Nokia N95 - realybe

Nedaug ir skiriasi. Man asm. K800i labiau uz K810i patinka. O del to kad E65 i siuksliadeze buvo ismesta tai nlb tikiu Paplepėkim

Del E65 taip buvau informuotas. Anyway, ne cia esme Mirkt P.S. K800, kiek zinau, puikiai galima perdaryt i K810 (softa pakeitus+korpusa). Tada skirtusi tik klaviaturos apsvietimas Šypsena. As cia tik pavirsutiniska informacija pateikiu, se-nse forume tiksliau yra Mirkt

o pagal skambėjimą K750i VS K800i/K810i ?

Mano nuomone, FOTO padaryti galima grazia, bet tam reikia laiko, ir nejudancio objekto, ir palankiu salygu is kameros puses Šypsena

edas> apie tai mes cia ir diskutuojam MirktLilG> garso draiveriu keitimas irgi imanomas Cha cha galima sakyt kad lygiai jei pamodifikuosi visus truputi Šypsena Siaip manau visi standarte labai tyliai su naujausiu soft’u, nes SonyEricsson nusprende, kad didelis garsas kenkia ausims Šypsena Cia apie MP3 per garsiakalbi. O jei ieinancio skambucio garsas - k750 net isgasdint sugeba (standarte), pakankamai garsus Mirkt o kitu negirdejau turbut, palyginti negaliu Mirkt

K750i tikrai labai garsus, man tai patinka, nes kartais būna toks triukšmas, kad negirdžiu kai skamba telefonas Nekaltas Turbūt jau imsiu nieko nelaukęs K810i, susiradau už 700Lt naują atrištą, komlplekte dar BT ausinė ir mašininis pakrovėjas Laimingas

k810i dar geresnis variantas nei k800i ir kaina labai patraukli.geras pirkinys Šypsena

Su islaikymu tai sikna, bet jei objektas nejuda, visiskoj tamsoj iki 1.5m gali kokia nori foto padaryt, pavyzdziu galesiu imest…