New vegas :>

New vegas :>

na va per trumpas atostogas sakau reik pereit Cha cha tai siaip palyginimui sakyciau uz f3 scenarijus prastesnis misijos nuobodesnes, bet yra geru dalyku pvz weaponu modai, idomu visokius silencerius ant ginklu deliot Cha cha

Man tai kazkaip F3 labiau veza, na bet sitas irgi neblogas. Dar savo laiku labai uzkabines buvo FT

FT tai mane irgi žiauriai įtraukęs buvo Gerai šito dar nespėjau išbandyt, bet nelabai ir traukia Nežinau

Man asmeniskai F3 pasirode “postapokalitiskesnis” - nebuvo tiek daug zmoniu, o ir tuos bendruomenes buvo tik kaip susiburimai, ne tokios civilizuotos. Na bet prie sios dalies juk originalus kurejai dirbo, tad, ko gero, taip ir turi atrodyt Fallout’as

Dabar vakarais po 1h palosiu,ziauriai itraukiantis, kaip noreciau kokia para uzsidaryt ir neatsitraukt nuo pc

bet per parą turbūt iškart pereitum ir nebeliktų malonumo Šypsena

taip ir nebaigiau jo… greit pabodo Nekaltas

As tai vis dar zaidziu nuo tada kai jis tik pasirode. Cha chaKaip ir 3 falloute, jau turiu 30 lvl (lvl cap’as), dar neistyrineta nemazai lokaciju neivykdyta dauguma kvestu, o prasmes viska naikinti ir kvestus vykdyti nebera (lvl nebekyla Liūdnas). Zaidziu ant hardcore rezimo (reikia periodiskai valgyti, gerti, miegoti), sunkumo lygis vidutinis. Jauciu ant sunkiausio, dar anksciau buciau 30 lvl pasiekes. Zaidimas man siaip kiek idomesnis nei F3 savo istorija ir papildymais, nors realiai tai jie beveik vienodi. jau auksciau mineti modai, valgymas prideda idomumo. Bet idomuma kazkiek atima begiojimas pirmyn-atgal+plepalai. F3 siuo atveju buvo - maziau plepalu, daugiau veiksmo (FT - idealas man Cha cha), o va cia gryztama prie 2 ir 1 fallout, kai reikedavo sneketi, sneketi, sneketi ir be to, dar atsiminti kas ka pasako, nes ne visada dar i lista idedami pasisakymai, kad kazkam, kazka reikia atnesti. Grynai kaip 1/2 fallout. Zemelapis siaip mazesnis nei F3, bet kaip minejau, viso jo neistyrineji, nes tiesiog baigiasi lvl kylimas ir tada kaip terminatorius eini ir darai ka nori, kur nori - idomumo taip atima labai. Bet smalsumo vedamas dabar vaikstau ten kur nebuves ir ziurineju, dar koki ginkla vis krutesni randu. Cha chaPamenu kai F3 isejo addon’as ir tipo is anksto pranese, kad lvl cap’as padides, tai specialiai nezaidziau ir laukiau papildymo, kad dar 10 lvl keltis galeciau tyrinedamas pasauli. O bet, taciau, gavosi taip, kad zaidziau ant sunkiausio lygio ir tie 10 lvl pakylo vos ne per viena prisedima. LiūdnasSiaip ar taip - isvada tokia, kad zaidimas labai geras. Šypsena

sandman ant sito fallouto negauni daugiau exp jei ant sunkesnio zaidi :> pats dabar vykdau tam legionui misija ir reik brotherhooda ispist bunkeri, niekaip nepaimu Cha cha ten ju sarvai nesveiki

Aš kai su geru stealinimo skillu buvau, tai tam bunkery tris kortas pasivogiau, poto aktyvuoji susinaikinimą ir į kojas Cha cha

Tai gerai kad exp daugiau neduoda, nevargstu tada su sunkesniu lvl be reikalo Cha chaO BoS tai as nemusu Cha cha Man jie reikalingi, kad galima butu is ju reikiamus ginklus lupti. Cha cha Man jie labiau patinka nei legionas Girtas Matyt cia nuo FT laiku. Cha chaBeje, su stealthboy jeigu pasinaudoji, juk nereikia net auksto lvl sneako tureti?

tai kad as kai jie ginklus atimt bande mazdaug cbb pasakiau Cha cha ir jie visi puola dabar mane, bet su stealth bojum ir 100 sneak praejau irgi pavogiau visu korteles ir supisau Cha cha