blogam sokejui ir kiausiai maiso tiek galiu pasakyt apie sita nuotrauka
Beje mano foto darytos su n95 ir n73 picasaweb.google.com/skotas/BlarneyCastlesuprantu yra ir nelabaio geros kokybes, bet ne taip jau tragiskai kaip sita
sveikinu start uždirbus baną visam laikui
As kazko nedaprantu Jei taip isvis imanoma kodel fotoaparatu gamintojai ar telefonu gamintojai nepradeda gaminti telelefonu kameru su labai daug “manual” nustatymu… Juk pardavimai sautu i dangu , bent jau kas telefonus liecia. Isivaizduokime SonyEricsson K900 (totaliai mano fantazija ): su 8mpx sensorium, VGA 30fps filmavimu, optiniu priartinimu, skaitmeniniu stabilizavimu, placiakampiais lesiais, lesiu apsauga, tikra blykse, automatiniais bei rankiniais fokusavimo, ISO, diafragmos bei islaikymo prioritetais ir daug kitu rankiniu nustatymu. O mano sukurto K900 atveju tuoj pat pasipiltu review, kad telefonai aplenke fotoaparatus, su nuostabiais nuotrauku pavyzdziais ir t.t. Juk visa tai apart rankinius nustatymus kitais metais bus realybe. Ant funkciju popieriaus pamineti “rankiniai nustatymai” padetu pakelt pardavimus i dangu Na bet cia totali fantazija ir nonsens. Tik tiek kad jei tikrai imanoma software’u duoti “rankiniu nustatymu” tai juk duotu rimta privaluma pries konkurentus
Ar tu pats save supranti ?
Papa nesivargink, daugiau šis veikėjas čia nebepasireikš…
Nesijaudinu , beje nusiunciau PM
Crazy_papa va sarasas naujai prisidejusiu funkciju (na ne visos naujos, bet senu nedaug cia). Kopinta is draiveriu aprasymo.
EV tai net nezinau kas buvo anksciau, spaudziant i sona jis keiciasi. Sviesuma lyg reguliavo anksciau. O tie skaiciai 1.0-4.0 tai kiek kartu reikia spustelt zoom mygtuka, kad nustatyti. Pvz kur Manual focus yra, 1.0 (nejudinus nieko) yra autofocus’as, 1.1 (1 karta spustelejus zoom mygtuka) focus to infinity (kiek suprantu tolimiem objektam), o nuo 1.2 iki 4.0 jau manual focus
nezinia kada telefone bus daug rankyniu nustatymu,taip,kad teks palaukti nemazai laiko.
Nesulauksim elementariai Per daug sudetinga, ir nera paklausos. Cia bent jau mano nuomone.
o kam tiek daug rankinių nustatymų telefone reikia? Vistiek telefono fotokamera naudojama staigiai prireikus nufotografuoti, retai kada fotografimui yra daug laiko kad žaistis su tais nustatymais, čia bent jau mano nuomonė. Beje ant K800i ir draiveriai kažkokie yra kamerai? Nežinau ką pirkti ar K750i ar W800i ar K800i
Jei reikia 3G, tada k800. Ir siaip jis geresnis, nes naujesnis + 3.2mpx + xenon flash . Taciau jei muzikos klausyt noresi - megabass jame jau nebebus. K800 irgi yra ivairiu draiveriu O rankiniu nustatymu reikia, jei tarkim isvaziaves kur nors ir nepasiemes fotiko, nori daryti is anksto suplanuotas nuotraukas, va tada ir prasideda zaidimas P.S. daugiau apie draiverius ir visus kitus SonyEricsson modifikavimus forums.se-nse.net aprasyta su labai gerais tutorialais
Daug kas nuo kainos priklauso, bet LilG, raminkis , kas cia pasidare kad mes tau patarineti gaunam Siaip, K800i turi ir daugiau privalumu: 3G, geresnis ekranas kas to pasekoje duoda patogesne sasaja, patogesni narsyma ir daug ko kitko, geresne kamera, naujesnis modelis ir nelabai esminiu skirtumu liko…
pinigų nesinori mėtyti, paėmu naują K750i už 350Lt o K800i už 620Lt, nes jau muilinę CASIO Z75 nupirkau ant dienų parkeliaus, ta ir kainavo nexem-e visi draiveriai per kabelį iš komplekto be problemų įsirašo?
as uz k800i,vertas tu pinigu
man asmeniskai tai k800 nepatogus labai, kai pamaigiau ji ir k810 skirtumas didelis patogumo atzvilgiu, k810 tobulesnis. manau tavo atveju imciau k750 tik vienas dalykas k750 nervina, kameros dangtelis megsta atsidaryt kalbant, o jei rankos prakaituotos, tai megsta neatsidaryt Taip, DCU-60 kabelis yra telefono komplektacijoje, su juo viska galima pasidaryt
Skirtumas tai didokas. K800 yra ganetinai pranasesnis, bet to skirtumo gal ir nlb vertas. Bet jei K750i netenkina ar norisi/reikia K800i tad nera kitos iseities kaip imt K800 nors ir blogesnis kainos/kokybes santykis… Pigiau K800i gaut neiseina, alternatyvu irgi nlb. Tik jei rimtu privalumu pas K800i neizvelgi, tada K750 . As pats visgi labai pamastyciau, manau visgi K800 pasirinkciau. Bet renkies visgi tu, tau geriau zinot. Linkiu padaryti geriausia sprendima Jei veliau suprasi kad padariai blogesni sprendima, zinok kad kitas variantas butu buves geresnis Na, sekmes Patariu nyxem-e PM nusiusti, nes jis turbut nebematys cia jau
matysiu matysiu Gal geriau dar palauksiu ir K810i imsiu, man jis aplamai labiau patinka
Pazystu viena zmogu, verslininka. Turejo jis Nokia E65, sunervavo ji ta nokija taip, kad jis ja ismete i siuksliu deze net. Nusipirko K810i, tai sako i nieka nebenori keist Jam idealiausias telefonas O as jo nuomonei pritariu, nes teko pamaigyt ta K810i Na bet jo kaina dar didesne uz K800…
didesnė iki 200Lt, nors rištą ir už 700Lt galima paimti, tik neaišku kaip ten kainuoja atrišimas, jeo su loais gali kainuot… Bet kad nuo K800i man atrodo nedaug ir skiriasi