new bike
moto parkas garaze atsinaujina, ne mano bet pavazineti teks, supermoto gaidys kur nors toliau pavaziuoti, o sitas - jegele. ryt su sm lendu i miesta nebegaliu
siandien reikejo list, ryt jau pranesa bloga ora
matt, atjaunejes desimcia meteliu
LYGIAI desimcia meteliu
O pas mus dar sniego pilna Zarasuose O kai dar garazas tokioi pakleni gaunasi tai isvis As tik va savo surinkau po ziemos, ir uzkures garaze pasildziau failai.in/P/1237046619_sezon.jpg
sian z750 istraukiau nesveikai yyyr, reik padangas naujas jam uzmaut
sweetLu ne su xenon tavo kawa? maciau turbut pirmai
supermoto gaidys ilgose kelionese? haha, nesamone visiska!
su xenon
Cia tevukas cioperi ismaine i sita ? reikejo hypermotard ikalbet imt, juk su juo irgi keliaut is bedos iseitu
kol kas neismaine cioperio, o hypermotarda pats imsiu… kada nors
stai, sita dek i motomanu, misterio konkursa… +7
sniegas: panele nepatiko o berniuko nuotrauka zjbs viskas su tavim aisku…
kad tose foto, tavo panele kazkokia primusta ir susiraukus… verki, kad neivertinam tavo, kaip fotografo sugebejimu… va tau vertinimas… tik nepradek puustis, a tai vel sudirbsim
sniegas nepyk bet tavo ivertinimai man tikrai abejoniu keliantys tau tikrai sita foto geresne uz sitas [biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/2013677-=(1654848438](http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/2013677-=(1654848438) ? ar cia toks tavo humoras ? arba tu arba as vapse neturim skonio tada…
esme ne musu skoniuose… o supratime ka matom… paziurek i savo personazu veidus… nuotraukose, tavo manekene nelaiminga, netgi pikta, o paziurek i maziu,… sviecia baxuurs
rimc aparac tokio norejau, bet teko varadera apsiribot. Nors ir nesigailiu
Ir aš kada nors ant V-Stromo perlipsiu