Nonovision

Nonovision

O kaip dabar grafika? Šypsena

Aliens vs Predator + Splinter Cell. Cha cha

Tas nanovision labai isbalansuoja zaidima. Ji isijungus matai viska, net ir tuos kurie su cloak. Beje isleido updeita betai Cha cha dabar nebera servu gliuku Šypsena

Su šituo visą žaidimą ir žaisčiau. Cha cha

Ziuriu kurejai nenorejo chyteriu tai patys zaidima sukure su integruotais chytais ir problemos issprestos Cha cha

tai tik servus pataise? Cha cha

O ka dar ten taisyti?tiem, kam Crysis nuo pat pradziu nepatiko, tai jokie patchai nepades Cha cha

O tai po respawno taip paprastai vėl galima užsimesti Cloacką ir lakstyti nematomam? Cha cha

Tai turbūt labai įdomu žaist? Cha cha

Yra energija, kai isijungi bet koki nano navarota, energija senka. Issenka, viskas issijungia. Poto vel atsistato ir vel isijungi taip taip gali visa zaidima ŠypsenaTas nanovision tai nesamone tikra. Jei nori gerai suzaisti, tai tokioje stadijoje kaip screen’e zaidi kazkur 80% zaidimo. Ir visi taip daro. Forumai pilni diskusiju ir pasiulymo del to nanovision, nes ziauriai isbalansuoja zaidima.

O kempinimas su stealth tai jau yra super balansas?

tai visi stealth, power dar normaliai , bet tas vision… siek tiek gadina zaidima.

na nežinau, aš jį ištryniau kaip tik, kai kelis kartus po respawno nespėdavau pajudėt ir mane kas nors nematomas nušaudavo, kai aš ant jų užlėkdavau nematant…

tai gal tu flegmatikas labai? Šypsenakai atsirandi iskart darai sprinta ir cloak’a isijungi Šypsena

Kadangi QL žaidžiau, tai gal ne visai flegmatikas Šypsena Na, neįtraukė mane šis žaidimas ir tos galios tik atstumia.