NFS Rivals Ferrari cambek

NFS Rivals Ferrari cambek

Praskipinus NFS: MW(2), po Run, ši dalis visai nebloga. Gerai Tik trainingo neina praskipint. Blogai

So? NFS Porsche comeback būtų osom. O dabar… Pfff… Kas nors ketina žaisti NFS naujus?

Šiaip tai paršas niekur dingęs nebuvo dešimtmetį…

Nuo high stakes ir porshe geriausi buvo. O tų naujų negaliu žaist, neįdomu visiškai. Tas most wanted tai buvo apgailėtinas copy paste burnouto, už dyką iš PS+ gavau, bet ir tai po valandos ištryniau nacher BlogaiIš arcadų man grid 2 ir dirt 3 patinka. Dar TDU2 neblogas, deda visokius NFS į vietą, tik, kad jis už****ntis biški Cha cha Iš simuliatorių GT6, o ant PC assetto corsa.

Man asmeniškai geras paskutinis NFS buvo MW (senas). Paskiau tik prastyn ir prastyn. NFSW įdėja gera buvo, bet jis Pay to Win yra. LiūdnasĮdomu, ar nauji kūrėjai žaidimo nors esa senas žaidimo dalis žaidę. Rimtai žaidę, o ne 1val pabandę pažaisti.

Dirt tai tas pats kas ir WRC, abu vienodo lygio. Bet šitas tai visai arkadinis ir neįpareigojantis. Prisėdai pažaidei su viena mašina, po savaitės kita mašina ir tik 5min kol įpranti pilnai valdyt ir tu jau dievas. Cha cha

jo, and 30fps. pahakink iki 60fps ogrish Cha chalopynas tos nfs dabar. nbezino kaip sugadinti daugiau zaidimu EA

Tą bajerį žinau pagreitintai, bet man fps dropų nepasitaikė ir tų 30fps šiaip užtenka.

Meshqis > aš manau nesvarbu žaidę ar ne, kūrėjai juk EA dirba ir neturi jokios laisvės, jiem pasakyta daryt taip jie ir turi daryt.

Ogrish, tai idek savo screenshot’a o ne is interneto suda dek.

Ir bateriją šalia nufotkint dydžių palyginimui? Tau ir pačiam nepakenktų telefą realiai nufotkint, o ne šūdą kaip pats sakai iš neto dėt. goo.gl/vFUJjE

Uzsiciaupk tu su tais telefonais, cia zaidimu klubas. Jei cia pakalbesi apie telefonus, nereiskia, kad vaikams bus idomu. Yra aiskiai pasakyta, screenas neidomus Blogai

Tai ir pūsk dziumbras iš šios temos jei neįdomu, ko čia sėdi? O gal dabar įdomu jau i42.tinypic.com/x0rbx2.jpg ? Skrynas jau mano. Juokiasi

Cia tavo kompas dziumbras, nebutum impotentas pasileistum ant 60fps ir idetum normalu grazu screen’a, o ne kazkokia kvaila nuotrauka. Juokiasi

Sakei niekam neįdomu čia, sakiau ■■■■■■ iš čia, o tu vistiek čia sau sėdi ir giedi ožio balsu kažką. Cha chabanga.balsas.lt/lt/2club.club_f_reviews/463.990762.24…-=%28333 8477077Geriau bandom parduoti tavo tą 9/10 ekspres miuzik tilifoną… Mirkt

Kas neidomu, diskusija neidomi? Parodyk kur as tai sakiau Kvankt? Kvankt?