NIssan Primera ir jos apetitas. ka patarsit?

NIssan Primera ir jos apetitas. ka patarsit?

Sveiki. maniau kad nissan fanuose gausiu koki ats, bet ten pasirodo tyla…bedos sekancios: 1991 nissan primera, 1.6 16v. twincam - dujos. jau senokai stebiu savo masinos motoro netolygu darba. Benzas. saltas - is puses apsisukimo, isijunges automotinis pariebintojas palaiko apsukas mazdaug 1500-1800kol motoras saltas. savaime surpantama, ijungus sviesas, radija, lango sildyma apsukos krenta, mazdaug iki 1000, negazuojant prietaisu konsoles apsvietimas prigesta, pagazavus pasvieseja? ar normalu? karstas - labai sunkiai kuriasi, vaziuojant spustelejus pedala masina ne soka i prieki, bet trumam pridusta, po to tarsi gavus benzo gurksni soka i prieki. nemanau kad normalu. kuro sanaudos vazinejant mieste per ir ne per pika - apie 12 ltr. ar ne daugoka? Dujos. saltas - apsukos krenta, rodos motoras tuoj uzkratys, atrodo kaip nedirbtu vienas cilindras. gal ir klystu, bet automatinis pariebintoja turetu palaikyti panasias apsukas kaip ir benzui. nieko panasaus. motorui prasidirbus, truputi pasilus, motoras dirba pakankamai tolygiai, trauka pusetina, bet sanaudos miesta 12-13 ltr. ar ne per daug mano mazule valgo? buvau nuvares pas rodos rimta meistra, rodos rimtai ziurejo, pakeite skriejika, zvakes, paeme 130 lt bet jokio pokycio nepastebejau nei darbo pobudiyje, nei kuro sanaudose. po pokalbio su Raito motoristu isgirdau gan liudna prognoze: diagnostika (na, tai siaip ar taip neisvengiama) ir labai tiketinas elektromagnetinio voztuvo gedimas. neremontuojamas, uzsakomas raite…min 300lt. tai va sakau paklaussiu jusu, gal kas susidure, gal kas vazineja tokiu modeliuku, kiek jusu masiniukai suvalgo kuro? dekingas visiem uz isakytas nuomones ir patarimus.

Teko eksplotuoti Nissan Primera 2.0 GT Twin Cam tai sanaudos: Mieste: 8,5-9,5 Uzmiesti: 6,5-8,0 Duju nebuvo.

Dekui. regis normalios sanaudos, turint omenyje kad tai primera sportuoti linkusiem zmonem, su sportine pakaba ir t…Beje, kaip jos eksplotacija, labai kandziojasi? as vasara pats tokia buvau uzsikepes nusipirkt, bet kazkaip pabijojau to jos kietumo. malonu kai bet kas taves prie sankryzos nepadaro, bet kai vazineji kaip su golfu - irgi mazai kaifo

Eksplotavau menesi, tik nusipirkes pasikeiciau tepalus, filtrus,dirzelius,zvakes.Jokiu bedu per ta laika neislindo, atsiliepimai tiktai teigiami, paskui sudauziau.

Uzjauciu. koks bolidas siuo metu? vel nissan?

Profile. Ford Probe GT 2.2 Turbo. Primera labiau patiko.

Nervuoji tu mane Piktas jei parodysi nors viena masina 2.0 varikliu, kuri Vilniaus mieste ryja 9l benzo - as tau dar viena Proba nupirksiu Šypsena Pabreziu, kad Vilniui, o ne kaime. Pas mane pati yra Primera 2.0, gal ne GT bet mieste ryja 11 - 12l, Nissano 1.6 varikliai irgi ryja 11 - 12, tad klausimo autoriui nera ko pergyvent. Tad Gytuk pasivazinek ilgiau ir nerasinek tokiu nesamoniu… nuvaziuk i Akropoli - tai benzo atgal i kaima nebeuzteks Juokiasi

Jei jau tai gasdina kuro sanaudos, tai reikejo pirkti turbo dyzeli.

Jei nori kaip pensininkas vazineti - rinkis Primera Diesel Šypsena

Na pas mane audi 100 2.3 dujos.Labai panasus simptomai pirma saunaudos mieste 16l duju. Toliau ant salto kuriasi tik neduok dieve uzgesinsi biski padirbusi viskas uzmirsk apie uzsikurima, buvo ir su gazu paspaudi iki dugno pristoja poto vel soka perrinko reduktoriu beto ant reduktoriaus buvo kazkoks varztukas kuris issisuko ir jo pasekojo prasidejo tie triukciojimai(neatsimenu kas tiksliau) apsuku pastoviai nepalaiko normaliu jei ant duju jau veikia tai benzas bludija, krenta apsukos zemyn ko pasekoje su dujomis gerai saudo.Beto su draugu atkasem kad yra visai uzglusintas laisvu apsuku reguliatorius atjungtas ir viskas manual sureguliuota(bet cia jau tu meistru kur dujas dejo) taigi as manau esme kad vazinejam ant duju.Beto ypac jei dar paspaudi.O beje pas tave kaip oras dregnas masina nepraranda traukos> nes silke kaip saltas variklis ir slapia laukia tai atrodo kad ten ne 130 arkliu o koks 60 :confused:

Silkes jus silkes Šypsena Ismeskit nafig tas dujas ir vazinekit ant normalaus kuro. Kadaise pats turejau Ford Sierra 1.8 su dujom tai padek dieve del tu vargu su ja… nebuvo savaites, kad nereguliuociau ko nors atsidares kapoto Šypsena Kaimynai jau pagalvojo, kad esu mechanikas auksciausio lygio ir viska darau pats Šypsena Apie starterio ir akumuliatoriaus kankinima kiekviena ryta jau nesneku, zadintivo aplinkiniuose namuose jau niekas nebestatydavo… o trauka po metu buvo tokia, kad seskines kalno vidury reikdavo pirma begi ijunkt Šypsena… va taip

Vyckal su mielu noru tas dujas nx, bet kaip i menesi ant duju isleidi virs 500lt tai vis del to jau atsiperka kad ir kokios problemos butu.

Meginsim daryti diagnostika, sake labai geras meistras yra tik ivaziavus i zveyrna is saltoniskiu servise. ziuresim ar pades ar ne…

Problemos seimoje?

Nerealios Šypsena