NFS: Hot Pursuit
tik tokio dydzio fotke ispaudziau, mano system virsija recomended, bet vistiek zaidimas ant 800*600 lagina belekaip, ispudis lyg nuotraukas ziuretum bezaidziant, kagi teks laukt padoresnio cracko ar fixo. pats zaidimas taip kaip sykis laisvalaikiui praleist, labai daug mastyt nereikia. niekas nepasikeite is nfs serijos, vis dar gali i siena murytis ant 200mph ir toliau vaziuot.
mano laptopelis pixel shader 3.0 nepalaiko… o stacionarus nors ir palaiko, bet ramo truksta ir cpu per silpnas… reiks arba atsinaujint kompiuterini parka arba taupyt konsolei… o taip norejau pamegint… pirmas nfs, kurio jau laukiau
Jau galvojau nesulauksiu šio skryno šiandien…
jau instalinu meginsiu ant savo dezes
ar tikrai i siena gali murytis ir toliau vaziuot?
Na, o OST ne stebuklas, bet iš didelės bėdos dalima kausytis…
Pas mane pc tempia ant max. Vaizdas toks pat, tik nestabdo, taip, kad daug neprarandi. žaidimas visiškai degradavęs, valdymas visiškai kosminis. Trenkis kur nori ir kaip nori - važiuosi taip pat. Priešininką numušk - po 2s jis vėl šalia. Turbūt nasa technologijas turi, jei sugeba per kelias s pasivyt mane važiuojantį daugiau nei 200kmh. Žodžiu pieva, kuria pavadinčiau fantazijos išsigimimu. nėra jokio noro žaisti, kai arkadinis valdymas jau kaip ir ne arkadinis, o protu nesuvokiamas nesamonių darinys. LM ar topzone atsiliepimus paskaitinėkit, juokiasi daugelis iš šios versijos. Neieškau jokių realių dalikų, netapatinu su tikrovė, nes visiems buvo aišku, kad nebus rimtas lenktynių game. Nu bet jau padarė virš visko. Sutinku, vaikams gal patiks žiūrėti į blizgančias auto ir kosminį valdymą vien dėl to, kad tai naujas lenktynių išreklamuotas game. Bet kas matęs ir daugiau žaidęs rimtesnių lenktynių, nemanau, kad šį “kūrinį” ilgai pratems žaisdami.