Noriu susipažinti …
nesuprantama, nes tokios dar nepatyrei norėtum? sako gyvenime reikia viską išbandyti
Na, kokios ten buvo problemos aš ir neklausiau. Čia kiekvieno asmeninis reikalas, norės žmogus - išsipasakos.
Na, su tuo jausmų reiškimu, tai slepia tiek vyrai, tiek moterys, demonstruoja taip pat abu. Kalbėt stereotipiškai galima, bet tai nėra tikslinga, o ir diskusija be galo. Todėl manęs stereotipai nedomina.
Na, o dėl Tavo asmeninės patirties, tai klausimas, kokio tipo žeminimas buvo. Dažnai mylime akla meile, prarandame savigarbą patys to nepastebėdami. Svarbu, jog žmogus atranda šviesos kelią.
Na, taip, iš dalies vienam geriau, mažiau problemų, kitąvertus, kaip kam. Tarkim, man geriau su problemom.
[/quote]
meilė iš tikrųjų dažnai būna akla … iš tiesų , kai myli žmogų, labai daug jo minusų nepastebi ir daug ka toleruoji, su daug ku susitaikai ir tiesiog priimi žmogų tokį, koks jis yra…
apie tą žeminimą nenorėčiau kalbėti… visgi jau ir ne mazai laiko po issiskyrimo praejo …
na o gyventi su problemom … na nezinau … kai as tris metus turejau santykius , per kuriuos vos nuo proto nenusokau, tai man tikrai geriau vienai . tikrai tai draugystei daug nervu paaukojau, o buvo neverta, mes buvom ne tie zmones, kurie tik griovem vienas kitam gyvenimus … ir tai taska visam as padejau, ne jis… jis dar butu su manim buves , o gal net ir vedes, bet nemaciau prasmes daugiau laiko gaisti … ir taip kartais jo gaila … bet kas buvo tas … juk gyvenime kas vyksta, vyksta tikrai ne veltui …
gal visgi dar rasiu savo laime … gal … o jei ne, labai ja nenusiminsiu … juk nuo to geriau nebus, jei depresuosiu, kaip man nesiseka meileje ir kokia vienisa jauciuos…juk jau seniai esu viena ir gyvenimas gan zavingas …
Na, su tuo jausmų reiškimu, tai slepia tiek vyrai, tiek moterys, demonstruoja taip pat abu. Kalbėt stereotipiškai galima, bet tai nėra tikslinga, o ir diskusija be galo. Todėl manęs stereotipai nedomina.
Na, o dėl Tavo asmeninės patirties, tai klausimas, kokio tipo žeminimas buvo. Dažnai mylime akla meile, prarandame savigarbą patys to nepastebėdami. Svarbu, jog žmogus atranda šviesos kelią.
Na, taip, iš dalies vienam geriau, mažiau problemų, kitąvertus, kaip kam. Tarkim, man geriau su problemom.
visko gyvenime pasitaiko :]] bet aš vis dar manau, kad vyrai yra jautrūs sutvėrimai, o ir pragmatizmo Jų jausmuose nedaug, kai tie jausmai tikri
logiska … bet vis tiek, manau, visu pirma zmogus tave turi dominti,kaip zmogus, o ne sekso partneris …
aiksu, seksas gyvenime vaidina dideli vaidmeni …bet kaip ten bebutu vien sekso santykiams neuztenka … turi egzistuoti ir kiti dalykai …
Su > Gimimo diena Tave Sveikinu > Agne >
Tai kodėl nesulaukiau laiškučio