Nonovision
O kaip dabar grafika?
Aliens vs Predator + Splinter Cell.
Tas nanovision labai isbalansuoja zaidima. Ji isijungus matai viska, net ir tuos kurie su cloak. Beje isleido updeita betai dabar nebera servu gliuku
Su šituo visą žaidimą ir žaisčiau.
Ziuriu kurejai nenorejo chyteriu tai patys zaidima sukure su integruotais chytais ir problemos issprestos
tai tik servus pataise?
O ka dar ten taisyti?tiem, kam Crysis nuo pat pradziu nepatiko, tai jokie patchai nepades
O tai po respawno taip paprastai vėl galima užsimesti Cloacką ir lakstyti nematomam?
Tai turbūt labai įdomu žaist?
Yra energija, kai isijungi bet koki nano navarota, energija senka. Issenka, viskas issijungia. Poto vel atsistato ir vel isijungi taip taip gali visa zaidima Tas nanovision tai nesamone tikra. Jei nori gerai suzaisti, tai tokioje stadijoje kaip screen’e zaidi kazkur 80% zaidimo. Ir visi taip daro. Forumai pilni diskusiju ir pasiulymo del to nanovision, nes ziauriai isbalansuoja zaidima.
O kempinimas su stealth tai jau yra super balansas?
tai visi stealth, power dar normaliai , bet tas vision… siek tiek gadina zaidima.
na nežinau, aš jį ištryniau kaip tik, kai kelis kartus po respawno nespėdavau pajudėt ir mane kas nors nematomas nušaudavo, kai aš ant jų užlėkdavau nematant…
tai gal tu flegmatikas labai? kai atsirandi iskart darai sprinta ir cloak’a isijungi
Kadangi QL žaidžiau, tai gal ne visai flegmatikas Na, neįtraukė mane šis žaidimas ir tos galios tik atstumia.