam padeda pasijusti reikalingu ir mylimu… kodel gi nea…

tokia pat nesamone, kaip ir visa krikscionybe