Norinčios ir norintys šeštadienį , galit prisijungti Kaune
Nusprendžiau Kaune pasivaikščioti , kažkas lygtai Vienybės aikštėj nuo 13 val vyks , taigi norintys prisijunkite
Jei atsiras norinčių nuo 12 val iki 12val 30 min būsiu prie fontano Laisvės alėjoje , priešais Merkurijų
Ir bus dar antrasis susibėgimas prie fontano apie 14 valandą , vėluojantiems
Tuo pačiu ir su fotoaparatu pasisukioti
Busiu. Kaip tik radijoje busiu baigusi fotografuoti ir atleksiu
Varnas… …
nu temos pavadinimas ti svelniai tariant - dviprasmiskas
Vien dėl auroros pakeičiau pavadinimą , buvo :
"Norintys šeštadienį , galit prisijungti Kaune "
O bus dar ir antrasis susibėgimas prie fontano apie 14 valandą
Gaila, isvaziuoju Gero pasivaiksciojimo ir kadru
Taigi šios dienos kadrai visoje Lietuvoje galioja , taigi ir Tau gerų “kadrų”
Stengsiuos “Kadru” but gerai, bet neidegs
Bandysiu pafotografuoti
Juokinga - aš tai nuo 12:00 fotkinsiu Centre kažkuriam kabake patiekalus kabako bukletui ir meniu. Nedalyvausiu masinėse akcijose-atrakcijose.
VarnasX rašė:
Nusprendžiau Kaune pasivaikščioti , kažkas lygtai Vienybės aikštėj nuo 13 val vyks , taigi norintys prisijunkite
Jei atsiras norinčių nuo 12 val iki 12val 30 min būsiu prie fontano Laisvės alėjoje , priešais MerkurijųIr bus dar antrasis susibėgimas prie fontano apie 14 valandą , vėluojantiems
Jei baigsi anksciau pasiskambink gal dar busim neissiskirste.
Sv Antanas rašė:
Juokinga - aš tai nuo 12:00 fotkinsiu Centre kažkuriam kabake patiekalus kabako bukletui ir meniu. Nedalyvausiu masinėse akcijose-atrakcijose.VarnasX rašė:
Jei atsiras norinčių nuo 12 val iki 12val 30 min būsiu prie fontano Laisvės alėjoje , priešais MerkurijųIr bus dar antrasis susibėgimas prie fontano apie 14 valandą , vėluojantiems
as tai visai noreciaw, bet deja esu ne iz kawno,
aLaiDa rašė:
as tai visai noreciaw, bet deja esu ne iz kawno,
tai kad jau baiges viskas…