NMS

NMS

gal zaidziat kas netycia ? Šypsena Nusipirkau lapkričio 1, ir iki dabar per 11 dienų 81,8 valandos imerkots Cha cha seniai kada zaidziau toki gera zaidima Šypsena

Nu nieko ten perdaug gero Cha chaKlausimas turejo buti, ar dar kasnors zaidziat ji? Cha chaJis katastrofiskai sukasi ant AMD 5700xt, tad istryniau velniop, akiu nervai nelaiko man Cha cha Ziuresiu, gal kai Big navi atvaziuos, gal reiks pabandyt vel bet siaip ar taip labai monotoniskas zaidimas

muziqaz as apie ji apskritai buvau nieko negirdejes ir nezinau kada tu ji zaidei, nuo to stipriai priklauso kokie ispudziai gali but apie ji Šypsena ziurejau video, kur apie ji pasakoja, kai tik isejo visiskas ***** buvo, bet labai daug update gavo per 4 metus, ir nei vieno update mokamo nebuvo, neatsirado jokiu mikro transakciju nieko, ir del tokios savo politikos devai jau po zaidimo isleidimo surinko virs 24 mln doleriu, per viena menesi viena update tiesiog isleide Šypsenayoutube.com/watch?v=O5BJVO3PDeQ&t=110s

As ji nuo pacios pradzios zaidziau Mirkt as nieko nesakau apie update’us. Jie neturejo kitos iseities. Ju reputacija tualete buvo po isleidimo, tai viska nemokamai ir pavare.

tai va, jei nuo pacios pradzios zaidei, tai manau kad visai kita zaidima atrasi Šypsena man pvz. vien main story yra ziauriai idomus, bet net ne tai, jei kazkas pvz. minecrafta mego, tai man cia geresnes grafikos didesniu galimybiu minecraftas integruotas zaidime, kur gali zaist ir visai kitaip jeigu tau tas nepatinka Šypsena

Tai, kad jis atsigavęs kaip tik, labai daug žaidžiančių ir geri atsiliepimai. Kaip tik šitie devai dabar labai gerbiami visų už gerą ir sunkų darbą. Turiu wishliste, bet dar vienas sandboxas? Neeeee. Kažkada vistiek pasiimsiu, matau po 15€ ar kiek ten jis, gal į kokį bundle įmes greit.

as steam uz 27 su akcija paemiau, goge uz 25 buna kartas nuo karto Šypsena as irgi kai apie devus pasiskaiciau, kad viska uz dyka kuria, jokiu transaction neideda, vr supporta uz dyka idejo, tai galvoju ****u, tegu ima tuos mano pinigus Cha cha dabar zaidziant galiu pasakyt, kad vertas zaidimas kiekvieno cento ŠypsenaNera cia kad neitu kur prikibt zaidime, Bugu vis dar yra pvz per savo 86 valandas zaidimo radau, kad eina duplicatint itemus( ka as naudoju Cha cha ), viena kart esu kosmose nukrites tiesiog is laivo, gal du kartus po next gen ps5/xbox upgrade uzluzo isleidimo diena, su submarinu prie zemes nusileidus vaizada *pimp…*ovai rodo, bet pagal taip kuria linkme cia viskas juda, tai tie mazi rasti bugai tikrai neparina Šypsena

Vedaras, story ten vel vienpuse. visi tie monolitai vienodi. As ji neseniai tik isinstaliavau lauk. As nieko nesakau, jie stipriai pasitaise. nuo kritikos veliop nebego. As jiems emaila rasiau, kad vietoj OpenGL naudotu Vulkan. I ka manai, perkodavo Cha cha nors ir veikia, kreivai, bet pabande.

Vedarą žiūriu žaidimų pirkimo manija apėmus Cha cha Tu nenori xbox pass pasiimt? Gausi visus first party MS žaidimus, krūvą third party žaidimų ir į xbox pass įeina EA play tai gausi dar ir visus EA žaidimus. Nemėgstu subscription servisų, bet šitas toks adekvatus atrodo bent jau.

kad velu jau, viska susipirkes Cha cha is dabar norimu zaidimu, kuriuos dar pirksiu, tik metal gear solid pirma ir galbut antra goge, laukiu kol akcija bus, tik ikele, uz 10 sena zaidima imt dar nenoriu Cha cha

Yra Akcija, Kushliau jeigu ka Šypsena

istryniau fortnite as, kuriam keli tukstanciai valandu buvo palikta Cha cha tai dabar galesiu pagaliau single playeriu pereit viena kita Linksmybės

Kiek mane kiti išvestų is kelio, vistiek grįžtu prie WOT, dabar už “ištikimybę” dar ir 10d Prenium davė Cha cha

jop, world of tanks. Dabar kaip gavau padeka, kad 9 metai mes kartu, net susimasciau Cha chaNegaliu as sakyti, kad ten pastoviai jie plieku, kartais uzpi*** ir pora menesiu nejungiu, bet vistiek, grizus po darbo, be jokiu galvojimu prisesti ir papliekti geresnio analogo nerades. ir svarbiasia 4free

tai cia dar nieko, yra kas forume tuo paciu momentu du “idomius” zaidimus zaidzia Juokiasi

nea, max tris eidavo zaist, ir tai tokie zaidimai, kaip fall guys, nu tai pusvalandi pageimint gali, pvz. dabar reik dirbt is namu, tai pastoviai lygiagreciai zaidziu Cha cha ir tokiai situacijai reik kitokiu zaidimu, negu tarkim saudykles, kur nuolat turi but akylas Šypsena gerai daug zaidimu zaist Cha cha

nu tarkim fortnite, jeigu zaidi royale moda, tai 20 minuciu grubiai negali atsitraukt, counter strike/dota/lolas daugybe tokio pat stiliaus, kur prirakina tave, o kokius heroes pvz. kalk kiek nori dirbant Cha cha Paciu zaidimu pas mane irasytu tai tikrai daug daugiau, kokia 50 jauciu, dali ju trinu/irasau vis, bet kiti savo sventa vieta uzsitarnave, nors retai ir zaidziu Girtas

buvo atveju, kad WOT galas, kokie 3x3 like … ir svarbus skambutis Cha chaAs irgi nesupratau to fornite populiarumo, lyginant su PUBG tai kaip iki 16 metu ir nuo 16 metu. Tiesa as abu mobile bandziau, bet man ta ideja fornite kazkokia vaikiska. P.S. WOT, Forza, Aseto, Dirt, RDR2 ir beveik 500 gb nera Cha cha