new bike :)

new bike :slight_smile:

moto parkas garaze atsinaujina, ne mano bet pavazineti teks, supermoto gaidys kur nors toliau pavaziuoti, o sitas - jegele. ryt su sm lendu i miesta nebegaliu Cha cha

siandien reikejo list, ryt jau pranesa bloga ora Å ypsena

matt, atjaunejes desimcia meteliu Å ypsena

LYGIAI desimcia meteliu Laimingas

O pas mus dar sniego pilna Zarasuose Žliumbia O kai dar garazas tokioi pakleni gaunasi tai isvis Nežinau Blogai As tik va savo surinkau po ziemos, ir uzkures garaze pasildziau Cha chafailai.in/P/1237046619_sezon.jpg

sian z750 istraukiau Taip nesveikai yyyr, reik padangas naujas jam uzmaut

sweetLu ne su xenon tavo kawa? maciau turbut pirmai

supermoto gaidys ilgose kelionese? haha, nesamone visiska! Juokiasi Juokiasi

su xenon Å ypsena

Cia tevukas cioperi ismaine i sita ? reikejo hypermotard ikalbet imt, juk su juo irgi keliaut is bedos iseitu Cha cha

kol kas neismaine cioperio, o hypermotarda pats imsiu… kada nors Cha cha

stai, sita dek i motomanu, misterio konkursa… +7 Gerai

sniegas: panele nepatiko o berniuko nuotrauka zjbs Gerai viskas su tavim aisku… Cha cha

kad tose foto, tavo panele kazkokia primusta ir susiraukus… Cha cha verki, kad neivertinam tavo, kaip fotografo sugebejimu… va tau vertinimas… tik nepradek puustis, a tai vel sudirbsim

sniegas nepyk bet tavo ivertinimai man tikrai abejoniu keliantys Cha cha tau tikrai sita foto geresne uz sitas [biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/2013677-=(1654848438](http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/2013677-=(1654848438) ? ar cia toks tavo humoras ? Cha chaarba tu arba as vapse neturim skonio tada…

esme ne musu skoniuose… o supratime ka matom… paziurek i savo personazu veidus… nuotraukose, tavo manekene nelaiminga, netgi pikta, o paziurek i maziu,… sviecia baxuurs Laimingas

rimc aparac Gerai Gerai Gerai Gerai tokio norejau, bet teko varadera apsiribot. Nors ir nesigailiu Kietas

Gerai Ir aš kada nors ant V-Stromo perlipsiu Mirkt