Noriu fotiko 1500-2000Lt
Sveiki ziauriai uzsimaniau fotiko. Sioje srityje esu pakankamai zalias. Gal galetumet patart koki max galimybiu aparata uz tokius pinigus galima nupirkti. Fotkinsiu viska nuo gamtos iki baliu…
Canon Powershot S3 IS + tasiukas + 1gb kortele + valymo komplektas ~ 1650lt
Keliauk i bendra tema
Bendroje temoje ten iki 1000Lt. Mane domina konkretus variantai… Tiesiog jei turi kaskoki fotika kuris mazdaug tiek kainuoja duok man zinoti. Dekingas uz atsakymus.
Bendroje temoje visos muilines. Kaina nesvarbu. Tad kraustykis tenai
Man tavo komentaru nebereikia. Ziu Lietuviai labai megsta demonstruoti valdzia ir siaip savo perdeta krutuma…! Nebegadink ir taip nekokios lietuviu reputacijos. As tai juk normaliai paklausiau tai normaliai ir atsakyk, o ne "kraustykis…" :s
Seniau labai uzpi*davo kai budavo 5-10 tokios temos virsuje, ir reikdavo kartotis. Turbut todel ir komentaru tos temos nesulaukdavo…
Ir cia ne prie ko ta valdzia. Pyksti kad negali savo valdzios rodyti…
Nematau priezasties del ko cia pykti. Jei del kiekvieno sudo pyksi isprotesi. Nachren tie forumai cia jei normliai negalima gauti atsakymo. Buciau rades forumuose atsakyma i savo klausima buciau jau nieko neklauses.
As irgi nematau. Tiesiog patogiau butu kitam rasti, jei viskas butu bendroje temoje
o savo galva pasinaudoti negalima?
tokiu temu buvo labai daug, skaityk
ziurek www.dpreview.com ir mokykis.
o jeigu planuoji pyskint i visas puses tai koks skirtumas koks fotikas.
be to jeigu manai kad fotkina fotikas o ne fotografas tai reiketu apskritai pasvarstyti ar suvokimas apie pasaulyje vykstasncius reiskinius yra adekvatus.