Niagara falls

Niagara falls

cia is kanados puses? as buvau tik is jav, vaizdas ispudingas, bet kiek zinau is kanados dar geresnis…

Laimingas to mega-whale>>> gali jo net neklausti, sis jaunuoplis pagarsejes tuo, kad kisha ne savo nuotraukas. Laimingas

Cures, ir as sita pastebejau

Cures teisus apie Officer. Is kanados puses geras vaizdas, kai pasikeli i ta auksta pastata su apzvalgos ratu virsuje Gerai

Bliam reikia nulekti prie sitos grozybes Liežuvis

Zilke, jei i Kanados puse zadi pervaziuot, tai tikrai verta Taip. Taciau, jei tik is US puses, tai pagalvociau gerai, pries vaziuojant. Ypac vaziuojant antra karta.

O kaip is Kanados puses privaziuoti? Ta prasme kur reikia kirsti JAV-Kanados siena?

jei is kanados puses (bent jau is chicagos) arciau gaunas per toronta, o jei per jav vaziuojant tai ten nuvaziavus i ta miesteli,neatsimenu pav, per tilta pervaziuoji ir kanada… kas yra buve is kanados puses gal tiksliau papasakos

Galima net pesciom pereiti. Tiltas visai salia. Mes su masina vaziavom i kita puse bet neverta, nes reiks ieskot kur pastatyti ir nuo ten gryzt iki kriokliu bus tas pats kas is US puses ateiti JuokiasiKokios 15 min su pasu patikrinimais.

čia jus ir nepasikeisite niekada Veee idėjas viena karta ne savo,bet draugo daryta nuotrauka tai skandalą padarys Pavargęs ne iš interneto truku juk Piktas ir toks vaizdas kad jau aš savu nuotraukų negalų padaryti Blogai

Jau geriau tokios ? Su fotoshops perdarytos Veee[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/282.2 86035.608…-=(2012982226](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/282.286035.608…-=(2012982226)[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/282.2 85577.608…-=(961293411](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/282.285577.608…-=(961293411) Ir čia tik tarp 1-21 prie jų nereikia kabinėtis Blogai prikybo prie manės nu I PYP… atsiprašant jau užpisote

Officer- nesam tavo nuotrauku mate, ir jei prisimenu gerai, sita turbut trecia, kur ne tavo ideta MirktNepyk, kai tau kas tiesa sako, eik geriau sau moderuot, pykti kitur lieti, ir nebandyk musu pakeisti Cha cha

Elusive_Star ji ne is interneto o taip i ne mano,bet mano draugo o jus del to tragedija padarote … cia idejas ir savo nuotrauka visa gerkla visi reks kad ne tavo ir is interneto istrauka Piktas

Kokia tragedija? Paprasciau tu negali nieko apie ta foto pasakyt, nes ne tu ten buvai. Pats tragedija darai, nes nepatinka, kai zmones tiesa sako Mirkt Beje, cia kazkaip zmones zino, kad jei tu LT sedi ir nesigiri kad kazkur buvai, nuotraukos ne tavo darytos. Aiskeriagiai visi Mirkt Cha cha

^^^parodyk nors viena pavyzdi, kad taip buvo Mirkt ir maziau cia nervuokis Mirkt

Trečiadieni išvažiuoju po Europa pavažinėti tai tikrai gal ką ir nufokynsim Labas

Officer > mum neidomu kur tavo tariami draugai buvo ir ka fotkino. Idomu kur pats buvai ir ka pamatei ir dar kad mus tai domintu…