Neužsivedu...

Neužsivedu…

gal jau buvo panašių klausimų, bet per paiešką aš negebėjau rast Ne

esmė tokia: įsėdu į auto, mygteliu slapuką (užsidega lampečkos visos, termometras, pečiukas), bandau vesti ir iš karto jabykšt ir atsijungia grandinė Nustebęs ir vėl iš naujo - slapukas, bandau vest ir… Kas čia per bajeriai tokie ir dėl ko jie, ko trūksta? (akumas poros mėnesių senumo)

Dėkui kas kokia mintį mestelsit Alus

arba spynelej kas nors trumpina, arba signalkej, arba akumas nuduso. jei nekokybiskas jis buvo per salty ir nuduso Šypsena
o siaip viskas veikia ciki? nu radijas, lempos, signalke?
masina tvarkinga?

Nu man panašiai buvo su paprastu slapuku: atrodo išjungi. Vedi neužvedi. Pasirodo pats slapukas buvo parėjęs-neišsijungė iki galo. Bet pas mane paprastas.

Man pernai panasiai buvo, tai buvo problema su akumu. Kai nuvariau jo patikrint, tai itampa buvo normali apie 12V, bet uzvedinejimo metu nukrisdavo iki 7V, o tuo tarpu kritine riba apie 10 ar tai 11 V, jei neklystu. Tai teko ji keist. Bet tau dar garantija turetu tebegaliot.

as irgi uz akuma…

siaip tai klemus ant akumo pajudink, jei dregmes gavo ar oksidavosi gali neduot sroves kiek reikia!!!

esmė dar ir ta, kad man rudeniop panašiai yra buvę. tada servise kamavo kamavo "specai" ir nusprendė, kad akumas kaltas. OK, pakeičiau akumą. Viskas buvo čiki iki anos šaltos nakties. Na bet kaip ir nesitiki, kad akumas…

Bendrai kaip elgiasi tie suš… slapukai. T.y. jei slapukas sujungia grandinę ir aš bandau vesti, tai ar jis, akumui nepasukant, automatiškai atjungia grandinę, ar leidžia zulint akumą kol jį papjauni? Mano atveju jis kažkodėl iš karto atjungia viską ir labanakt… Nustebęs taip ir turėtų būti?

100% kad bus akumas nuduses!

o man tai atrodo kad slapukas arba spynele dura varo

Juk jei akumas iškarto matysi lemputės po ?kelinto blyškiau degs, o jei žaidi su slapuku ir lemputės užsidega tai tikrai ne akumas…

muzhike:
jei sroves is akumo nepakanka, signalke automatiskai atjungia grandzine, kad neuzsitrumpintu ar dar del kazko. kazkada kai turejau senesne tacka, taip budavo.
o tu gali isvis atjungt slapuka, nu koki saugikli isimt ar pan. ir tada bandyt uzhkurt???
dar pas kiekviena signalke ar slapuka buna perkrovimo f-ja, kai kazka kazkur reik uztrumpinti, pabandyk tai. is naujo sukonfiguruot!
ir klemus paziurek ant akumo. buna kad is po nakties jie pjauna gryba, pajudini ir viskas ok.