NTFS --> FAT32 reikalynga pagalba.

NTFS → FAT32 reikalynga pagalba.

Atsiprasau jeigu tokia tema jau buvo, bet kiek per paieska pavyko surasti tai man nieks netiko. Yra tokia problema kompe yra NTFS failu sistema (taip sutvarke BMS asai kaip buvo pirktas naujas kompas nieko neatsiklause) taciau man reik dirbti su programa kuriai yra reikalyngas dos’as tai reiktu persaryti i FAT32. Tai gal kas turit kokiu pasiulymu kaip tai padaryti, nes neikarto dar nesu keites failu sistemos. KAip ten viskas einasi, windows’us asiku reiks perinstaliuoti ir pan. kokiu programu tam reiks? Nu jeigu kas netingit ir zinot kaip tai padaryti gal galetumete viska aprasyi kaip tai yra daroma. ACIU Drovus

Įdėk Win XP CD (ar kokių Win tau reikia) ir sek instrukcijas. Bus punktas Convert to FAT32 or smth like this.

Nėra ten smth like this. Tik su Partition Magic gali konvertuoti į FAT32. Nu aiškniti nepradėsiu, jau vakar aiškinau gana pilnai. Gauk programą ar užkrovos CD ir bus tau aišku, ten nesudėtinga.

tai ir su paciais windows gali… kas per programa?

Siaip kaip winXp instalini tai ismeta pasirinkima kokios failu sistemos nori ar palikti ta pacia taciau cia FAT32 o kaip su NTFS tai nezinau. Kad paskui ormataves ragu negauciau.

Gal galetum linka imest kur tu ten aprasei kaip reikia konvertuoti is NTFS i FAT32?

Isiinstaliuoji partinion magic ir spaudi knpokį (ar kažką) convert ntfs to fat32 ir nieko perinstaliuot nereikia

Cia taip paprastai ar gali taip buti Apakęs . O duomenu jokiu neprarandi?

Nu ir kas do ciudas ta programa, jei ir dosas reikalingas. Prie ko cia failu sistema ir OS. Ka nuo fat32 kitaip dirba. Ctoto ni to …

rimtai? kas per programa? bene kokia buhalterine?

Duomenų aišku neprarasi. Tik gali neleist konvertuot, jei hardas kompresuotas per kažkokį ntfs navarotą. Kitas variantas instalink dosą su ntfs palaikymu ir nieko konvertuot nereikės

Ne buhalterine, bet panasi su skaiciais reikia dirbti tiksliau is vieno tokio idomaus aparato reikia duomenis istraukti ir pakolkas programa yra sukurta kad dirbtu tik dose tai va ir reikia. O tiesa is kur galima butu parsipust ta “partinion magic” per google ieskojau nieko doro nerado?

paprastai ftp serveriuose sedi… o jei tai programai sukurtum logini diska su Fat 32 particija ir ja ten suinstaliavus? o kokia OS kompe? siaip galima suderinti ant XP bei 2003 kaip kokios OS programa paleist. nezaidei su tuo?

OS kompe XP PRO. Nu tai reiks parsipust “partinion magic” ir pazaisti.

Istorike, koks skirtumas ar apsnigtu miestu vaikstai ar zole zaliuojancia. Gal ne per ta salinimo anga problema sprendziam ?..

Mhm, tai tada sumaišiau, aš iš Fat32 į NTFS konvertavau reiškia. Sorry.

pala, tai jei sakai kad win gali perinstaliuot, na tai gal gali isvis ta particija(-jas) istrint ir sukurt naujas, jau FAT32. Cia jei duomenu kazkokiu svarbiu nera harde, o jei dvi particijos tai galima tik ta viena istrint ir sukurt nauja is atsiradusios tuscios vietos. Na galbut butu patogiau su tuom PM, bet turbut it su WinXp kompaktu ta galima atlikt.

kollega norejo tau pasakyti - windows XP - neturi DOS’o!!!

Bet dauguma DOS-iniu programu ,ant" XP veikia normaliai. Dar galima uzkrauti kompa is WIN 98 startupinio diskelio…